Padborg
Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: lørdag d. 28. november 2020

Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: lørdag d. 28. november 2020

DR1

01:20  

Shetland II (2:3)
Shetland II (2:3) Sagen om drabet på pusheren Robbie tager en uventet drejning, da den hovedmistænkte findes skudt. Efterforskningen fører Perez og Tosh til Glasgow, men stærke kræfter gør deres bedste for at forhindre dem i at finde frem til sandheden.

03:15  

Mistænkt 4: Inderkredsen
Mistænkt 4: Inderkredsen En mand findes hængt i sit hus i et velbeslået forstadskvarter. Politikommissær Jane Tennisons efterforskning sender hende på kollisionskurs med både den lokale kriminalkommissær og bydelens spidser. For bag den respektable overflade gemmer der sig en verden af svindel, korruption og tilslørede forbindelser. Medvirkende: Helen Mirren m.fl.

04:55  

Bonderøven 2009 (7)
Bonderøven 2009 (7) Bonderøven Frank har slagtet en ged. Så nu skal der for første gang laves gedepølser på den gamle kødhakker. Der hentes krydderier og hvidløg i køkkenhaven, og så er det blevet tid til at vende høet på marken. Frank laver et nyt bord til badeværelset - og bruger naturligvis sin økse. Sendt første gang 22.02.09

05:25  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:30  

Husdrømme (2:8)
Husdrømme (2:8) Pernilla fra Markaryd i Småland har altid ønsket sig et hus tæt på havet, og da hun køber et hus i Mellbystrand, er hendes plan, at hele familien skal derud. Det eneste problem er bare, at hendes mand, Conny, ikke har den samme drøm. Så Pernilla må kæmpe hårdt for at overbevise ham om, at den arkitekttegnede villa fra 50'erne er deres fremtidige drømmehus.

06:30  

Alene i vildmarken USA V (10:12)
Alene i vildmarken USA V (10:12) De resterende deltagere når et nyt lavpunkt, i takt med at fødekilderne forsvinder. En deltager drister sig til at trænge ind i en ulvs territorium for at finde mad, mens en anden kæmper med så alvorlige helbredsproblemer, at de potentielt kan tvinge ham ud af spillet.

07:15  

Alene i vildmarken USA V (11:12)
Alene i vildmarken USA V (11:12) Mongoliets brutale vinter angriber de sidste deltagere, og den ubarmhjertige sult og barske kulde tester dem som aldrig før. I sidste ende er det kun én af dem, som bliver den ultimative overlever og vinder de 500.000 dollar

08:00  

TV AVISEN Morgen
TV AVISEN Morgen

DR2

00:30  

Clement kalder Jorden
Clement kalder Jorden Tør vi tro på fremtiden? Svaret søger Clement hos de mest anerkendte eksperter i verden og i Danmark.

01:10  

USAs nye guruer
USAs nye guruer

02:10  

Deadline Nat
Deadline Nat

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR2
Morgenandagten på DR2

08:30  

Gudstjenester: Viborg Domkirke
Gudstjenester: Viborg Domkirke Med Laugesen i Viborg Domkirke. Biskop Henrik Stubkjær taler med Anders Laugesen om den "Sidste søndag i det mest mærkeligste kirkeår i mands minde." Lukkede kirker og stor fantasi på de sociale medier. Klip fra nogle af de mange tiltag kirkerne gjorde, og en prædiken med blikket rettet mod fremtiden. Viborg biskoppen prædiker over dagens evangelie og domkirkens organist sætter rammen med musik og sang. O kristelighed, DDS 321, Spænd over os dit himmelsejl, DDS 29.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Inui (8)
Inui (8)

05:10  

Masha og Bjørnen (3)
Masha og Bjørnen (3) Et nyt nummer

05:15  

Superhelten Sprinter Galore (14)
Superhelten Sprinter Galore (14)

05:20  

Den lille prinsesse IV
Den lille prinsesse IV

05:35  

Rosa fra Rouladegade II (9)
Rosa fra Rouladegade II (9) Julies mormor er god til at bage. Hun bager boller og kager til dem hun godt kan lide - også til ænderne nede ved søen. Nu synes Julie det er på tide, at der er nogen der bager en kage til mormor. Hun beder derfor Rosa om bagehjælp og sammen tager de på hemmelig kagemission, for at udspionere mormor og finde ud af, hvad hun godt kan lide. Uheldigvis kommer mormor hjem midt i det hele og de må være helt stille og liste, hvis de ikke skal blive opdaget. For så ville det jo ikke være en overraskelse.

