Padborg
Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: fredag d. 20. maj 2022

Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: fredag d. 20. maj 2022

DR1

05:30  

Puk og Herman går i land - Hven (2:8)
Puk og Herman går i land - Hven (2:8) Kokken Thomas Herman og tv-værten Puk Elgård er på rundrejse til otte småøer omkring Danmark. Herman skal hvert sted skaffe lokale råvarer og tilberede en uforglemmelig sommermiddag - og Puk skal rundt på øen og invitere de gæster, der skal spise Hermans menu. Denne gang går turen til Hven i Øresund. Øen var oprindelig dansk, men har været svensk siden 1600-tallet. Hven tiltrækker titusinder af turister hver sommer, og blandt de lokale specialiteter er Europas nordligste produktion af durumhvede og et vaskeægte whiskydestilleri. Begge er blandt de steder, som leverer råvarer til Hermans sommermenu.

06:30  

Søren Ryge præsenterer: Anders og Julius for allerallersidste gang
Søren Ryge præsenterer: Anders og Julius for allerallersidste gang I juli viste vi programmet 'Anders og Julius for aller sidste gang'. Det var i anledning af, at deres gård er blevet solgt og revet ned, og vi så bl.a., hvordan den gamle traktor, Fordson Dextaen, har overlevet og nu står på en lille bakke i Midtjylland. Nu er der dukket endnu en stump op fra brødrenes fortid - et stykke gammelt jern fra en aflæsservogn! Det er genfødt og fortæller den smukkeste historie.

07:00  

TV AVISEN
TV AVISEN

07:15  

Rosenmeiers Rejse: Forhekset i Uganda (1:3)
Rosenmeiers Rejse: Forhekset i Uganda (1:3) I Uganda tror mange, at mennesker med handicap er forheksede. Peter Rosenmeier rejser til landet for at finde ud af, hvordan det er at leve med et handicap her. Og om han kan gøre bare en lille forskel for nogen. Han møder Patrick, som ikke kan få et job på grund af sit handicap og Hillary, som er blevet socialt udstødt af hele landsbyen. Tilrettelæggelse: Caroline Lotz

07:45  

Pengejægerne - Luksusbiler på frihjul (4:4)
Pengejægerne - Luksusbiler på frihjul (4:4) Dansk dokumentarserie fra 2022. "Vi har givet dem nøglen til statskassen", udtaler en skatteekspert. Han kritiserer, at leasingselskaber nærmest selv kan bestemme, om de vil betale registreringsafgift af deres dyre luksusbiler. Pengejægerne undersøger chok-konkursen i Scanleasing, et af Danmarks helt store leasingselskaber, og afdækker, hvordan selskabet tilsyneladende udnyttede en fidus til at undgå at betale registreringsafgift. En fidus, andre leasingselskaber også ser ud til at have opdaget.

07:45  

Pengejægerne - Hvidvask er det nye sort (3:4)
Pengejægerne - Hvidvask er det nye sort (3:4) Dansk dokumentarserie fra 2022. "Jeg begynder at grave i tingene, og så finder jeg ud af, der har været systematisk svindel". Indrømmelsen kommer fra direktøren i et stort transportfirma, da han bliver konfronteret af Pengejægerne. Svindlen i transportfirmaet, der har offentlige kontrakter for over 50 millioner kroner, handler om hvidvask af penge. Pengejægerne afdækker ni store hvidvasknetværk, hvor der er strømmet tre milliarder kroner igennem.

07:45  

Pengejægerne - Hollændernetværket (2:4)
Pengejægerne - Hollændernetværket (2:4) Dansk dokumentarserie fra 2022. "Vi arbejder under radaren", siger manden i sofaen i den københavnske hotellobby. Overfor ham sidder Pengejægernes muldvarp, som optager samtalen. Pengejægerne optrevler et netværk af danske selskaber, som er under mistanke for at have hvidvasket 370 millioner kroner. Sporet fører til Holland, hvor det lykkes Jens Langhorn at finde direktører, som myndighederne ellers ikke har kunne opspore.

08:30  

Aftenshowet
Aftenshowet Der er ikke flertal for at ophæve tidl. forsvarsminister Claus Hjort Frederiksens immunitet i den såkaldte lækagesag, hvor han er sigtet for at røbe statshemmeligheder. Hvorfor har folketingspolitikere mulighed for immunitet? Bagedyst-vinder Tobias Hamann springer ud på dybt vand i ny musical. Ti markante danske kvinder har i dag fået deres ansigter på et frimærke. Aftenens værter er Mark Stokholm og Nola Grace Gaardmand

DR2

07:25  

Deadline
Deadline Har danskere dårlig humor? Ny undersøger danskernes humor. Interview med forfatteren, Lita Lundquist. Skal forældres indkomst afgøre, hvor man går i gymnasiet? Debat mellem borgmester Thomas Gyldal fra Socialdemokratiet og borgmester Sofia Osmani fra De konservative.

08:00  

P2 Radioavisen
P2 Radioavisen

08:05  

Morgenandagten på DR2
Morgenandagten på DR2

08:30  

Livets opskrift - Japan (3:5)
Livets opskrift - Japan (3:5) Dansk reportageserie fra 2015 Hvordan lever man lidt længere? Sisse Fisker tager turen til Okinawa, som er en af Japans sydligste ø - 2 timer i fly fra Tokyo. Japanere er kendt for at leve længe, men på denne ø, lever de endnu længere end i resten af landet, og Sisse skal nu finde ud af hvordan det hænger sammen. Udover Familien Maeda, som er den familie Sisse skal bo hos, møder hun mange specielle typer, der lever et helt andet liv, end det vi kender i Danmark. Hun tager med fiskeren Katu-san på harpunfiskeri og møder Samuraien Hammamoto, som er 76 år og stadig underviser i sværdkunst. Men spørgsmålet er, hvorfor netop disse mennesker lever så længe - og om noget af deres livsstil kan bruges i Danmark. Sendt første gang 17.11.2015

TVR

05:00  

Pingu
Pingu

05:10  

Den lille prinsesse IV
Den lille prinsesse IV

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:30  

Rosa fra Rouladegade II (10)
Rosa fra Rouladegade II (10) Josefine bor i det samme hus som sin mormor. Det er rigtig hyggeligt, for så kan hun smutte på besøg, spise slik og hjælpe mormor i stalden, så tit hun har lyst. I dag smutter hun hjem til Rosa, for selv at bede om lidt hjælp, for hun vil nemlig gerne give mormor en overraskelseskage. Sammen forklæder de sig som halmballer og tager på hemmelig kagemission, for at finde ud af hvordan kagen skal være. Men pludselig kommer mormor hjem fra sin ridetur - og så er det heldigt, at Josefine kender alle de gode gemmesteder i huset.

