Padborg

PADBORG.net - Brugeroprettelse

PADBORG.net tilbyder alle gratis oprettelse af en brugerprofil. Det er med en brugerprofil muligt at oprette og redigere firmaoplysninger i forbindelse med erhvervsdatabasen.

Man kan til hver en slette sin bruger ved blot at logge ind i systemet og vælge slet i brugermenuen. Desuden sender vi ved tilmelding en email med et link til aktivering af oprettelsen, så det ikke er muligt at oprette andre og misbruge denne tjeneste. Hvis linket ikke bliver besøgt vil oprettelsen automatisk blive slettet igen.

Dit navn, emailadresse og andre informationer du opgiver bliver kun brugt i forbindelse med din brugerprofil på PADBORG.net og vil på intet tidspunkt blive vidergivet til 3. mand. Ved afmelding vil de data du har opgivet til os blive slettet helt fra vores system.


Opret bruger
Spørgsmål vedrørende PADBORG.net kan skrives i formularen nedenunder. Hvis vi skal besvare din besked, er det vigtigt, at din email adresse kan modtage svaret. Dit spamfilter skal være sat, så du kan modtage email fra noreply@dkby.net.


Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, PADBORG.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0711151944