06:05  

Rasmus Klump (3)
Rasmus Klump (3) Luftens akrobater

06:15  

Bamselægen - Galdesten (5)
Bamselægen - Galdesten (5) Alfred kommer ind med sin bamse Petra, fordi den er blevet gul i øjnene. Da de undersøger den nærmere, finder de ud af, at den har galdesten. Det kan være farligt, fordi kroppen så ikke kan komme af med giftstoffer, så derfor skal Petra opereres.

06:35  

Postmand Per
Postmand Per Dukkefilm. Hvad kan være bedre end at sejle ud og holde picnic på en øde ø? Altså hvis man har husket madkurven.

06:50  

Simon
Simon

07:00  

Gurli Gris II (32)
Gurli Gris II (32) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

07:05  

Gurli Gris II (33)
Gurli Gris II (33) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

07:15  

Morgensang med Ramasjang | Ole Kibsgaard, Anna og Lotte
Morgensang med Ramasjang | Ole Kibsgaard, Anna og Lotte Silja har besøg af Anna og Lotte, og de skal synge deres yndlingssange! Hver morgen i din sommerferie kan hele familien synge med, når der er Morgensang med Ramasjang. Silja er i selskab med alle vennerne fra Ramasjang, lige fra Onkel Reje og Hr. Skæg til Bamse og Kaj og Andrea - og så en perlerække af danske musikere. Det hele sker i Siljas musikvideoværksted, lige oppe i skyen over Ramasjang!

07:25  

Stop! (1)
Stop! (1) Klara vil være sørøver i børnehaven i dag, men hendes forældre tvinger hende til at have sit almindelige tøj på. Det vil Sørøver-Klara ikke finde sig i.

07:30  

Bien Maja
Bien Maja

08:55  

Vidundervovsen Vaffel (54)
Vidundervovsen Vaffel (54)

 
DR1

10:00  

Morgensang med Kaya og Ole
Morgensang med Kaya og Ole Syng dagen godt i gang med Kaya Brüel og Ole Kibsgaard. Hver morgen kan du synge med på to kendte, danske sange efter en kort opvarmning.

10:15  

Naturens tidsalder - Vejen til en vildere natur (2:3)
Naturens tidsalder - Vejen til en vildere natur (2:3) Alt levende i naturen er forbundet. Forbindelserne eksisterer ikke kun mellem alt i et økosystem, men også mellem økosystemer. Her undersøger vi, hvordan en enkelt art kan påvirke et helt landskab; fra små ildfluer til ikoniske ulve. Og vi ser, hvordan de forkerte arter på de forkerte steder kan have katastrofale virkninger.

11:05  

Miss Marple: Spil med spejle
Miss Marple: Spil med spejle For at berolige sin gamle veninde Ruth tager Miss Marple til Stonygates, hvor Ruths søster Carrie-Louise bor sammen med sin tredje mand, Lewis. Huset er omdannet til en opdragelsesanstalt for unge kriminelle, og volden synes at lure under overfladen. Skud bliver affyret i et mørkt rum, men ofret bliver fundet et helt andet sted. Miss Marple må igen på arbejde. Miss Marple: Joan Hickson. Ruth: Faith Brook. Carrie-Louise: Jean Simmons. Instruktion: Norman Stone.

DR2

09:30  

Tidens Tegn
Tidens Tegn Tidens Tegn zoomer ind på døves liv i en hørende verden og fortæller om det, der rører sig i tiden, sætter spørgsmål til debat og skildrer det nære og det sære.

10:00  

Debatten
Debatten Debatprogram om ugens aktuelle emne.

11:00  

Clement kalder Jorden
Clement kalder Jorden Tør vi tro på fremtiden? Svaret søger Clement hos de mest anerkendte eksperter i verden og i Danmark.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

09:05  

Flaskepost fra Stillehavet (11)
Flaskepost fra Stillehavet (11)

09:20  

Min lille hund Mester (4)
Min lille hund Mester (4) Thomas forbereder middag til en gammel ven, der kommer på besøg. Mester er målløs, da det går op for ham, at det ikke er meningen, at han skal sidde med ved bordet og at Thomas vil vise sin ven at Mester er en tænkende og talende hund, men da Thomas' gamle ven dukker op, opfører Mester sig bare som en almindelig hund, og charmerer den gamle ven. Inden Thomas ved af det, sidder Mester med ved bordet og får rigeligt med frikadeller, mens han gør lykkeligt.