05:55  

Ernest & Celestine (5)
Ernest & Celestine (5)

06:10  

Sarah og And (6)
Sarah og And (6)

06:20  

Luk op Luk i - REGLER
Luk op Luk i - REGLER Jakob og Thomas får besøg af Greven af Ramaschakenborg. Jakob har forberedt alt, for det hele skal være helt perfekt. Thomas har til gengæld glemt alt om besøget, og vil hellere holde 'morgenkåbedag'. Thomas synes, det er åndsvagt, at der er regler for, hvad for noget tøj man skal have på, og hvordan man skal spise sin mad, bare fordi der kommer gæster. Da Greven ankommer, bliver det alligevel svært for Jakob at følge alle de regler, han har forsøgt at lære Thomas.

06:40  

Beccas venner
Beccas venner

06:50  

Hey Duggee
Hey Duggee

07:00  

Op og hop (9)
Op og hop (9) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. Denne gang med Kalle, der har uro i kroppen.

07:10  

Simon
Simon

07:10  

Gurli Gris VII (47)
Gurli Gris VII (47) Tegnefilm med dansk tale

07:10  

Gurli Gris VII (45)
Gurli Gris VII (45) Tegnefilm med dansk tale

07:10  

Gurli Gris VII (39)
Gurli Gris VII (39) Tegnefilm med dansk tale

07:15  

Gurli Gris VII (37)
Gurli Gris VII (37) Tegnefilm med dansk tale

07:17  

Gurli Gris VII (48)
Gurli Gris VII (48) Tegnefilm med dansk tale

07:17  

Gurli Gris VII (46)
Gurli Gris VII (46) Tegnefilm med dansk tale

07:17  

Gurli Gris VII (40)
Gurli Gris VII (40) Tegnefilm med dansk tale

07:21  

Gurli Gris VII (38)
Gurli Gris VII (38) Tegnefilm med dansk tale

07:25  

Bluey
Bluey

07:35  

Sprinter Galore (10)
Sprinter Galore (10) Familien skal til at have deres årlige grillfest, hvor Thomas skal dyste med underboen Heino om, hvem der kan lave de bedste pølser. Det er som regel Heino der vinder, så derfor har Thomas anskaffet sig en stor grill, men han kan ikke finde ud af at samle den. Sprinter bygger den derfor om til en særlig rumgrill, men da de prøver den kommer Heino på uanmeldt besøg. Kan Sprinter nå at gemme sig og skulle han egentlig ikke hjem til sin egen planet?

07:50  

Paddington
Paddington

08:00  

Ziggys sporvogn
Ziggys sporvogn

08:15  

Vidundervovsen Vaffel (59)
Vidundervovsen Vaffel (59)

08:25  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven

08:35  

Quizdyrene II (7) - Kænguruen Anuk
Quizdyrene II (7) - Kænguruen Anuk Quizdyrene er en quiz både med og om dyr. Denne gang er det kænguruen Anuk, der får chancen for at vinde en flot præmie. Anuk er fra Australien, men bor i Danmark sammen med sin kængurumand Minik. Spørgsmålet er hvor godt hun har sat sig ind i fuglelivet i sit nye hjemland? For det er netop fugle i Danmark, som hun bliver quizzet i. Heldigvis kan hun bede sin mand om hjælp undervejs og forhåbentligt ende med en masse point og en flot præmie.

08:50  

Oda Omvendt (3)
Oda Omvendt (3) Asger elsker at lave sit eget tøj, men Balder vil indføre børneuniformer på Sort Stue. Asgers forældre lader sig inspirere af Balder og forbyder Asger at sy - de ødelægger tilmed Asgers sy-grej. Heldigvis er Oda Omvendt ikke langt væk, og det bliver en oplevelse, som ingen af dem vil glemme, da Asgers forældre bliver zappet! Men da Oda tager afsted fra Asgers hjem, venter Balder udenfor...

 
DR1

09:27  

OBS
OBS Oplysning til borgerne om samfundet. Værnsfælles Forsvarskommando - Havfald Diabetesforeningen Dansk råd for genoplivning, Stroke kampagne

09:30  

Naturens bedste bluffnumre (2:3)
Naturens bedste bluffnumre (2:3) Naturserie fra BBC fra 2015. (Natural Born Hustlers) De fleste dyr er villige til at lyve, snyde og bedrage for at sikre sig det næste måltid. Én ting er dyr som orkide-knæleren, hvis lighed med en orkide er beregnet på at narre insekter. Men her møder vi havoddere, der kidnapper andres unger og løslader dem mod føde, spækhuggere, der sætter fælder op for deres byttedyr, egern der stjæler fra hinandens forråd, og sangfuglen drongo, der driver en mafiøs beskyttelsesvirksomhed for at tvinge andre dyr til at opgive deres hårdt tjente føde.

10:23  

En lille pause med Søren Ryge
En lille pause med Søren Ryge

10:30  

Antikduellen (11:12) - Hillerød
Antikduellen (11:12) - Hillerød I dag er Antikduellen taget til Hillerød, og det er Bettina Pedersen og Thor Frederiksen, som skal ud og bruge 10.000 kr. på bare fem timer her i området. Thor hentede Bettinas solide føring i går, så nu er han kun bagud med 200 kr. Om det lykkes ham at hente, og måske endda overhale Bettina, det er op til Martin Birger Nielsen fra Svendborg Auktionerne, som igen kommer på lidt af en prøve til dagens vurdering. Vært: Anne Katrine Okholm Skole

11:00  

Antikkrejlerne med kendisser (140)
Antikkrejlerne med kendisser (140) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

11:00  

Antikkrejlerne med kendisser (139)
Antikkrejlerne med kendisser (139) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

DR2

09:15  

Gentesten ændrede mit liv (5:6)
Gentesten ændrede mit liv (5:6) Brødrene Jakob og Mathias frygter at blive ramt af alvorlige blodpropper ligesom deres far, farfar og oldefar. Læge Charlotte Bøving og genetiker Lasse Folkersen nærstuderer brødrenes DNA for at se, om de lever med en forhøjet risiko for at udvikle sygdommen. De får et overraskende svar, da Lasse Folkersen afslører resultatet af gentesten.

