Padborg
Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: onsdag d. 22. november 2023

Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: onsdag d. 22. november 2023

DR1

05:15  

Jordemoderen X: Julespecial (2:2)
Jordemoderen X: Julespecial (2:2) Engelsk dramaserie fra 2020. (Call the Midwife) December 1965. Et cirkus kommer til Poplar og kaster sin magi over beboerne. Shelagh er begejstret, da hun genforenes med en gammel ven, mens Trixie modtager en usædvanlig gave.

06:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

07:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

07:15  

Horisont
Horisont Horisont bringer hver uge reportager fra en verden under forandring. DRs korrespondenter og journalister møder dem, der har noget på spil - ofte i fascinerende og fremmede miljøer.

07:40  

Wales' vidunderlige kystliv (3:4) Dybet
Wales' vidunderlige kystliv (3:4) Dybet Britisk naturprogram fra 2021. (Wonders of the Celtic Deep) Om sommeren er det dybe hav mellem Wales' og Irland fuld af plankton og fisk. Det tiltrækker nogle af havets giganter, bl.a. en flok finhvaler og verdens næststørste haj, brugden. Her jager også to meter lange Atlantiske tun, delfiner og suler millioner af sardiner. De intelligente delfiner er dygtige jægere med et komplekst socialt liv og spændende parringsritualer. Også bardehvaler og blåhajer bliver lokket til med til festmåltidet.

08:30  

Inspector Morse: Spøgelset i maskinen
Inspector Morse: Spøgelset i maskinen Engelsk krimi fra 1988. (Inspector Morse: The Ghost in the Machine) Morse og Lewis må i arbejdstøjet, da nogle kostbare victorianske malerier med erotiske motiver stjæles fra et stort herresæde. Det viser sig dog snart, at der er tale om andet og mere end en banal tyverisag. For malerierne er ikke det eneste, der er væk - også godsets ejer er forsvundet. Og fundet af et ilde tilredt lig i godsets kirke forvandler pludselig sagen til en mordsag. Morse: John Thaw. Lewis: Kevin Whately. Lady Hanbury: Patricia Hodge. Instruktion: Herbert Wise.

DR2

06:10  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

06:35  

Deadline: Hvad er Israels plan?
Deadline: Hvad er Israels plan? De civile tabstal vokser, men efter mere end en måneds kampe er det endnu uklart, hvad Israels mål om en total udslettelse af Hamas betyder på lang sigt. I Deadline ser vi på, hvilke fremtidsscenarier Israel har på tegnebrættet, og så spørger Astrid Berg formanden for Det Udenrigspolitiske Nævn, Michael Aastrup Jensen, om der slet ikke er noget, der kan rokke ved Danmarks støtte til Israels krig.

07:00  

Deadline: Svend Brinkmann om oplevelsessamfundet
Deadline: Svend Brinkmann om oplevelsessamfundet "Det er så din oplevelse". Den sætning har du sikkert selv hørt, når du har haft en uenighed. Og i følge psykologen Svend Brinkmann er det ikke en sproglig tilfældighed, men faktisk udtryk for den samfundsdiagnose, han stiller i sin nye bog: Vi lever i tiltagende grad i hver vores subjektive boble, og vi har stadigt mindre, vi kan enes om, er den fælles virkelighed. Men kan man etablere en fælles forståelse, uden at gøre sig til herre over dem, der har - ja - en anden oplevelse? Det udforsker Issa Mahmoud Jeppesen sammen med Svend Brinkmann.

07:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

08:00  

Radioavisen
Radioavisen Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

08:05  

Morgenandagten
Morgenandagten Transmitteres direkte fra Vor Frue Kirke, Københavns Domkirke.

08:30  

Seneste nyt fra TVA Live
Seneste nyt fra TVA Live

TVR

05:00  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:10  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:16  

Hunden Ib - siger godnat til en gris
Hunden Ib - siger godnat til en gris

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:25  

Ramasjang Mysteriet (4)
Ramasjang Mysteriet (4) Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

05:55  

Ernest & Celestine II
Ernest & Celestine II

06:10  

Sarah og And (35)
Sarah og And (35)

06:15  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

06:25  

Bamselægen - Allergisk reaktion (7)
Bamselægen - Allergisk reaktion (7) Hectors bamse Carl Langsom har fået udslæt, og derfor har han ringet efter Bamselancen. Ved ankomsten til Bamselægens hospital må Sandra handle hurtigt, da Carl Langsoms tunge og læber er hævet op. Udslættet er begyndelsen på en alvorlig allergisk reaktion. Carl Langsom skal have en EpiPen, og det skal gå stærkt. Bagefter indlægges Carl Langsom, og der kommer ro på igen.