09:27  

Hunden Ib - læsser jorden af
Hunden Ib - læsser jorden af

09:30  

Disney sjov
Disney sjov

10:30  

Pax' jordiske eventyr (2:10)
Pax' jordiske eventyr (2:10) Den skøre Pax lander på den fremmede planet Jorden og kæmper med Den sure dame om den forsvundne maskine. Pax låner en kage, klæder sig som en klovn og kører bil som en biltyv. Vil hun lykkes på trods af alle forhindringer at få maskine med i rumskibet?

10:45  

Pippi Langstrømpe
Pippi Langstrømpe

11:10  

Pippi Langstrømpe
Pippi Langstrømpe

11:45  

Min oldefars historier - Piratskibet
Min oldefars historier - Piratskibet Theodor er 5 år. Han er på besøg hos sin eventyrlige Oldefar, som bor på en bjergtop langt oppe i Norge sammen med den lille kat Bombi Bitt.

11:55  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at falken er et flyvende jagtgevær? Se med når Kristian og Katrine flyver med falke, og se om det lykkes dovne Jæger-Jørgen at få sin helt egen jagtfalk.

DR1

13:00  

Hjem til forvandling (4)
Hjem til forvandling (4) En godt gemt og bedaget vaskekælder i Virum, og et gråt og anonymt soveværelse i Brønshøj. Tiden hvor det kun var den fine stue vi brugte krudt på, og stolt viste frem, er for længst forbi. Det er begge projekter denne gang skønne eksempler på.

13:30  

Hestehviskeren
Hestehviskeren Den 14-årige Grace og hendes hest bliver ilde tilredt, da de rammes af en lastbil. Graces mor, Annie, kører fra New York til Montana for at få den kendte 'hestehvisker' Tom til at hjælpe hesten - i håb om, at det også vil hjælpe Grace på højkant. På prærien under den åbne himmel finder de alle en indre balance, og Annie og Tom forelsker sig. Medvirkende: Robert Redford, Kristin Scott Thomas, Scarlett Johansson, Sam Neill m.fl. Instruktion: Robert Redford.

DR2

12:00  

Troldspejlet & Co.
Troldspejlet & Co.

12:30  

Mordet på Margaret (1:2)
Mordet på Margaret (1:2) Margaret Fleming, 35, er sporløst forsvundet fra sin hjemby i Skotland. Det går op for myndighederne og politiet i 2016, da de ikke kan komme i kontakt med hende. Mistanken forstærkes, da det viser sig, at Margaret Flemings familie ikke har set hende i 16 år. Hendes plejere, Edward Cairney og Avril Jones, bliver anklaget for at have dræbt hende - men kan man dømme uden et lig?

13:30  

Tidsmaskinen
Tidsmaskinen - om Danmark i verden. Hjemmeværnets popularitet afhænger af hvordan verden omkring os ser ud. Tidsmaskinen har taget camouflagedragten på og fortæller værnets brogede historie. I international sport elsker vi danskere at slå de store nationer. Det var der rig mulighed for ved VM i herrehåndbold i Danmark i 1978. Tidsmaskinen tager med holdets træner tilbage til nogle stemningsmættede dage, som kom til at betyde et nybrud i dansk håndbold. Danske varer sælger ikke nødvendigvis sig selv, vi kigger på eksportstøtte fra stribet flæsk over vindmøller til kulturoplevelser. Sendt første gang 25.02.2007

14:20  

Fordi du er kvinde: Bliv ikke et forsuttet bolsje
Fordi du er kvinde: Bliv ikke et forsuttet bolsje Gennem mere end 100 år har kvinder kæmpet for retten til at bestemme over deres egen krop. Kampen har handlet om abort og prævention, men det har også været vigtigt at sige højt at ikke bare mænd, men også kvinder er seksuelle væsener. Og så handler det om ikke at danse efter mandens pibe, men selv tage styringen. I dette historiske program tager Ulla Dahlerup, Louise Kjølsen og andre seje kvinder os gennem udviklingen, når det gælder kvinders seksualitet.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

12:25  

Ramajetterne III (5)
Ramajetterne III (5) Finn Falk driver vennerne til vanvid med karatetricks i lufthavnen. Han begynder derfor på Rasmus' karatehold sammen med Silja og Monster, men det er ikke helt så let, som Finn Falk tror.