09:15  

Muldens mysterier - Soldaterne der aldrig kom i krig (5:6)
Muldens mysterier - Soldaterne der aldrig kom i krig (5:6) 1. verdenskrig er en meget mørk tid, både historisk og arkæologisk set. Og kun meget sjældent bliver der gjort fund, som kan være med til at belyse, hvad der egentlig skete under krigen. Det vil vores dygtige amatørarkæologer forsøge at råde bod på i dag, når de indtager området omkring det smukke Garderhøjfort i Gentofte, der under 1. verdenskrig var bemandet med ca. 400 danske soldater klar til krig - en krig, der aldrig kom til Gentofte. Men det var her de patruljerede, spiste og levede som sild i en fugtig, underjordisk tønde - og undervejs forhåbentlig tabte ting og sager, der kan gøre os lidt klogere på soldaterne og fortet.

10:00  

Gentesten ændrede mit liv (6:6)
Gentesten ændrede mit liv (6:6) Asli frygter at blive ramt af brystkræft ligesom flere nære familiemedlemmer. Læge Charlotte Bøving og genetiker Lasse Folkersen nærstuderer Aslis DNA for at se, om hun har en forhøjet risiko for at udvikle sygdommen. Men hvordan reagerer Asli, da Lasse har flere afsløringer efter at have undersøgt hendes gentest?

10:00  

Muldens mysterier - De fynske vikinger (6:6)
Muldens mysterier - De fynske vikinger (6:6) I hele verden florerer historierne om de brutale, danske vikinger, der plyndrede og voldtog i flæng. Men måske er sandheden knap så drabelig. Noget tyder nemlig på, at vikingerne i virkeligheden var mere interesserede i handel end vold. I dag vil Liv Thomsen og museumsinspektør Lars Grundvad slippe amatørarkæologerne løs på Munkebo Bakke på Fyn, hvor der for nylig blev udgravet en stor vikingehal. Så mon ikke vi bliver klogere på de fynske vikinger i aften i Muldens Mysterier

10:40  

New Zealand - jagt på rovdyr
New Zealand - jagt på rovdyr Amerikansk rejseserie fra 2015. (The Wonder List with Bill Weir) Den amerikanske tv-journalist Bill Weir besøger mennesker, steder og kulturer, der af forskellige årsager står ved en korsvej. Før øerne, der nu udgør New Zealand, blev beboet, var fuglene konger. Polyneserne kom med hunde, fulgt af europæere med skibe lastet med uvelkomne rovdyr. Men nu vil man i New Zealand rulle tiden tilbage og har besluttet at beskytte øernes enestående økosystem ved at udrydde alle rovdyr inden 2050.

11:20  

Egypten - den sunkne by
Egypten - den sunkne by Amerikansk rejseserie fra 2015. (The Wonder List with Bill Weir) Den amerikanske tv-journalist Bill Weir besøger mennesker, steder og kulturer, der af forskellige årsager står ved en korsvej. I 1999 lykkedes det den franske undervandsarkæolog at lokalisere den sunkne by, Heraklion, ud for kysten ved Alexandria. Det forbløffende fund har også været en advarsel til de fem millioner mennesker, der bor ved den egyptiske middelhavskyst. Hvis en hel by kunne synke i havet på grund af stigende vandstand, kunne det måske ske igen?

TVR

09:00  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

09:05  

Pyjamasheltene II (31)
Pyjamasheltene II (31)

09:05  

Pyjamasheltene II (30)
Pyjamasheltene II (30)

09:15  

Pyjamasheltene II (29)
Pyjamasheltene II (29)

09:25  

Hørmehunden
Hørmehunden

09:40  

Luk op Luk i - STOLT
Luk op Luk i - STOLT Hvorfor råber Thomas så højt? Katrine Bille og Thomas Buttenschøn lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes gode råd bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at være stolt.

09:55  

Ramajetterne III (8)
Ramajetterne III (8) Kåre og Emil fra Store Nørd lander i Ramasjang Lufthavn. Men der opstår kaos, da Flummer styrter ind i Øvsts velkomstkage. Ramajetterne får travlt med oprydningen, men pludselig lyder en alarm fra bagagesorteringen, og nye uheld truer Nørdernes besøg.

10:05  

Superhelten Sprinter Galore (1)
Superhelten Sprinter Galore (1) Superhelten Sprinter går i hele to fælder - den ene sat af skurken Cleopatra og den anden af DiktaThor. Det ser sort ud for Sprinter, men måske kan han udnytte skurkenes diskussioner om hvem, der fangede ham først, til selv at slippe fri?

10:05  

Superhelten Sprinter Galore (26)
Superhelten Sprinter Galore (26)

10:05  

Superhelten Sprinter Galore (23)
Superhelten Sprinter Galore (23)

10:09  

Superhelten Sprinter Galore (22)
Superhelten Sprinter Galore (22)

10:15  

Bamselægen - Hjertet (8)
Bamselægen - Hjertet (8) Rosas bamse Luna er hele tiden meget forpustet, og det stopper ikke rigtig af sig selv igen. Derfor må Rosa og Luna ind til Bamselægen for at få undersøgt Luna. Bamselægen skal bruge en assistent, og det vil Rosa gerne hjælpe til med. Sammen prøver Bamselægen og Rosa at finde ud af, hvad der kan være galt med bamsen Luna. Så der skal både lyttes på lunger og en masse andet. Bare de nu kan finde ud af, hvad der er galt, så Luna kan blive rask.

