Padborg
Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: lørdag d. 22. december 2018

Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: lørdag d. 22. december 2018

DR1

00:55  

Hercule Poirot: Dyster cypres
Hercule Poirot: Dyster cypres Den unge Elinor Carlisle bliver dømt til døden for to mord. Hercule Poirot overværer retssagen, og selv om alt peger på, at Elinor er skyldig, føler den lille detektiv, at der er noget galt. Men hvad er det præcist, der ikke stemmer? Elinor tænker tilbage til begyndelsen på det hele. Hun var forlovet, forelsket, lykkelig, men så modtog hun et brev... Poirot: David Suchet. Elinor Carlisle: Elisabeth Dermot Walsh. Roddy Winter: Rupert Penry-Jones. Instruktion: David Moore.

02:30  

Inspector Morse: Mord blandt de gejstlige
Inspector Morse: Mord blandt de gejstlige Der er romantik i luften, da Morse i forbindelse med en diakonisses mistænkelige død møder den smukke Emma Pickford, der var en af den afdødes trofaste støtter i kampen om en post som universitetspræst. De konservative mandlige gejstlige ønsker absolut ikke at se en kvinde i stillingen, men kan deres aversion mod kvindelige præster ligefrem føre til mord? Morse: John Thaw. Lewis: Kevin Whately. Emma Pickford: Zoë Wanamaker. Instruktion: Roy Battersby.

04:15  

Bonderøven (8:8)
Bonderøven (8:8) Skaftet på Franks gode gamle køkkenkniv er gået i stykker, så han må i smedjen for at lave nye messingnagler. Frank har lavet en væv og er gået i gang med at væve en måtte af rughalm, som han vil bruge til at afdække roer. Og så må tyrekalven Mogens lade livet.

05:00  

Julen tur/retur - julemad
Julen tur/retur - julemad Op til jul er DR dykket ned i det store arkiv og fundet en skattekiste af mindeværdige juleklip fra DR's programmer. Det er der kommet en programserie på 3 afsnit ud af under titlen "Julen tur/retur". 1.afsnit handler om julemad gennem tiderne. Vi skal bl.a. med ud på en gård anno 1958. Vi skal se klip fra halvfjerdserne, firserne og halvfemserne og til sidst selvfølgelig være i selskab med brødrene Price, der afslører en stor jule familie hemmelighed.

05:20  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

06:00  

Antikkrejlerne XII (23)
Antikkrejlerne XII (23) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

06:45  

Mr. Bean
Mr. Bean Mr. Bean har sovet over sig. Men han når alligevel - på sin helt egen måde - en aftale hos tandlægen. Dét er noget, tandlægen aldrig vil glemme!

07:10  

Miss Marple: Hun døde ung (1:2)
Miss Marple: Hun døde ung (1:2) Gwenda fra New Zealand flytter som nygift ind i et hus i Devonshire. Hun føler, at hun har været der tidligere. Et syn med en kvalt ung kvinde for foden af trappen hjemsøger hende. Miss Marple: Joan Hickson

08:00  

Hercule Poirot: Mord for åbent tæppe
Hercule Poirot: Mord for åbent tæppe Den pensionerede skuespiller Sir Charles Cartwright er vært for et cocktail-party, der får dødelig udgang, da en af gæsterne bliver kvalt i sin drink. Sir Charles' gamle ven Poirot har svært ved at tro, at det var mord. I hvert fald indtil en anden mand falder død om under samme omstændigheder nogle uger senere. For kan det være et tilfælde, at to mennesker dør på samme besynderlige måde med få ugers mellemrum? Poirot: David Suchet. Sir Charles: Martin Shaw. Sir Bartholomew: Art Malik. Instruktion: Ashley Pearce.

DR2

01:40  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

00:05  

The Late Show with Stephen Colbert
The Late Show with Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

00:45  

RocknRolla
RocknRolla I Londons underverden er det ikke længere stoffer, der er vejen til de store penge - det er fast ejendom. Alle vil have en bid af kagen - lige fra old-school-gangsteren Lenny Cole til den skumle russiske forretningsmand Uri og småfiskene One Two, Handsome Bob og Mumbles. Alle forsøger at snyde alle, men hvem narrer hvem? One Two: Gerard Butler. Lenny Cole: Tom Wilkinson. Stella: Thandie Newton. Archy: Mark Strong. Mumbles: Idris Elba. Handsome Bob: Tom Hardy. Instruktion: Guy Ritchie.