06:50  

Motor Mille på cirkustur (1)
Motor Mille på cirkustur (1) Mille har benzin i blodet og motorolie i håret. Hun drømmer om at opvise et farligt motorcykel nummer i et cirkus, men i Cirkus Baldoni bliver hun sat til at øve et nummer med stole, som viser sig at være mindst ligeså krævende og farligt.

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:10  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:12  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:12  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:15  

Simon
Simon

07:20  

Bluey
Bluey

07:30  

Hey Duggee (51)
Hey Duggee (51)

07:35  

Onkel Rejes sørøvershow II (13)
Onkel Rejes sørøvershow II (13) Dr. John har kidnappet Konrads fætter Gabriel for at koge ham om til ansigtscreme. Onkel Reje og Brille er heldigvis klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer et pusterør med forgiftede pile, Høvdinge Grethes små flyvemaskiner og kæmpegorillaen Bing Bong på Mandehatten. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

07:50  

Paddington II
Paddington II

08:05  

Ziggys sporvogn
Ziggys sporvogn

08:15  

Vidundervovsen Vaffel (7)
Vidundervovsen Vaffel (7)

08:30  

Mission Valhalla (4)
Mission Valhalla (4) Fenrisulvens lænke er i stykker! Den magiske lænke, der holder det enorme, glubske monster fanget. Det er ikke så godt, hvis Fenrisulven slipper løs. Den skal nemlig dræbe Odin på dommens dag Ragnarok. Alfaderen Odin må sørge for, at lænken bliver repareret. Sammen med den modige, jordiske heltinde Mahtob drager han ud på mission for at skaffe de helt særlige materialer, der skal til for at lave en ny stærk lænke. For Valhalla!

08:45  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:55  

Gigantosaurus II
Gigantosaurus II

 
DR1

10:15  

Antikkrejlerne med kendisser (174)
Antikkrejlerne med kendisser (174) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

11:15  

Antikkrejlerne XXVI (11:25)
Antikkrejlerne XXVI (11:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

DR2
TVR

09:09  

Vilde vidunderlige dyr: En lille hval, der jager og leger
Vilde vidunderlige dyr: En lille hval, der jager og leger En lille hval er ude og jage fisk. Den spiser mange fisk, men den kan også finde på at lege lidt med fiskene, før den spiser dem. Den lille hval ligner lidt en delfin og så hedder den det samme, som et andet dyr, som nogle børn har som kæledyr derhjemme. Kan du gætte hvad hvalen hedder?

09:10  

Vilde vidunderlige dyr: Den lille sælunge
Vilde vidunderlige dyr: Den lille sælunge En lille nyfødt sælunge ligger inde på land. Den er slet ikke klar til at svømme ud i det kolde vand sammen med sin mor endnu. For dens pels er stadig hvid og blød. Men om få dage forlader moren sælungen, og så skal den klare sig selv.

09:20  

Hemmelige dyr: Bidemærkerne (6)
Hemmelige dyr: Bidemærkerne (6) Liva på 9 år har fundet nogle meget mærkelige grene i en park ved sin skole. Noget med meget skarpe tænder har spist spidsen af grenene. Derfor har hun bedt Isabel om at komme til Århus for at finde ud af, hvad det mon kan være for et hemmeligt dyr, der spiser af buskene i parken.

09:30  

MikroMakkerne - Edderkopper
MikroMakkerne - Edderkopper MikroMakkerne ruller trækvognen ud og går på krible krable jagt. I dag kigger Amina og Abdallah nærmere på de spændende edderkopper, som gemmer sig i husets mørke kroge. De undersøger, hvordan en edderkop jager og oplever jagten på egen krop!

09:43  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Triceratops var ikke den hurtigste dinosaur, i stedet var den bygget til at blive og tackle.