10:35  

Det store Ramasjang Mysterie (8)
Det store Ramasjang Mysterie (8) My, Frede og Kristian må kæmpe sig vej ind på Ramasjang Sendestation. Her har Reichardt allerede monteret den tikkende bombe. Kan My og Frede slå bomben fra? Eller går Ramasjang mon i sort for altid?

10:40  

John Dillermand (20)
John Dillermand (20) John og Oldemor skal på ferie i deres campingvogn, men på vejen får de smadret en jernbanebom, og campingvognen med Oldemor indeni, laver et forsvindingsnummer. John må redde dagen med sin diller-lasso, og John og Oldemor finder ud af, at det faktisk er meget rarere at være derhjemme.

10:40  

John Dillermand (18)
John Dillermand (18) John ønsker sig en racercykel, så han kan være med i et rigtig cykelløb. Men da dilleren stjæler en cykel og snyder sig til at vinde cykelløbet, må John lære, at snyd og tyveri ikke er vejen frem.

10:40  

John Dillermand (13)
John Dillermand (13) John skal ud med skraldet, men ser sit snit til at vinde over skraldebilen. Med sin diller er han meget hurtigere til at få samlet alt skrald på gaden, men hvad mon man så skal gøre med alt skraldet, når man har samlet det sammen -dilleren har selvfølgelig et bud, men går det nu an?

10:45  

John Dillermand (10)
John Dillermand (10) John har glemt det eneste man ikke må glemme - oldemors fødselsdag. Nu er gode råd dyre, hvis John skal tilgives af oldemor, og han må bruge al sin snilde til at få stablet en rigtig fest på benene. Festen bliver dog forstyrret af en mindre ildebrand, og så må John redde dagen, på ægte diller-maner.

10:50  

Motor Mille og Børnebanden (8)
Motor Mille og Børnebanden (8) Den Sure Mand på campingpladsen har taget alle børnenes legetøj for at få ro, og han har gravet det ned under sin campingvogn. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få legetøjet tilbage.

11:15  

Hr. Skægs hotel - Den uheldige dame (2)
Hr. Skægs hotel - Den uheldige dame (2) Hr. Skæg hører et brag fra receptionen. En meget uheldig dame fra Færøerne er ankommet. Hun ødelægger alt, hun kommer i nærheden af. Hr. Skæg prøver at hjælpe hende af med uheldet ved at finde på ting, der kan bringe held.

11:30  

Vilde venner III (3)
Vilde venner III (3) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Vilhelm og Leyla, der har vagten i klubhuset. De skal bygge en flot legeplads til nogle fasankyllinger, tage sig af to små gravællinger, som har mistet deres mor og hjælpe et pindsvin, som er kommet rigtig galt afsted.

11:55  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu er det blevet tid til endnu en omgang med Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally. I dagens løb skal Farfars Drenge køre imod Jorden Rundt. Der bliver fuld fart fremad, når de to hold skal ned ad Striben, ud på specialbanen i et møbelvarehus og - ikke mindst - tre gange rundt på Ramasjang Rally Ringen. Hvilket hold er hurtigst og kvalificerer sig direkte til kvartfinalerne? www.dr.dk/rally

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Nak & Æd - en sneppe på Rømø (1:10)
Nak & Æd - en sneppe på Rømø (1:10) Sæson 8 (2017). Det er november. Jørgen og Nikolaj er draget til Rømø for at nedlægge en sneppe. Vejret er i mod dem, og sneppen er to gange tidligere undsluppet gryderne. Derfor er det sidste forsøg, hvis de to kammerater skal smage på den flygtige fugl. Denne gang skal den findes. www.dr.dk/nak www.facebook.com/nakogaed

12:15  

Nak & Æd - en sneskohare i Alaska (10:10)
Nak & Æd - en sneskohare i Alaska (10:10) Sæson 7 (2016). Nikolaj og Jørgen er stadig i Alaska. Det er efterår, og kulden har sat ind. For at holde varmen begiver de to kammerater sig ud frosten for at få fat i en sneskohare til at putte i gryderne. Per Kauffmann er klar til at hjælpe, men det er ikke nemt at få den lille hare på kornet, når den helst vil blive i busken, og fingrene ryster af kulde. www.dr.dk/nak www.facebook.com/nakogaed

13:45  

Kender Du Typen? 2018
Kender Du Typen? 2018 Hvem er det, som har en dobbeltseng, der kun er 120 centimeter bred, og som bliver liggende under dynen, indtil hendes mand har serveret juice og kaffe? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup regne ud, når "Kender Du Typen?" besøger Køge. Vært: Mads Steffensen

13:45  

Kender Du Typen? 2018
Kender Du Typen? 2018 "Kender du Typen?" besøger en kendt dansker, som ikke ejer én eneste gryde, bor småt og er besiddelse af en masse dyre sko og mærkevare-tasker. Livstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup skal regne ud, hvem der bruger 65.000 kr. på en skoletaske og elsker sit vaffeljern. Vært: Mads Steffensen

14:25  

Fader Brown VII (10:10)
Fader Brown VII (10:10) Engelsk krimiserie fra 2019. (Father Brown) Lady Felicias diamanthalskæde bliver stjålet. For at få den tilbage må fader Brown søge hjælp fra en gammel bekendt.

14:30  

Fader Brown VIII (4:10)
Fader Brown VIII (4:10) Engelsk krimiserie fra 2020. (Father Brown) Kembleford får besøg af et gøglertivoli, men festlighederne får en brat ende, da dr. Belmont falder død om for øjnene af de chokerede tilskuere. Fader Brown har mistanke om, at der er sket en forbrydelse, og begynder at efterforske sagen.

14:30  

Fader Brown VIII (2:10)
Fader Brown VIII (2:10) Engelsk krimiserie fra 2020. (Father Brown) Den excentriske biavler Beattie May beslutter at lave en tilføjelse til sit testamente - i fald der skulle ske hende noget uventet. Den består af en gåde, der skal føre hendes adoptivsøn Shambu til en værdifuld juvel. Det uventede sker - Beattie findes myrdet i sin seng. Da Shambu anholdes for mordet, er det op til fader Brown at finde ud af, om det virkelig er ham, der er gerningsmanden.