12:50  

Gro og Blå redder fuglene (7:8) | På flugt
Gro og Blå redder fuglene (7:8) | På flugt Arne Bjarne og Birger har narret Gros far og vil lave Bedstes gård om til Verdens Største Parkeringshus. Men fuglene gør hvad de kan for at ødelægge deres planer. Gro og Blå har sneget sig ind på hospitalet for at Blå kan vække Bedste med sin sangstemme, men det er meget forbudt at snige sig rundt på hospitalet med en levende fugl, og de bliver jagtet rundt af en vred portør. Kan de mon vække Bedste tidsnok til, at de kan redde gården og fuglenes hjem?

12:55  

Didrik Drage (7)
Didrik Drage (7)

13:10  

Kika og Bob (16)
Kika og Bob (16) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

13:20  

Morten Skildpadde II (20)
Morten Skildpadde II (20)

13:45  

Hr. Skægs hotel - Rockstjernen (7)
Hr. Skægs hotel - Rockstjernen (7) Hr. Skæg er glad for at få besøg af den franske rockstjerne Axel Rosé. Uheldigvis taber rockstjernen sin guitar, så nu kan han ikke spille koncert, og han har heller ingen penge til at betale for sit værelse. Men så kan rockstjernen måske hjælpe med at tage opvasken?

14:00  

Brillebjørn (15)
Brillebjørn (15) Norsk dramaserie. Sophias mor har fødselsdag, og Sophia skal synge en sang for hende. Men til festen vil Sophia ikke synge for de voksne alligevel.

14:05  

Alfons Åberg (11)
Alfons Åberg (11) Alfons Åberg er en dreng på omkring 6 år. Han bor alene sammen med sin far, og er en meget nysgerrig, fantasifuld og opfindsom dreng. Historierne i episoderne tager udgangspunkt i en 6 årig drengs hverdag og de tanker, Alfons gør sig om sin omverden.

14:20  

Cirkeline
Cirkeline Det bliver den dejligste fødselsdag, Cirkeline nogen sinde har haft! Både Sofus, Ingolf og Frederik er med. De smider med flødeskum, spiser lagkage, men da de kommer til at drikke sulfo, får de helt ondt i maven! Faktisk så ondt at de ikke kan være med til at rydde op bag- efter ....... Velkommen til den første Cirkeline-film i farver!

14:30  

Peddersen og Findus
Peddersen og Findus Det er Findus' fødselsdag, og han glæder sig til pandekagekagen, men den store tyr er lige ved at ødelægge det hele.

14:45  

Dora udforskeren
Dora udforskeren

DR1

16:10  

Dansk Humors Bedste: Nøgenhed, Politisk Satire og Pinlige Pa
Dansk Humors Bedste: Nøgenhed, Politisk Satire og Pinlige Pa Ulf Pilgård, Signe Molde, Mia Lyhne og en lang række andre danske komikere ser nærmere på nogle af dansk komiks største hits og bedste tricks. Martin Brygmann fortæller om at stå nøgen foran et stort publikum efter at være ramt af magisk forstenerstøv, P3's satirehold ser nærmere på, hvilke danskere, der har ondt i røven, og der er gensyn med Kongerigets lesbiske powerpar, Bonnie og Connie.

16:45  

Fællessang - hver for sig
Fællessang - hver for sig Fællessang er tilbage igen. Phillip Faber sidder klar ved klaveret, mens Mads Steffensen på ny præsenterer en perlerække af Danmarks dygtigste kunstnere og nye talenter, som alle glæder sig til at synge sammen med danskerne hjemme i stuerne. Så smør stemmebåndene og klik på kameraet i mobilen, når vi skruer op for Danmarks største syngende fællesskab fredag aften.

17:45  

Folk og fæ (6:6)
Folk og fæ (6:6) Siegfried har fået influenza, og James har dobbelt så travlt, som han plejer. En værdifuld raceko er alvorligt syg. James går imod Siegfrieds instrukser i forsøget på at redde dens liv. Samtidig lufter Tristan en plan, der skal få James til at glemme Helen.