09:43  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Dinosaurerna levede på planeten i 165 millioner år. Vi mennesker har kun været her i 300.000 år. Så selvom dinosaurerne er uddøde, har de levet på planeten meget længere, end vi har. Dette og meget mere fakta vil hjælpe dig hvis du ser med i DinoLaboratoriet.

09:43  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Stærkere end to krokodiller, var tyrannosaurus Rex i stand til at bide lige gennem skelettet af sit bytte. Dette og meget mere fakta vil hjælpe dig med at finde ud af, hvis du ser Dino Laboratoriet.

09:45  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

09:55  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

10:02  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:05  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:10  

Alices eventyr
Alices eventyr

10:20  

Hr. Skægs hotel - Safari-damen (3)
Hr. Skægs hotel - Safari-damen (3) Hr. Skæg får travlt med at finde eksotiske danske dyr til en rig kvinde fra Uganda, som vil på Danish Safari. Hun elsker dyr, men dyr elsker ikke hende. Mon det lykkes for Hr. Skæg at finde et kæledyr til hende?

10:35  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at en græshoppe spiser vorter? Tag med Lille Nørd på græshoppejagt, og se hvordan Katrine bliver reddet af en østrigsk mesterdirigent.

10:40  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at ørentvister kravler ind i dit øre? Tag med Lille Nørd på ørentvist-jagt, og se hvorfor Katrine vil skrumpe Anders i sin magi-maskine.

11:05  

Onkel Rejes Sørøvershow (7)
Onkel Rejes Sørøvershow (7) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Linus, der skal med på skattejagt. Se om de finder Sørøver Jørgens forsvundne gulddiamantring, så de kan få guldskatten af ægte chokolade. Mød også Den Skæggede Havfrue og se om Linus og Onkel Reje kan vinde over Kaptajn Alex og Brian i sørøverkarate. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt

11:30  

Skæg med bogstaver - D
Skæg med bogstaver - D Ta' med Hr. Skæg ud at lege, danse og synge i en verden af ord, magi og masser af skæg. I dag skal Hr. Skæg fodre bogstavet D, men det er stukket af, og han må have hjælp til at lede. Han skal også finde en ny ven til sin hemmelige vennebog, og så mangler han dråber på sin øde ø.

11:50  

Vilde venner II (9)
Vilde venner II (9) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Otto og Kaja der har vagten i klubhuset. Dyrlægen kommer på besøg for at undersøge og kastrere en hjemløs ged, og der skal bygges huler til små egernunger. Og så skal Vilde Venner redde en svane, der har forvildet sig ind i en boligblok.

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Frank & Kastaniegaarden - Ølbænk og fejlslagen roehøst
Frank & Kastaniegaarden - Ølbænk og fejlslagen roehøst Det er på tide at Kastaniegaarden får en øl bænk, så Frank høvler resterne fra cypresshegnet og hænger bænken op på kalkbrænderiet. Det ser skidt ud med årets roehøst og Frank er bekymret for, om der er foder nok til vinteren. Den gamle høvogn skal renoveres, og der skal plantes salat ud fra mistbænken.

12:45  

Nak & Æd - en bushbuck i Zambia (7:10)
Nak & Æd - en bushbuck i Zambia (7:10) Sæson 8 (2017). Drengene har slået lejr på bredden af Luangwafloden i Zambia. Her er udsigt til stille vand, men også hundredvis af flodheste. De to venner er kun gæster på det gigantiske dyrs territorium. Herfra skal de prøve at finde en bushbuck til kokkens gryder. www.dr.dk/nak www.facebook.com/nakogaed

13:30  

Rick Steins elskede Cornwall II (15:15)
Rick Steins elskede Cornwall II (15:15) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Rick Stein's Cornwall) Denne gang besøger Rick Stein halvøen Rame, der er berømt for sine klipper og strande. Her møder han en strandsamler, der har fundet nogle bemærkelsesværdige genstande på stranden. Bagefter udforsker han historien om de berømte cornish pasty og viser, hvordan man tilbereder dem.