DR2

12:00  

Historiequizzen: Roskilde Domkirke
Historiequizzen: Roskilde Domkirke Adrian Hughes byder velkommen til en Religionsquiz fra Roskilde Domkirke. Her hvor historie, kristendom og kongerække forenes, skal deltagerne bl.a. gætte, om Christian 6. indførte pisk, hvis man talte under prædiken, og om Christian 4. lagde humle eller salmebøger ned til sin kone i graven. Aftenens deltagere er Trine Halle, Kåre Johannessen, Jakob Danneskiold-Samsøe og Hanne Fabricius.

12:30  

Historiequizzen: Thorvaldsens Museum
Historiequizzen: Thorvaldsens Museum Historiequizzen er taget til Slotsholmen midt i København, hvor den danske billedhugger Bertel Thorvaldsen har sit helt eget kombinerede museum og mausoleum. Her vil Adrian Hughes teste deltagernes viden om marmor, tobak og ikke mindst Thorvaldsens hårpragt. Aftenens deltagere er Trine Halle, Kåre Johannessen, Hanne Fabricius og Christian Donatzky.

13:00  

Kulturelt - #BefriDenLilleHavfrue
Kulturelt - #BefriDenLilleHavfrue Det koster 300.000 kr. at parodiere Den Lille Havfrue. Og skulpturen er endnu engang blevet hovedperson i en kontroversiel sag om ophavsret. Vært Jonathan Herrik undersøger balladen om nationalsymbolet, der allerede har kostet dagspressen mange penge. Er det i virkeligheden Kulturministeriet, der har jokket i spinaten?

13:25  

UEFA U17 EM (m): Danmark - Skotland, direkte
UEFA U17 EM (m): Danmark - Skotland, direkte

14:16  

UEFA U17 EM (m): Danmark - Skotland, Pause
UEFA U17 EM (m): Danmark - Skotland, Pause

14:25  

UEFA U17 EM (m): Danmark - Skotland, direkte
UEFA U17 EM (m): Danmark - Skotland, direkte

TVR

12:25  

MikroMakkerne - Skrubtudsen
MikroMakkerne - Skrubtudsen Mikromakkerne ruller trækvognen ud og går på krible krable jagt i naturen. I dag kigger Amina og Abdallah nærmere på skrubtudsen og skal undersøge, hvordan den jager. Den spiser nemlig sit bytte på en rigtig sjov måde! Og så skal de selvfølgelig også finde ud af, om tudsen bliver til en prins når man kysser den!

12:35  

Rosa fra Rouladegade (5)
Rosa fra Rouladegade (5) Rosa elsker at bage kager. I dag får hun besøg af Mila, der vil bage en helt særlig overraskelseskage til sin bedstefar. Sammen tager de på kagemission for at finde ud af, hvad bedstefar godt kan lide. De må være meget hemmelige, hvis de ikke skal blive opdaget.

12:50  

Superhelten Sprinter Galore (7)
Superhelten Sprinter Galore (7)

12:50  

Superhelten Sprinter Galore (6)
Superhelten Sprinter Galore (6)

12:50  

Superhelten Sprinter Galore (4)
Superhelten Sprinter Galore (4)

13:00  

Monster Buster
Monster Buster William er rigtigt træt af det dumme fantasi-monster med fire arme, der gør ham bange i sengen. Heldigvis kommer MonsterBuster Mille og hjælper ham med at buste det. For selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at buste dem væk.

13:15  

Ramasjang Mysteriet (1)
Ramasjang Mysteriet (1) Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

13:45  

Onkel Rejes fede sommerferie (2)
Onkel Rejes fede sommerferie (2) Onkel Reje tager turen forbi Dr. Mogens for at finde ud af, om det virkelig kan passe, at han er gravid. Men når man er bange for nåle, er det godt at Dr. Mogens kan tage blodprøver på en helt ny og overraskende måde. Imens har Onkel Rejes børnehadende naboer Didrik og Skidrik travlt med at finde ud af, hvordan de skal tilintetgøre Onkel Reje.

14:00  

Motor Mille og Børnebanden (4)
Motor Mille og Børnebanden (4) På savværket ved siden af slottet vil den sure mand putte børnenes nattøj på Sankt Hans-hekse, som skal brændes. Medhjælperen Krejle holder vagt på sin motorcykel. Der skal lægges en snedig plan, hvis Motor Mille og Børnebanden skal få nattøjet tilbage.

14:15  

Sprinter Galore II - Arbejde (8)
Sprinter Galore II - Arbejde (8) Heino insisterer på at samle en vugge for Thomas og Kathrine, så for ikke at blive opdaget, må Sprinter tage med Thomas på arbejde. Livet som politimand viser sig dog at være lidt mindre spændende, end Sprinter havde troet, ligesom det at have en superhelt med på arbejde viser sig at være mere udfordrende, end Thomas havde håbet på ...

14:35  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

14:55  

Gilbert Syltespire
Gilbert Syltespire

DR1

15:15  

Fader Brown VIII (5:10)
Fader Brown VIII (5:10) Engelsk krimiserie fra 2020. (Father Brown) Mestertyven Hercule Flambeau har fået en rival, der bliver ved med at stjæle værdifulde ting for næsen af ham. Flambeau opsøger fader Brown for at få hjælp - og afslører, at hans nye konkurrent faktisk er hans egen datter, som han ikke længere har forbindelse med. Brown ser en mulighed for at redde en sjæl og lover at hjælpe med at finde hende.

15:15  

Fader Brown VIII (3:10)
Fader Brown VIII (3:10) Engelsk krimiserie fra 2020. (Father Brown) Bunty tiltales for mord efter en Gatsby-temafest på et gods. Hendes forsvarer er ikke meget bevendt, så pludselig ser det ud til, at hun risikerer at havne i galgen. Kan fader Brown bevise, at Bunty er uskyldig, inden det er for sent?

15:15  

Fader Brown VIII (1:10)
Fader Brown VIII (1:10) Engelsk krimiserie fra 2020. (Father Brown) En mystisk sabotør forsøger at forhindre Kemblefords kor i at vinde De Tre Grevskaber-konkurrencen. Mens koret kæmper mod uret for at nå frem til konkurrencen, forsøger fader Brown at opklare, hvem det er, der er ude efter dem.