02:35  

Mere voksen end Bjerrehuus (4:4)
Mere voksen end Bjerrehuus (4:4) Oscar Bjerrehuus er 17 år og søn af Danmarks største drengerøv, Oliver Bjerrehuus. Hans forældres grænser for hvad der er normalt, ligger et helt andet sted end hos de fleste andre forældre. Oscar er mere optaget af at have styr på sine ting, komme til tiden og få sig en studentereksamen. Men skal Oscar sige nej til det sjove, vilde og kreative liv, hans forældre selv har præsenteret ham for? Et tilbud fra fars modelbureau sætter Oscar i en ny situation. Men kan han gøre det på sin egen måde?

03:05  

Doggystyle (7:10)
Doggystyle (7:10) Asta er ude at handle med sin mor, da hun støder ind i Bjarke og opdager, at der er ret store ting, han ikke har fortalt. Asta er chokeret over Bjarkes hemmelighed, men endnu mere chokeret over nyheden om, at alle i byen - undtaget hende selv - tilsyneladende ved, hun har klamydia.

03:20  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

04:20  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

05:20  

Udsendelsesophør - DR3
Udsendelsesophør - DR3

06:00  

Morgengymnastikken: Dancehall, hiphop og diskodans
Morgengymnastikken: Dancehall, hiphop og diskodans Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette program skal vi lave tre forskellige træninger. Først har vi 'dancehall' med Louise og Barthelot. Dernæst lærer Marvelous Mosell os, hans bedste disko-dansetrin. Afslutningsvis vil Simone lære dig en hiphop dans, sammen med hendes venner Mark og Esben.

06:30  

Morgengymnastikken: Guns, graviditetstræning og flad mave
Morgengymnastikken: Guns, graviditetstræning og flad mave Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette afsnit skal vi lave tre forskellige træninger. Først skal vi have trænet vores 'guns' af Behruz, dernæst er Line klar med træning, der er velegnet til gravide, og til sidst har vi Selinas træning for at få den flade mave.

DR K

00:35  

Butch Cassidy and the Sundance Kid
Butch Cassidy and the Sundance Kid Omkring år 1900 er Butch Cassidy og Sundance Kid takket være deres dristige bankrøverier ved at blive rene legender. Men tiderne skifter, og Butch, der er hjernen i makkerskabet, mener, at de bør søge nye græsgange i udlandet. Valget falder på Bolivia, og for en stund prøver de virkelig at leve et lovlydigt liv. Men fristelsen til at lave endnu et kup og leve op til legenden er for stor. Butch Cassidy: Paul Newman. The Sundance Kid: Robert Redford. Etta Place: Katharine Ross. Instruktion: George Roy Hill.

02:20  

Her er dit liv - Leif Sylvester Petersen
Her er dit liv - Leif Sylvester Petersen Camilla Miehe-Renard kidnapper en spændende person og bringer ham - eller hende - til det direkte program i TV-Byen. Her møder aftenens hovedperson sit liv - gamle skolekammerater, venner, familie eller kolleger dukker overraskende op. Det hele har været planlagt gennem måneder. Kun hovedpersonen ved intet i forvejen. Fra1999

03:35  

Bryggeren (2:12)
Bryggeren (2:12) 1836-1839. Efter den gamle brygger Chrestens pludselige død, er Jacob nu Bryggeren i Brolæggerstræde, og han lægger store ambitioner i at nå frem til at brygge ordentligt øl - men selv efter en studietur til Hamburg og adskillige forsøg mislykkes det stadig for ham. Imens ser Laura, som selv kun er travlt beskæftiget i køkkenet, hvordan alle andre forlover eller gifter sig. Caroline er klar over alt, hvad der sker i huset og familien, og hun bruger sine magtmidler diskret, men bestemt. Medvirkende: J.C. Jacobsen: Jens Jørn Spottag. Laura: Cecilia Zwick Nash. Caroline Jacobsen: Bodil Kjer. Endvidere: Mikael Helmuth, Hanne Hedelund, Ulver Skuli Abildgaard, Karen-Lise Mynster, Kjeld Nørgaard, Pernille Højmark, Lars Kaalund og mange flere. Manuskript: Gerz Feigenberg og Kaspar Rostrup. Drejebog og instruktion: Kaspar Rostrup. Foto: Richard Lindström, fsf. Scenografi: Henning Bahs og Sven Wichmann. Kostumedesign: Søren Breum. Musik: Fuzzy. Produktion: Nordisk Film A/S for DR TV.