DR2

15:05  

Kampen for kvinders valgret i USA (3:4)
Kampen for kvinders valgret i USA (3:4) Den amerikanske kvinderetsbevægelse har kæmpet for valgret i årtier - men uden megen succes. Derfor danner Alice Paul den militante gruppe National Woman's Party (NWP), der anvender mere radikale propagandametoder for at få vedtaget et ændringsforslag, der giver kvinder valgret på lige fod med mænd.

16:00  

Livsbilleder (4:4)
Livsbilleder (4:4) Som Niels Hausgaard ser det virkelige liv inklusive poetiske hundelorte og forurening. Medvirkende: bl.a. Finn Nørbygaard, Ole Thestrup, Jacob Haugaard og Ilse Rande. Fra 1987

16:35  

The Godfather 2
The Godfather 2 I 1958 fejrer mafialederen Michael Corleone sin søns konfirmation med stor festivitas. Udadtil fremviser Corleone-familien en facade uden revner, men facaden dækker i virkeligheden over korruption, vold og mord. Medvirkende: Al Pacino, Robert Duvall, Diane Keaton, Robert De Niro m.fl. Instruktion: Francis Ford Coppola.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

15:10  

Gurli Gris VII (37)
Gurli Gris VII (37)

15:15  

Gurli Gris VII (38)
Gurli Gris VII (38)

15:20  

Simon II
Simon II

15:25  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

15:45  

Ræv og Hare
Ræv og Hare

16:00  

Apollos røverhistorier
Apollos røverhistorier

16:10  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

16:20  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

16:35  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:45  

Peter Pedal
Peter Pedal

17:00  

Emil og Ida fra Lønneberg (3)
Emil og Ida fra Lønneberg (3)

17:20  

Min fantastiske far
Min fantastiske far - spiller fodbold

17:30  

Vennerne og det grønne lys (12:20)
Vennerne og det grønne lys (12:20)

17:40  

Wild Kratts IV - Team Vilde Kræs jul, del 1
Wild Kratts IV - Team Vilde Kræs jul, del 1

DR1

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

19:00  

Kaninernes hemmelig verden
Kaninernes hemmelig verden De er nuttede, har lange ører og elsker at gnave. Men vidste du, at kaniner også er seje og utroligt kloge? Kom helt tæt på kaninernes og harernes hemmelige verden, og udforsk deres gådefulde liv - fra listige overlevelsesstrategier, imponerende formeringsevne, supersanser som 360 graders syn, zigzag løb og svømmeevne.

20:00  

Den store bagedyst (9:9) - Finale med wow, shine og sang!
Den store bagedyst (9:9) - Finale med wow, shine og sang! Nu skal det sidste slag stå i bageteltet! Det går løs med en dyst om at skabe den smukkeste, spejlblanke og flerfarvede glace, som kan leve op til den "wowfaktor", som dommerne ønsker. Det lykkes ikke lige godt for alle finalisterne. Den hemmelige udfordring kræver hele paletten af bageteknisk talent, og stor sans for præcist chokoladearbejde. Undervejs er der drama i teltet, som betyder ekstra - og uventede - udfordringer for én af deltagerne. Inden der kan kåres en vinder af Den store bagedyst 2020, skal de tre finalister skabe personlige mesterværkskager med et musikalsk tema.

DR2

19:50  

Før Søndagen
Før Søndagen De danske salmer er en uudtømmelige kulturskat. I "Før søndagen" fortolker kendte danskere og DR's ensembler den danske salmeskat i ord og musik - én salme ad gangen. I aften tager musikeren Jonas H. Pedersen fat på salmen "Vær velkommen herrens år".

20:00  

Her er dit hit: Angel Zoo med Phlake
Her er dit hit: Angel Zoo med Phlake DR2 dykker ned i 8 store danske hits og forsøger at finde ud af, hvorfor netop de sange er blevet allemandseje. Vi har fyldt programmerne med gode historier, musiknørderi og livemusik. Aftenens hit er Angel Zoo med Phlake

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

18:00  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman

18:15  

Kasper og Sofie (1)
Kasper og Sofie (1) Mødes igen

18:30  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven

18:40  

Pyjamasheltene II (22)
Pyjamasheltene II (22)

19:00  

Så er der tegnefilm
Så er der tegnefilm

19:20  

Zorro (13)
Zorro (13) Zorro er en af de mest legendariske og genkendelige helte, og i denne fransk-canadiske animationsserie følger vi Diego som teenager. Nok er han ung, men han har allerede sans for retfærdighed - og ikke mindst fægtning!