16:00  

Familien Löwander II (9:10)
Familien Löwander II (9:10) Svensk dramaserie fra 2018. (Vår tid är nu) Helga har fået et slagtilfælde, og børnene frygter det værste. Peter og Ester lægger planer for, hvad der skal ske med restauranten, hvis hun går bort. Socialdemokraterne holder valgaften på restaurant DK, samtidig med at Nina har besøg af sin datter. Ragnarsson truer Angelos familie, og det får Angelo til at tage desperate midler i brug.

16:00  

Familien Löwander II (8:10)
Familien Löwander II (8:10) Svensk dramaserie fra 2018. (Vår tid är nu) 1962. I fem år har Calle og Nina lavet tv sammen, og det slider på deres forhold. Gustaf og Astrid har fundet en ny ledestjerne i deres liv. Samtidig dukker køkkenchefen Backa op som gæst i restauranten - kan han og Helga blive forsonet? Angelo er blevet hovmester, men trues på ny af Ragnarsson.

17:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

DR2

15:25  

Guldkorn 1970'erne: 1973
Guldkorn 1970'erne: 1973 Der er krise i Danmark. Staten griber ind med bilfrie søndage og dagpenge til de trængende. Fedtet skal der også skære ned på - og i 73 rammer letmælken de danske kølediske. Det er også året, hvor aborten gøres lovligt og hvor der gives offentlige kroner til en satirisk sex-film om Jesus.

15:45  

Peitersen og Feldthaus - Zanzibar
Peitersen og Feldthaus - Zanzibar Dansk reportageserie fra 2019 Hvordan indretter man sig i et fredet hus bygget af koralrev og kalksten? Og hvad koster et mudderhus i en fiskerlandsby? Erik Peitersen og Christine Feldthaus bliver gennem tre meget forskellige hjem klogere på hverdagslivet i Zanzibar. For at finde frem til huspriserne, lærer Christine at flette tagplader af palmeblade og besøger øens mest berømte restaurant. Erik bygger et hønsehus i mudder og lærer, hvordan man bruger koraller som byggemateriale. Sendt første gang 04.02.2019

16:10  

Kunstens skjulte kræfter (3:4)
Kunstens skjulte kræfter (3:4) Dette afsnit dykker vi dybere ned i en fælles erfaring: at musik kan bruges til at bearbejde følelser, når vi mennesker er i sorg eller krise. Således besøger vi musikterapeuter som bearbejder traumer hos flygtninge med post traumatisk stress og undersøger hvordan denne evne til at trøste og give håb måske er en generel egenskab ved kunsten, som muligvis ikke udnyttes til fulde.

16:30  

Kunstens skjulte kræfter (4:4)
Kunstens skjulte kræfter (4:4) I dette program går vi til bunds i hvordan kunsten - og ikke mindst billedkunsten- kan meget mere end at uddanne og underholde os. Vi møder folk, der forsker i om billedkunst kan gøre en forskel i helbredelsen på hospitaler og besøger Moderna Museet i Stockholm, der har inviterer Demente til særlige omvisninger, fordi de har erfaret at kunsten kan noget særligt hvis vi møder den med vores egne erfaringerer, fremfor gennem intellektuel belæring.

17:00  

Hævnens time
Hævnens time Kun få uger efter krigens afslutning i maj 45 genindfører politikerne dødsstraffen i Danmark. Hævnens time over landsforræderne er kommet. Politi, anklagere, dommere og embedsmænd skal nu beslutte hvem der skal dømmes til døden og hvordan henrettelserne skal foregå, minut for minut. Den første på anklagebænken er journalisten og eventyreren Flemming Helweg-Larsen. Men er hans forbrydelser alvorlige nok til dødsstraf?

TVR

15:15  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:30  

Hey Duggee (35)
Hey Duggee (35)

15:35  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:40  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:40  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:45  

Simon III
Simon III

15:50  

Simon III
Simon III

15:50  

Simon III
Simon III

15:54  

Simon III
Simon III

16:00  

Remy og Boo
Remy og Boo

16:10  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:25  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

16:30  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

16:40  

Paw Patrol VII
Paw Patrol VII Vovserne redder en raket-rulleskøjteløber + Vovserne redder Ryders overraskelse

17:00  

Onkel Rejes sørøvershow II (4)
Onkel Rejes sørøvershow II (4) Dr. John har kidnappet Micahs lillesøster Leona for at koge hende om til en læbestift. Onkel Reje og Brille er klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer Mariehønen Megaglad, en automatisk proptrækker og en tur til den nedlagte boreplatform i Café Lattegat. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

17:15  

Trex
Trex Simon ringer til sin nabo, Lise, så hun kan komme og hjælpe med at gøre Trex til en anden slags dinosaur.

17:20  

Stop!
Stop! Maja møder en fremmed, som fortæller om en velbevaret hemmelighed, som må opklares. Er familiens nye, strenge skærmtid virkelig så retfærdig som mor og far siger den er?

17:30  

Vennerne og det grønne lys 3 (4:20)
Vennerne og det grønne lys 3 (4:20) Anders og Buster er sikre på, at det er Clora, der har været inde ved dem om natten. Men de andre venner vil have flere beviser. Kan de finde Clora og finde ud af, hvad hun har gang i?

17:40  

John Dillermand (8)
John Dillermand (8) John vil så gerne være god til at snitte i træ. Men hans diller kommer på tværs. Det gør den også når han skal slå telt op, binde knob og finde vej i skoven. Men heldigvis kan dilleren også være den bedste hjælp når det går helt galt. Har du måske nogen sinde set en kængurustylte der kan hoppe op over skoven? Det kan John - med dilleren.

17:41  

John Dillermand (7)
John Dillermand (7) I Zoo kommer John lidt uheldigt til at stjæle en is, med dilleren. Det bliver starten på et værre kaos med en løve på fri fod. Og John må både kæmpe med løven og senere måle sig med slangen. Når dilleren får ham i problemer, må han rydde op og redde situationen, for sådan er John Dillermand.