04:30  

Bryggeren (3:12)
Bryggeren (3:12) 1840-1844. Da J.C., den højgravide Laura og alle vennerne, overværer den pompøse kroning af Christian VIII, er de klar over, at enevældens tid snart er forbi. Kort efter føder Laura en søn, som dør efter kun 10 dage - mens hun tynges af sorg og skyldfølelse, kaster J.C. sig ud i arbejdet med bryggeriet og sin nye kontakt med byens indflydelsesrige kredse. Laura bliver gravid igen og føder endnu en søn - men i mellemtiden har J.C. i al hemmelighed også fået en anden søn. Medvirkende: J.C. Jacobsen: Jens Jørn Spottag. Laura: Cecilia Zwick Nash. Caroline Jacobsen: Bodil Kjer. Endvidere: Lars Kaalund, Erik Wedersøe, Hanne Hedelund, Mikael Helmuth, Ulver Skuli Abildgaard, Karen-Lise Mynster, Kjeld Nørgaard, Birgitte Prins, Otto Brandenburg, Julie Carlsen og mange flere. Manuskript: Gerz Feigenberg og Kaspar Rostrup. Drejebog og instruktion: Kaspar Rostrup. Foto: Richard Lindström, fsf. Scenografi: Henning Bahs og Sven Wichmann. Kostumedesign: Søren Breum. Musik: Fuzzy. Produktion: Nordisk Film A/S for DR TV.

05:25  

Dagens sang: Luk julefreden ind
Dagens sang: Luk julefreden ind - sunget af et af DR's kor.

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR K
Morgenandagten på DR K

08:25  

Dagens sang: Nu tændes 1000 julelys
Dagens sang: Nu tændes 1000 julelys

08:30  

Gudstjeneste fra Sct. Peders Kirke i Randers
Gudstjeneste fra Sct. Peders Kirke i Randers Gudstjeneste fra Sct. Peders Kirke i Randers ved sognepræst Joan Møller Molbo. Tredje søndag i advent begynder med organist Brian Stenger Poulsen musik til sangen, I adventstidens lys, sunget af kirkens gudstjenestekor. Sct. Peders kirke ligger på en bakke med udsigt til byens centrum. Kulturstedet Værket er nabo og der er ikke langt til byen gamle centrum, hvor julelysene glimter om kap med butikkernes juleudsmykning. Kirken har gennem de sidste mange år været kendt for sine kor, ledet af nu afdøde organist Karsten Blond. I gudstjenesten ledes korene af organist Brian Stenger Poulsen med organist Christian Præstholm, Sct. Mortens kirke ved orglet. I gudstjenesten synges salmerne, Blomstre som en rosengård (DDS 78), Du fødtes på jord (DDS 69), Hvorledes skal jeg møde (DDS 86), Skyerne gråner, og løvet falder (DDS 733).

DR Ultra

01:50  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

03:50  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

05:45  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

06:00  

Lucky Luke - Lægernes krig (37)
Lucky Luke - Lægernes krig (37) Lægernes krig.

06:20  

Lucky Luke - Tilbage til samfundet (38)
Lucky Luke - Tilbage til samfundet (38) Tilbage til samfundet.

06:45  

Dybet (3)
Dybet (3)

07:10  

Klassens perfekte jul (22)
Klassens perfekte jul (22) Den søde juletid har ramt Klassen, men intet er, som det plejer. Magnus gik nemlig på en anden skole sidste jul, og han føler sig udenfor klassens fællesskab og alle deres traditioner. Da han kommer til at ødelægge klassens årlige juletur, bliver vennerne sure og fryser ham ude. Hans eneste håb for at gøre alt godt igen er til en konkurrence, hvor klassen kan vinde den perfekte VIP-juletur på et slot. Men bedst som alle forsøger at stå sammen for at vinde, dukker en anonym nisse op, som via afpresning, hån og løgn vil forhindre Magnus og klassen i at vinde konkurrencen. Nu går jagten ind for at afsløre gerningsmanden, så børnene sammen kan opleve klassens perfekte jul.