14:05  

Hammerslag 2016 (19)
Hammerslag 2016 (19) Hammerslag er i denne uge i Vendsyssel, hvor mæglerne skal gætte priser på både øst- og vestkysten. Først to charmerende, men meget forskellige, sommerhuse i Blokhus. Og til sidst en villa i første række til vandet i Frederikshavn, hvor det er tydeligt, at de to sjællandske mæglere er på udebane. Vært: Christian Degn

14:50  

Kender Du Typen? 2019 - med mælk og medaljer
Kender Du Typen? 2019 - med mælk og medaljer Hvem er det, der løber rundt i en Midtjysk plantage og skyder efter hinanden, hygger med mælk og chokolade og skifter bil, når den gamle er beskidt? Livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup kommer på en usædvanlig opgave, når de skal finde frem til ikke bare én, men to kendte hovedpersoner i Kender Du Typen? Vært: Mads Steffensen

DR2

12:00  

Seneste nyt fra TVA Live
Seneste nyt fra TVA Live

TVR

12:10  

Sovedyr på eventyr II (3) - Bamsis lyserøde historie
Sovedyr på eventyr II (3) - Bamsis lyserøde historie Rosa besøger Salma, der går til judo og har et sovedyr der hedder Bamsi. Bamsi går kun i lyserødt tøj, spiser lyserød mad og har lyserød sminke på. Så i eventyret bliver Bamsi til en prinsesse, der inviterer sin familie til lyserød fødselsdagsfest. Da en usynlig drilledrage spolerer festen og stjæler den gamle kejsers stok, drager Bamsis storebror ud for at fange dragen. Han er nemlig judomester og mener, at han sagtens kan fange dragen alene. Men Bamsi bevæbner sig med sin lyserøde sminke og sniger sig med på dragejagt.

12:30  

Ramajetterne II (6)
Ramajetterne II (6) Finn Falk og Øvst får sig noget af en overraskelse, da en fremmed mand pludselig kravler op af en kuffert. Kristian vil ringe til politiet, men Øvst giver den underlige mand med det mærkelige sprog en chance.

12:53  

John Dillermand (19)
John Dillermand (19) John vil være cirkusartist, men dilleren kaprer forestillingen, og der er ikke noget ved at være en ægte cirkusartist, hvis man bare stjæler alle de andre artisters numre. Så John må finde på sit eget spektakulære cirkusnummer - med dilleren.

12:55  

John Dillermand (20)
John Dillermand (20) John og Oldemor skal på ferie i deres campingvogn, men på vejen får de smadret en jernbanebom, og campingvognen med Oldemor indeni, laver et forsvindingsnummer. John må redde dagen med sin diller-lasso, og John og Oldemor finder ud af, at det faktisk er meget rarere at være derhjemme.

12:55  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu går det løs i Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally. I dagens løb skal stenalder-drengene fra The Flintestens køre imod de tre swag rødder fra Bling Bling Bilen. Der bliver fuld smæk på, når turen går ned ad Striben, op og ned ad Specialbanen i Rundetårn og rundt på Ramasjang Rally Ringen. Det hurtigste hold kvalificerer sig direkte til kvartfinalerne.

13:25  

Heino fikser alt - Døren (14)
Heino fikser alt - Døren (14) Døren til Sandra's værelse binder rigtig meget, og derfor har hun ringet til Heino. Heino kan godt forstå problemet men finder en noget anderledes løsning.

13:35  

Sofus (3)
Sofus (3) Sofus lander hos Hugo, der bor i Sverige. Hugo har astma og skal til lægen. Det er ikke altid lige sjovt at skulle undersøges, men Hugo klarer det flot og bagefter får han lov til at undersøge Sofus med lægens rigtige udstyr. Hjemme leger Hugo med sin gode ven og Sofus laver 'Sofussjov' med dem begge. Dagen slutter med fredagsguf, godnathistorie og en gave fra Hugo til Sofus.

13:52  

Superhelten Sprinter Galore (9)
Superhelten Sprinter Galore (9) Skurken DiktaThor har opfundet en fantastisk arbejdsjuice, som alle i Bakkeby vil have fingrene i. Men er juicen nu også så fantastisk? Superhelten Sprinter får sin sag for med at bevise, at juicen er et fupnummer, og med at sikre byen mod skurken.

13:57  

Superhelten Sprinter Galore (10)
Superhelten Sprinter Galore (10) Sprinter fikser et exoskelet kaldet "Sprinter 2.0", så det kan hjælpe ham med hans heltegerninger, og Cleopatra udser det selvfølgelig straks som sit næste mål. Desværre for dem begge har "Sprinter 2.0" sin egen vilje og er ikke sådan at styre...