17:45  

Onkel Reje og børnenes brevkasse (5)
Onkel Reje og børnenes brevkasse (5) Se hvor Onkel Reje og Brille tager hen i verden med rejseknappen i denne uge og mød også Onkel Rejes sure sokker, der elsker at fortælle vittigheder.

17:59  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman.

DR1

18:00  

Antikduellen (12:12) - Auktion
Antikduellen (12:12) - Auktion I dag falder hammeren over ugens indkøb. Antikduellanterne Bettina Pedersen og Thor Frederiksen har hele ugen duelleret om at købe ind til de skarpeste priser og få den bedste vurdering. Thor fører med 1.500 kr., men intet er afgjort, for alt kan ske, når duellanternes varer kommer under hammeren på Svendborg Auktionerne. Vært: Anne Katrine Okholm Skole

18:00  

AntikQuizzen
AntikQuizzen I AntikQuizzen dyster tre danskere på viden og priser på alt fra sjove eller sjældne loppefund til klassiske designmøbler og kostbare antikviteter. Aftenens tre antikentusiaster Lars, Thilde og Nicolai har hver taget en ting med, som indgår i konkurrencen. Og så skal deltagerne gætte designeren på en særlig lampe - udelukkende ved at mærke på den. Aftenens vinder får lov at dyste om den samlede sejr i ugens finale. Vært: Louise Sloth Ekspert: Kasper Nielsen

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

19:00  

Disney Sjov
Disney Sjov

20:00  

Fællessang
Fællessang I mere end 40 år har danskerne sunget med på tv-2s sange, og i aften skal vi synge sammen med dem i Fællessang, når de spiller nogle af deres største hits. Vi skal også til "Venedig og dø" sammen med Hjørring revyen, og så skal vi både synge klassiske salmer som "Sommersalme" og nye klassikere som "I morgen er der også en dag." Vi lover både dans, smukke øjeblikke og festlig stemning, alt sammen pakket ind i fællessang, fredag kl. 20.00 på DR1.

DR2

18:00  

Historiequizzen: Kronborg Slot
Historiequizzen: Kronborg Slot På det store slot Kronborg ved Helsingør byder Adrian Hughes i aften velkommen til en historiequiz i kongernes, festernes og krigenes tegn. Deltagerne skal bl.a. gætte, om Frederik den 2.'s dronning mon skrev pikante noveller i sin fritid. Deltagerne er Hanne Fabricius, Kåre Johannessen, Trine Halle og Christian Donatzky.

18:30  

Historiequizzen: Sct. Hans Hospital
Historiequizzen: Sct. Hans Hospital Historiequizzen med Adrian Hughes besøger Sct. Hans Hospital i Roskilde for at blive klogere på de skæve skæbner, der gennem årene har været indlagt på det psykiatriske hospital. Hvem fik opført en villa med 15 værelser og boede der med sine tjenestefolk? Tvang man patienterne til fire timers daglige salmestudier og hvad betød diagnosen reflexhysteri? Få svarene, når Hanne Fabricius og Kåre Johannessen dyster mod Cecilie Nielsen og Christian Donatzk.

19:00  

En by i provinsen (6:17)
En by i provinsen (6:17) Krimi med Henning Moritzen og Jens Okking. Og musik af Fuzzy. Sendt første gang 1978

20:00  

The Railway Man
The Railway Man Australsk-britisk autentisk drama fra 2013. Eric har lukket omverdenen ude og er besat af tog og køreplaner. Ved et tilfælde møder han den betagende Patti og lokkes ud af sin skal. Men på bryllupsnatten vender mareridt om tiden som japansk krigsfange tilbage. Tortur og tvangsarbejde på 'Dødens jernbane' har formørket hans sind. Han plages af hævntørst. Da han opdager, at hans bøddel stadig er i live, må Patti vælge. Vil hun støtte ham, uanset hvad han gør? Medvirkende: Colin Firth, Nicole Kidman, Stellan Skarsgård m.fl. Instruktion: Jonathan Teplitzky.

20:00  

Ondskab
Ondskab Svensk Oscar-nomineret drama fra 2003. (Ondskan) I 1950'ernes Sverige bliver den 16-årige Erik smidt ud af skolen efter at have været i slagsmål. For at beskytte Erik fra hans voldelige stedfar får hans mor ham optaget på overklassekostskolen Stjärnsberg. Men Stjärnsberg er ikke mindre præget af vold end Eriks barndomshjem. Tværtimod. Med ledelsens velsignelse styrer de ældste elever skolen med hård hånd, og ydmygelser og brutal afstraffelse hører til dagens orden. Erik: Andreas Wilson. Pierre: Henrik Lundström. Silverhielm: Gustaf Skarsgård. Instruktion: Mikael Håfström..

TVR

18:00  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman.

18:05  

Zorro (26)
Zorro (26) Zorro er en af de mest legendariske og genkendelige helte, og i denne fransk-canadiske animationsserie følger vi Diego som teenager. Nok er han ung, men han har allerede sans for retfærdighed - og ikke mindst fægtning!

18:30  

Smølferne
Smølferne

18:42  

John Dillermand (14)
John Dillermand (14) Johns har en rigtig møg-dag. Han bliver sendt i byen, men ender på en bondegård og pludselig har dilleren stjålet en traktor, og en gal tyr er løs. John må redde dagen på ægte tyrefægtermaner, og en rigtig møg-dag er pludselig blevet til en rigtig heltedag. Lige indtil bondemanden sætter strøm til Johns dillerhegn...

18:43  

John Dillermand (17)
John Dillermand (17) John er træt af sin diller og vil sælge den på loppemarked. Men dilleren får ham igen i problemer, og nogle børn flyver til himmels i en luftballon. John redder dagen og får børnene ned, og så lærer han næsten hvad det vil sige at prutte om prisen.