19:45  

Alfons Åberg (12)
Alfons Åberg (12) Alfons Åberg er en dreng på omkring 6 år. Han bor alene sammen med sin far, og er en meget nysgerrig, fantasifuld og opfindsom dreng. Historierne i episoderne tager udgangspunkt i en 6 årig drengs hverdag og de tanker, Alfons gør sig om sin omverden.

20:00  

Rejsen til Fjerkongens rige
Rejsen til Fjerkongens rige

DR1

21:00  

Bridget Jones' baby
Bridget Jones' baby I 40'erne og single igen. Bridget har slået op med Mark Darcy og beslutter at koncentrere sig om sit arbejde. Så møder hun den flotte amerikaner Jack, og pludselig er der alligevel gang i kærlighedslivet. Snart opdager Bridget, at hun er gravid, men der er et lille problem. Bridget kan nemlig kun være 50 procent sikker på, hvem der er barnets far... Medvirkende: Renée Zellweger, Colin Firth, Patrick Dempsey m.fl. Instruktion: Sharon Maguire.

22:40  

Unge Morse VI (4:4)
Unge Morse VI (4:4) Morse må efterforske det gådefulde mord på en bibliotekar. Samtidig rammes et prestigefuldt højhusbyggeri af en tragedie. Husets kælder viser sig tilmed at gemme på en grufuld hemmelighed, som har forbindelse til mordet på Morses kollega George Fancy - og som antyder, at sammensværgelsen stikker dybt.

DR2

22:30  

Deadline
Deadline

23:00  

Filmperler: Woman Walks Ahead
Filmperler: Woman Walks Ahead I 1890 rejser portrætmaleren Catherine Weldon fra New York til North Dakota i håb om at få lov til at male lakota-høvdingen Sitting Bull. Hun får ikke nogen venlig modtagelse af officeren McLaughlin, der har udstationeret tropper på indianernes land for at underminere deres krav på områderne. Men snart bliver Catherine engageret i kampen for at sikre indianerne retten til deres land. Medvirkende: Jessica Chastain, Michael Greyeyes, Sam Rockwell m.fl. Instruktion: Susanna White.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

21:20  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

21:40  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

00:10  

Kriminalkommissær Barnaby XIII (3)
Kriminalkommissær Barnaby XIII (3) "Blod på sadlen." I Ford Florey Wild West Club er medlemmerne vilde med cowboys og heste. Men cowboy-metoderne bliver ikke kun brugt til opvisninger på hest. Både et, to og hele tre mord når at finde sted blandt klubbens støtter, inden Barnaby og Jones løser gåden. Hvem myrder løs med en gammel revolver, et helt specielt våben fra det ægte vilde vesten?

01:40  

Mistænkt 4: Duft af mørke
Mistænkt 4: Duft af mørke George Marlow afsoner en livstidsdom for de bestialske mord på seks unge kvinder. Det var Jane Tennison, der fik ham sat bag lås og slå, men nu vækker to brutale kvindemord uhyggelige minder om Marlow-sagen. Er der en kopimorder på spil, eller har Jane sat en uskyldig mand bag tremmer? Helen Mirren modtog den fornemme Emmy-pris for sin rolle som Jane Tennison i aftenens afsnit. Medvirkende: Helen Mirren m.fl.

03:25  

Hammerslag - Betagende beliggenheder langs Gudenåen
Hammerslag - Betagende beliggenheder langs Gudenåen Der findes ikke noget mere beroligende end vand, og heldigvis har vi rigtig meget af det her i landet. Et af de steder hvor vi har mest er ved Danmarks længste å - nemlig Gudenåen. Men hvad koster det, når man har åen som sin nabo? Vi starter i Bjerringbro, hvor Hold Øst og Vest skal forsøge at gætte prisen på et lille sommerhus med en helt speciel historie, og dernæst en villa med Gudenåen i baghaven, og sidst men ikke mindst en bolig med den skønneste udsigt over vandet i Laven. Vært: Christian Degn

DR2

00:35  

Debatten
Debatten Debatprogram om ugens aktuelle emne.

01:40  

Deadline Nat
Deadline Nat

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2020, PADBORG.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1128201419