14:00  

Oda Omvendt (10)
Oda Omvendt (10) Oda Omvendt samler børnene fra Sort Stue, for de vil have deres forældres fantasi tilbage - nu! Måske de endda også kan finde ud af, hvorfor Balder altid er så sur og tvær? Børnene har et hemmeligt trick i ærmet, og sammen er de stærkere end nogensinde før. Det får en forskrækket Balder snart at føle, og så bliver der fest i gaden på bedste Oda Omvendt-manér...

14:15  

Storm på Stillevænget (23:24)
Storm på Stillevænget (23:24) Leos plan for at samle to splittede søskende er dristig og dramatisk, og da vinderen af årets Julekamp skal præsenteres, er spændingen helt i top.

14:25  

Motor Mille på maskintur (10)
Motor Mille på maskintur (10) Motor Mille kan næsten køre alle maskiner. Men hun kommer til kort, da gadens børn spørger om han kan køre en grødehøster. Så hun tager afsted med det samme for at få det lært, og selvom en grødehøster ikke kører særlig hurtigt, skal det vise sig ikke at være helt let.

14:45  

Kika og Bob (26)
Kika og Bob (26) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

14:55  

Remy og Boo
Remy og Boo

DR1

15:35  

Fader Brown VII (2:10)
Fader Brown VII (2:10) Engelsk krimiserie fra 2019. (Father Brown) Landsbykirkens klokkeringere får ny leder. Det fører til mislyd - og mord.

16:20  

Fader Brown VII (3:10)
Fader Brown VII (3:10) Engelsk krimiserie fra 2019. (Father Brown) Det bliver en sag for fader Brown, da en ond ånd synes at være på spil.

17:05  

Jordemoderen X (2:7)
Jordemoderen X (2:7) Engelsk dramaserie fra 2021. (Call the Midwife) Søster Frances havner i en kilden situation, da en gravid kvinde betror sig til hende. Cyril hjælper en familie med at finde husly, da de sættes på gaden. Og søster Juliennes nye projekt støder på forhindringer.

DR2

17:25  

USA's vilde madkampe (6:16) Fra frost til fjernsyn
USA's vilde madkampe (6:16) Fra frost til fjernsyn Amerikansk dokumentarserie fra 2021. (The Food That Built America) Nebraska, 1952. Næsten alle har køleskab og fryser. Flere og flere får tv. Men Gilbert Swanson, som har arvet sin fars fjerkræfirma, har et overskud på 35.000 hele, frosne kalkuner - som amerikanerne kun køber til jul og Thanksgiving. Inden længe er "the TV Dinner" opfundet. Et frossent måltid, der varmes i ovnen. En sand revolution, der får skarp konkurrence af Vernon Stouffer, som udnytter en ny teknologi kaldet mikrobølgeovnen.

TVR

15:10  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

15:20  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:30  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:35  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:40  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:50  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:00  

Tudse og venner
Tudse og venner

16:15  

Karlas Fantalastiske Klasse - Ballondans
Karlas Fantalastiske Klasse - Ballondans Flemming bliver glad, da klassen skal lege ballondans. Det er de nemlig rigtig gode til i hans familie. Men Karla vil selv vinde og holder ham udenfor.

16:20  

Dino-ranchen II
Dino-ranchen II Hvad ville du sige til at bo på en gård, hvor alle dyrene er dinosaurer? Besøg familien Cassidys ranch, hvor hver dag byder på nye eventyr, spænding og godt kammeratskab mellem Cassidy-børnene og deres dino'er. Canadisk animationsserie.

16:35  

Paw Patrol VII
Paw Patrol VII Vovserne redder en raket-rulleskøjteløber + Vovserne redder Ryders overraskelse

17:00  

Motor Mille og uniformerne - Soldat (6)
Motor Mille og uniformerne - Soldat (6) Motor Mille får lov til at køre en kæmpe maskine da hun besøger en flok soldater. Men hun lærer også, hvorfor det er så vigtigt, at der er rent på stuerne, og hvorfor fælleskabet også er så vigtigt for at kunne hjælpe andre. Sammen med soldaterne skal Motor Mille ud på en forhindringsbane, hvor deres samarbejdsevner bliver sat på prøve.