18:45  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

19:00  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Karrieredag

19:10  

Wild Kratts
Wild Kratts

19:35  

Svampebob Firkant IX
Svampebob Firkant IX

20:00  

Mugge og vejfesten
Mugge og vejfesten Dansk animationsfilm fra 2019. Mugge er verdens lykkeligste dreng. Han bor sammen med sine forældre på en idyllisk og helt almindelig dansk villavej befolket med skæve typer. Mugges lykke slutter brat, da den glade knægt opdager, at hans mor er blevet forelsket i den uimodståelige crossfit-træner Pierre og nu forlader Mugge og hans far. Mugge beslutter sig for at bringe sine forældre sammen igen ved den store, årlige vejfest. Så sker det, der bare ikke må ske: Vejfesten aflyses. Men Mugge og hans bedste ven Sofia lægger en plan, der måske alligevel kan få alt til at ende lykkeligt.. Stemmer: Jens Jacob Tychsen, Stephania Potalivo, Iben Hjejle, Anders Morgenthaler, Nicolaj Kopernikus, Mia Lyhne, Martin Brygmann, Sofie Linde, Lars Hjortshøj, Jan Gintberg m.fl. Weirdoen Mick Øgendahl Manuskript og instruktion: Mikael Wulff, Anders Morgenthaler. Produktion: Zentropa Entertainments & New Creations i co-produktion med bl.a. Caviar, Det Danske Filminstitut og DR.

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

21:15  

Vores Vejr
Vores Vejr DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os.

21:30  

Kvinden i toget
Kvinden i toget Amerikansk thriller fra 2016. (The Girl on the Train) Efter sin skilsmisse drikker Rachel for meget. Hver dag tager hun fra forstaden Irvington til New York. Fra toget ser hun det unge og smukke par Megan og Scott, og forestiller sig deres perfekte liv. Men en dag meldes Megan savnet, og alt ændrer sig for Rachel. Hvorfor vågner hun efter et blackout med blodige skrammer? Hvor var hun, da Megan forsvandt? Medvirkende: Emily Blunt, Haley Bennett, Rebecca Ferguson, m.fl. Instruktion: Tate Taylor.

23:15  

Forrådt
Forrådt Amerikansk thriller fra 1988. (Betrayed) Da en provokerende studievært bliver skudt ned i Chicago, giver det anledning til en meget hård tid for FBI-agenten Cathy Weaver. Hun er tiltrukket af Gary, som er mistænkt for at stå bag og for at have tætte forbindelser til Ku Klux Klan. Medvirkende: Debra Winger, Tom Berenger, John Heard m.fl. Instruktion: Costa-Gavras.

DR2

21:45  

For hundrede år siden - Støvletramp og arbejdskamp
For hundrede år siden - Støvletramp og arbejdskamp Dansk historieserie fra 2018 I 1918 lever alle i skyggen af krig og revolution. Selv i Danmark, der ellers er blevet kaldt 'et lille smørhul'. Der er stor angst for, at verden skal gå under, men også kolossale fremskridt og visioner. I tre programmer fortæller Liv Thomsen om danskernes liv for præcist 100 år siden. Det handler om tidens store kampe for bedre levevilkår og om kunst og kulturkamp. Men det handler også om moden, medierne og menneskenes hverdag. Vi dækker årets gang gennem en række unikke arkivfilm og kommer helt tæt på de store og små begivenheder. Fra januar til december 1918. Sendt første gang 07.11.2018

23:00  

Desert One: Gidseldramaet i Teheran
Desert One: Gidseldramaet i Teheran Amerikansk dokumentar fra 2019. (Desert One) Det er en af de mest vovede redningsaktioner i amerikansk historie. I 1979 besatte militante islamiske studerende USA's ambassade i Teheran og tog 52 amerikanere til fange. Gidseldramaet varede i 444 dage, mens præsident Jimmy Carter forhandlede og bag kulisserne igangsatte en ambitiøs redningsmission. Her er historien om den hemmelige militære operation, der stadig hjemsøger de overlevende - og forandrede forholdet mellem USA og Mellemøsten.

TVR

21:15  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

01:15  

Arne Dahls A-gruppen: Efterskælv
Arne Dahls A-gruppen: Efterskælv Svensk krimiserie fra 2015. (Arne Dahl: Efterskalv) Ødelæggelserne er enorme, og flere mennesker omkommer, da et undergrundstog eksploderer i Stockholms tunnelsystem. Sverige i er chok. Panikken bliver ikke mindre, da en gruppe, der kalder sig Siffins Hellige Ryttere, påtager sig ansvaret. Er Sverige blevet ramt af islamistisk terror? A-gruppen får til opgavet at finde svaret.

03:10  

Fader Brown VII (6:10)
Fader Brown VII (6:10) Engelsk krimiserie fra 2019. (Father Brown) Da Mallory jagt på en flygtning ender katastrofalt, vender et kendt ansigt tilbage for at hjemsøge den skyldige.

03:15  

Fader Brown VII (8:10)
Fader Brown VII (8:10) Engelsk krimiserie fra 2019. (Father Brown) Spændingerne når dødbringende niveauer, da en anarkistisk performance-teatertrup ankommer til Kembleford.

03:55  

Hammerslag 2018 (6)
Hammerslag 2018 (6) Hammerslag tager i aften på tur rundt i nogle af Danmarks dyreste postnumre i Nordsjælland. Det betyder også, at hold Øst og Vest skal have gang i den helt store lommeregner, når de besøger tre forskellige villaer i området nord for København. Mæglerne kommer på overarbejde, da de bliver præsenteret for en bolig med egen mose i baghaven i Vangede. I Vedbæk skal der sættes pris på en Strandvejsvilla med kig til sø i haven, og i Gentofte åbner vi dørene til en villa, der virkelig begejstrer mæglerne. Vært: Christian Degn

DR2

00:50  

Død over de vantro! - Pakistans dødelige blasfemilov
Død over de vantro! - Pakistans dødelige blasfemilov Britisk dokumentar fra 2020. (The Accused) Den religiøse leder Khadim Hussain Rizvi har en mission: at bevare Pakistans blasfemilov. En lov, der foreskriver livsvarigt fængsel eller dødsstraf til enhver, som vanhelliger, besudler eller krænker Profeten eller Koranen. Med millioner af fanatiske tilhængere i ryggen presser Rizvi på for at få mere magt og vinde det kommende valg. Imens han dømmer de kritikere, der forsøger at ændre loven, til døden.

TVR

03:05  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2022, PADBORG.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0520101319