07:20  

Wild Kratts (21)
Wild Kratts (21)

07:40  

Junglebanden
Junglebanden

07:50  

Junglebanden
Junglebanden

08:00  

Junglebanden
Junglebanden

08:10  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

08:25  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

08:35  

Gumball IV (34)
Gumball IV (34)

08:45  

Gumball IV (35)
Gumball IV (35)

DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Den fortryllede karrusel (18)
Den fortryllede karrusel (18) Larmende legetøj

05:10  

Babar (12)
Babar (12) Tryk ikke på knappen!

05:35  

Motor Mille og Børnebanden (10)
Motor Mille og Børnebanden (10) Den Sure Mand i det store hus har taget målene fra fodboldbanen, og han laver dem om til havemøbler. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få fodboldmålene tilbage.

06:00  

Chuggington (4)
Chuggington (4)

06:15  

Morten Skildpadde II (1)
Morten Skildpadde II (1) Morten i den første sne + Mortens bumlebrandbil

06:40  

Vitello - bliver forretningsmand (4)
Vitello - bliver forretningsmand (4) I fjernsynet hører Vitello om en smart fyr, der har tjent en million kroner ved at købe billigt og sælge dyrt. Så nu skal Vitello og hans venner bare lige finde noget billigt der kan sælges...

06:50  

Inui (22)
Inui (22)

07:00  

Ramajetternes Jul (22:24)
Ramajetternes Jul (22:24) Selma, Sus og Flummer vil komme Øvst og Finn Falk til undsætning, men alle lufthavnens cykler er punkterede. De tre har ikke en chance for at nå det i tide. Med mindre drillenissen kan hjælpe!?

07:15  

Selmas saga (22)
Selmas saga (22) Nordenstjerne er i gang med at plyndre Julemandens Rige. Selma, Rupert og Efraim sætter deres håb til Julemanden. Vil han dukke op lige pludselig og stoppe skurkene? For.... han findes vel?

07:30  

Dino for fuld udblæsning
Dino for fuld udblæsning Dino er en elskelig og klog dinosaur, som lever med sine venner på en eksotisk ø midt ude i havet. Livet på øen er fyldt af sjov og ballade og fantastiske eventyr, men en dag kommer en excentrisk ejer af en forlystelsespark, som ønsker, at Dino skal være hans nye hovedattraktion. Livet i rampelyset er ikke lige så sjovt, som Dino troede, det ville være, men heldigvis har han sine gode venner, pandaen, varanen, søløven, pelikanen, pingvinen og grisen, som kommer ham til undsætning.

08:50  

Heino fikser julen - Juletræ (3)
Heino fikser julen - Juletræ (3) Heino mener at det nemmeste i verden må være at skaffe et juletræ, man går bare ud i haven og fælder et. Men kan Heino og Bente nu finde et godt juletræ, når der ikke er så mange træer i haven?

 
DR1

09:30  

En ny begyndelse V (12:12)
En ny begyndelse V (12:12) Sygeplejersken Sarah Adams er vendt hjem til Australien efter 20 år i udlandet. Den rige familien Bligh har skaffet hende arbejde i en idyllisk landsby tæt på deres smukke gods, og Sarah er blevet knyttet sammen med familien for altid - på godt og ondt.

10:20  

Det er vores Jul (1)
Det er vores Jul (1) Den nyansatte julearrangør, Katrine lader startskuddet til julen i Den Gamle By lyde. De blå mænd, Jan og Per, går på jagt efter julepynt fra de seneste 400 år på Den Gamle Bys fjernlager. Imens finder vært Mette Bluhme Rieck ud af, at julen engang handlede om druk og uartige julelege, da hun bliver ført tilbage til 16-1700-tallet sammen med juleinspektøren, Jens.

10:50  

Manipulator - Julespecial
Manipulator - Julespecial Mentalisten Jan Hellesøe sætter vores valg på spidsen i spektakulære, underholdende og tankevækkende eksperimenter og livsstilseksperten Anne Glad opsøger svar på, hvorfor vi gør som vi gør og relaterer fænomenerne til vores hverdag. over vores liv. Jan vil forsøge at hustle Martin Thorborg for et større pengebeløb og senere møde nogle helt særlige mennesker på et hemmeligt sted! Anne Glad undersøger, hvad det er julen gør ved os og finder gode råd til hvordan vi undgår julestress og dårlig samvittighed. Manipulator Julespecial vil hjælpe os danskere til at tage lidt mere styring over vores eget liv i julen....