17:15  

Det store Ramasjang Mysterie 3 (1)
Det store Ramasjang Mysterie 3 (1) Efter det fejlslagne Grundlovskup er skurkene nu igen bag tremmer. I fængslet hænger Jose og Bjørn ud sammen med Kristian, men pludselig dukker en mystisk fremmed op.

17:25  

Det store Ramasjang Mysterie 3 (2)
Det store Ramasjang Mysterie 3 (2) I fængslet er skurkene flygtet, og i bunkeren afslører Hella sin store plan. Kan Jose og Bjørn overbevise Kristian om, at Hella er mystisk?

17:40  

Babylons stol (15)
Babylons stol (15) Bella virker ikke rask, og især Karl Otto og Falke er bekymret for hende, men hvordan skal de hjælpe hende, og hvem er hun egentlig?

17:52  

John Dillermand (19)
John Dillermand (19) Det er nytårsaften, og så skal der fyres krudt af. Dilleren bliver lidt for ivrig med nytårskrudtet, og John lærer, hvorfor man aldrig skal gå tilbage til en fuser.

17:55  

F for Får VI
F for Får VI

DR1

18:00  

Krigens døgn
Krigens døgn Forstå krigen mellem Ukraine og Rusland helt ned i detaljen. Med udgangspunkt i den seneste uges begivenheder zoomer Kim Bildsøe Lassen og Danmarks førende eksperter ind på krigens afgørende elementer.

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

18:50  

Vores Vejr
Vores Vejr DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os.

19:00  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

20:00  

Frank & Kastaniegaarden - Tudser og masser af nødder
Frank & Kastaniegaarden - Tudser og masser af nødder Kastaniegaardens fremtidige karpedam skal tømmes for tudser og kartoffelhøsteren skal repareres inden årets kartoffelhøst. Og så mindes Frank ikke, at han har samlet så mange nødder sammen før.

20:30  

Partier i brand (2:2) Det Konservative Folkeparti
Partier i brand (2:2) Det Konservative Folkeparti Han var på toppen af sin politiske karriere og favorit til at blive landets næste statsminister. Men på blot to måneder ramlede korthuset, og han endte som den store taber ved folketingsvalget i '22. Hvorfor gik det så galt for partiet og for Søren Pape Poulsen? En historie om politik, personlige kriser, store forventninger og ikke mindst det dybe fald. Medvirkende: Søren Pape Poulsen, Knud Brix, Christian Egander Skov, Cristine Cordsen. Tilrettelæggelse: Michael Plejdrup.

DR2

18:05  

Sladderhistorie - Tabloide metoder
Sladderhistorie - Tabloide metoder Var det paparazzifotografer der dræbte Lady Diana? Havde revystjernen Ingeborg BB et seksuelt forhold til sin Sanktbernhardshund? Var ugebladene i 1970'erne lidt for lumre og er dårlig omtale bedre end ingen omtale? I denne særudgave af Sladderhistorie, sætter vi fokus på dem, der har sat sladderen i system gennem tiderne

18:35  

Champions League håndbold: Aalborg Håndbold - THW Kiel (m), direkte
Champions League håndbold: Aalborg Håndbold - THW Kiel (m), direkte

19:20  

Champions League håndbold: Aalborg Håndbold - THW Kiel (m), direkte
Champions League håndbold: Aalborg Håndbold - THW Kiel (m), direkte

20:20  

Mordet på JFK (1:2) Døgnet inden drabet
Mordet på JFK (1:2) Døgnet inden drabet Amerikansk dokumentarserie fra 2021. (The Assassination of JFK) Hvem slog John F. Kennedy ihjel? Der er flere mulige mistænkte og mange, der havde grund til at ønske den amerikanske præsidenten død. Gennem to afsnit dykker vi ned i den frygtelige hændelse, minut for minut, som personer midt i det hele kunne have oplevet det - fra den ledende Secret Service-agent Roy Kellerman, den mystiske morder Lee Harvey Oswald og til den ikoniske førstedame Jackie Kennedy.

TVR

18:05  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:15  

Petronix
Petronix Da Cirkusdirektøren stjæler lederen af en flok lemurer, så andre vil følge med, kommer Petronix redderne i tvivl, om de kan redde lemurerne uden deres egen leder, Mads, som skal hjælpe dem i marken. Men Mads' opmuntring og langdistance-lederskab lærer vores team, at de også kan redde dyr uden ham.

18:30  

Svampebob Firkant VIII (21)
Svampebob Firkant VIII (21) Sprutitis + Den sidste køretime er kommet

18:55  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:00  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:10  

Vilde Kræ IV
Vilde Kræ IV

19:35  

Mesterlige monsterbørn
Mesterlige monsterbørn Edith er overbevist om, at hun har mødt sit livs kærlighed og tager på date med en vegansk vampyr ved navn Edward. Spørgsmålet er bare, om Edward lige er Ediths type.

19:45  

Den gule yeti
Den gule yeti

19:45  

Den gule yeti
Den gule yeti

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

21:25  

Indefra med Anders Agger - Kvindekrisecenter (3:3) - Blod er ikke rødt
Indefra med Anders Agger - Kvindekrisecenter (3:3) - Blod er ikke rødt En kvinde flytter ud, selv om hun stadig frygter alt det, der venter derude. En anden kvinde maler billeder i vrede, selvom hun allerede er flyttet ud, og så er der kvinden, der får et afskedsbrev - og mindes dengang, hvor Justin Bieber hjalp hende gennem flere års parforhold med massiv vold. Anders Agger møder også Julia, der fortæller om dengang hendes bedste veninde blev skudt i hovedet af sin eksmand for øjnene af deres fælles børn.

22:10  

Beck: Et nyt liv
Beck: Et nyt liv Svensk krimi fra 2021. (Beck - Ett nytt liv) Et lig findes flydende i Stockholms indre farvand. Afdøde viser sig at have været medlem af en berygtet dansk narkobande. Snart dukker en af danskerens kolleger op i byen. Bandens magt er på det seneste aftaget. Måske er svenskerne klar til at tage over? Er Beck-gruppen ved at få en bandekrig på halsen? Medvirkende: Peter Haber, Simon Sears m.fl.

23:40  

Alene i vildmarken Australien (7:12)
Alene i vildmarken Australien (7:12) Australsk overlevelseseksperiment fra 2023. (Alone Australia) Dag 12. De fem deltagere er sultne. De fleste har ikke fanget noget at spise, og bliver mere og mere desperate. Chris er stadig rystet over sit angstanfald, og ved ikke, om han skal fortsætte. Kate har en seks måneder gammel datter med sin partner Elsie. Både sulten og savnet gnaver i hende. Michael bygger nye fælder, men et enkelt uheld med saven kan sende ham hjem.

DR2

21:05  

Mordet på JFK (2:2) Døgnet efter drabet
Mordet på JFK (2:2) Døgnet efter drabet Amerikansk dokumentarserie fra 2021. (The Assassination of JFK) 60 år efter snigmordet på den amerikanske præsident John F. Kennedy er mange spørgsmål stadig ubesvarede. Den amerikanske regering har ikke frigivet mange dokumenter om mordet, og sagen betragtes stadig af mange som et af de største mordmysterier gennem tiderne. Handlede morderen Oswald alene eller var der mere end én skytte? Og hvad skete der umiddelbart efter drabet?

21:50  

Explainer - Hvorfor smider vi så meget mad ud?
Explainer - Hvorfor smider vi så meget mad ud? Du har nok prøvet at smide en gammel madpakke ud. Eller resterne bagerst i køleskabet som du ikke fik spist. Også i supermarkederne bliver frugt og grønt kasseret, hvis de ikke lever op til vores høje krav. Alt det er en del af vores store problem med madspild, og en af de helt store tabere er klimaet.

22:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

22:40  

Krigens døgn
Krigens døgn Forstå krigen mellem Ukraine og Rusland helt ned i detaljen. Med udgangspunkt i den seneste uges begivenheder zoomer Kim Bildsøe Lassen og Danmarks førende eksperter ind på krigens afgørende elementer.

23:10  

JFK
JFK Amerikansk storfilm fra 1992. Drabet på præsident Kennedy står stadig som en af det 20. århundredes mest chokerende begivenheder, og den fulde sammenhæng står endnu ikke klart. Kevin Costner spiller juristen Jim Garrison, som begynder at udforske drabet og udvikler en teori om en sammensværgelse, der peger på højrekræfter i det amerikanske samfund som bagmænd for ugerningen. Medvirkende: Kevin Costner, Gary Oldman, Sissy Spacek, Tommy Lee Jones m.fl. Instruktion: Oliver Stone.

TVR
DR1

00:30  

OBS
OBS OBS. Oplysning til borgerne om samfundet. Denne gang om Alzheimerforeningen, sådan kan du selv teste hjernen.Havmiljøvogter - Havfald. Sundhedsdatastyrelsen

00:35  

Dødens trekant (1:6)
Dødens trekant (1:6) Irsk krimiserie fra 2023. (The Vanishing Triangle) Journalisten Lisa Wallaces mor blev myrdet for 15 år siden. Mordet blev aldrig opklaret, men da Lisa skriver en artikel om det, dukker den uhyggelige morder op til overfladen igen. Morderen antyder, at han har bortført en kvinde. Lisa og politimanden David Burkely begynder at efterforske sagen, og snart lykkes det dem at drage en forbindelse mellem morderen og en ung kvinde, der er forsvundet.

01:20  

Dødens trekant (2:6)
Dødens trekant (2:6) Irsk krimiserie fra 2023. (The Vanishing Triangle) Lisas artikel bliver udgivet, og den kritiserer politiet for ikke at have efterforsket Amys forsvinden. Politimanden David Burkely efterforsker en mulig mistænkt ved navn Mark Bulger. Men Lisa mener, at politiet handler for langsomt. Og hun sætter livet på spil for at finde ud af, hvad Bulger skjuler.

02:05  

Rick Steins elskede Cornwall II (13:15)
Rick Steins elskede Cornwall II (13:15) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Rick Stein's Cornwall) Denne gang besøger Rick Stein et mausoleum med en ret makaber historie. Nær ved Bedruthan Steps møder han kokken Emily Scott, der genskaber det måltid, hun lavede til præsident Joe Biden under det seneste G7-topmøde. Bagefter drager han til søs med en inspirerende organisation, der tilbyder surf-terapi.

02:35  

Antikkrejlerne XXVI (8:25)
Antikkrejlerne XXVI (8:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

03:20  

Antikkrejlerne med kendisser (172)
Antikkrejlerne med kendisser (172) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

DR2

02:05  

Knoglerne fra kz-lejren: Die Schlimmsten
Knoglerne fra kz-lejren: Die Schlimmsten Bjørn tager til Frøslevlejren og finder ud af, at det på ingen måde er tilfældigt, at Preben ender i en kz-lejr. I London får Peter nye spor, som rejser spørgsmålet: Kan Preben have været udsat for nazisternes medicinske forsøg? Er det derfor, at urnen er interessant for den britiske læge? Historikerne Bjørn Meyer og Peter Ørbæk Olsen undersøger mysteriet om Knoglerne fra kz-lejren - en serie om en ung mands ultimative offer, om efterkrigstidens kaos og hvad krigen gør ved menneskers valg.

02:40  

Titanic i kapløb med tiden
Titanic i kapløb med tiden Fransk dokumentar fra 2020. (Titanic: Into the Heart of the Wreck) Hun er alle dybhavsudforskeres hellige gral. Siden Titanic sank i 1912, har det legendariske skib fascineret historikere og forskere. Men de seneste ekspeditioner ned i dybet har afsløret en ny trussel. Bakterier angriber vraget og fortærer hundredvis af kilo jern om dagen. Her afslører nye 3D-animationer vragets udvikling - og hvordan hun går i opløsning. Vil det legendariske skib forsvinde for altid?

03:30  

Mysteriet om Stonehenge
Mysteriet om Stonehenge Britisk dokumentar fra 2021. (Stonehenge: The Lost Circle Revealed) Stonehenge. En stencirkel fuld af hemmeligheder. Bygget af tonstunge sten. Den er et af de mest ikoniske og mystiske monumenter, der nogensinde er blevet konstrueret i Europa. Og i generationer har man diskuteret dens oprindelse, dens betydning og formål. Men nu har britiske arkæologer gjort et utroligt fund, der omskriver hele historien. Det er fortællingen om Stonehenge-stenenes oprindelige placering.

TVR

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2023, PADBORG.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1119235919