11:20  

Spise med Price jul i Elk Horn (1:2)
Spise med Price jul i Elk Horn (1:2) James og Adam Price rejser til den lille by Elk Horn, som ligger midt på prærien i den amerikanske stat Iowa. Her hedder borgmesteren Stan Jens, og hans naboer - de hedder Pedersen, Frederiksen og Hansen og er efterkommere af danske nybyggere. Hele byen spiser frikadeller og rullepølse på rugbrød lavet af hvedemel. Borgmesteren forsøger sig med hjemmelavet leverpostej, der smager temmelig meget af karamel, og på byens cafe serverer de medisterpølse med æbleskiver - til morgenmad... Så det er med en vis spænding at Brødrene Price inviterer byen til traditionel dansk julefrokost med sylte, sild og gammel ost.

11:50  

Spise med Price jul i Elk Horn (1:2)
Spise med Price jul i Elk Horn (1:2) James og Adam Price rejser til den lille by Elk Horn, som ligger midt på prærien i den amerikanske stat Iowa. Her hedder borgmesteren Stan Jens, og hans naboer - de hedder Pedersen, Frederiksen og Hansen og er efterkommere af danske nybyggere. Hele byen spiser frikadeller og rullepølse på rugbrød lavet af hvedemel. Borgmesteren forsøger sig med hjemmelavet leverpostej, der smager temmelig meget af karamel, og på byens cafe serverer de medisterpølse med æbleskiver - til morgenmad... Så det er med en vis spænding at Brødrene Price inviterer byen til traditionel dansk julefrokost med sylte, sild og gammel ost.

DR2

09:00  

Tidens tegn
Tidens tegn Tidens Tegn zoomer ind på døves liv i en hørende verden og fortæller om det, der rører sig i tiden, sætter spørgsmål til debat og skildrer det nære og det sære.

09:55  

En dansker redder verden - Niklas Agerup (6:6)
En dansker redder verden - Niklas Agerup (6:6) Dansk dokumentarserie, 2015 Niklas Agerup er akut-udsending for Dansk Flygtningehjælp. Han bliver sendt ud som fortrop, når der opstår humanitære katastrofer ude i verden - og nu skal han afsted igen. I Ukraine er der annonceret en våbenhvile, og Niklas håber at få adgang til alle de civile ofre, der lider bag frontlinjen. Men våbenhvilen holder ikke, og til lyden af artilleri kæmper Niklas sin kamp for at nå civilbefolkningen. I denne programserie følger vi en række danske ildsjæle, der tager ud i verden for at gøre en forskel.

10:25  

Det franske politi indefra (11:12)
Det franske politi indefra (11:12) Denne hårdtslående serie følger ti politifolk på politistationer i tre forskellige franske byer. At være betjent er ikke noget, man kan tænde og slukke for. Det er noget man er hele tiden i et arbejde, der er behov for hele døgnet. I dette portræt af et råt job følger vi som en flue på væggen betjentene både hjemme og på arbejde for at opleve hvordan - og ikke mindst - hvorfor de handler, som de gør.

11:15  

Det franske politi indefra (12:12)
Det franske politi indefra (12:12) Denne hårdtslående serie følger ti politifolk på politistationer i tre forskellige franske byer. At være betjent er ikke noget, man kan tænde og slukke for. Det er noget man er hele tiden i et arbejde, der er behov for hele døgnet. I dette portræt af et råt job følger vi som en flue på væggen betjentene både hjemme og på arbejde for at opleve hvordan - og ikke mindst - hvorfor de handler, som de gør.

DR3

09:50  

Ultimate Rush III
Ultimate Rush III Den professionelle skiløber Cam Riley er bidt af street skiing. Følg Riley og en gruppe skientusiaster, når de foretager halsbrækkende stunts i Boston og tager street skiing til nye højder.

10:15  

Ultimate Rush III
Ultimate Rush III Snowboarderen Jeremy Jones og surferen Ian Walsh er blandt de bedste og modigste ekstremsportsudøvere i verden. Følg dem på deres mission, hvor de sammen vil tage snowboarding og surfing til nye højder.

10:35  

The Human Limits (1:2)
The Human Limits (1:2) Mød en gruppe mennesker, der skubber til grænsen for, hvad kroppen kan præstere. Dykkeren Herbert Nitsch har trænet sig op til at kunne holde vejret i mere end ni minutter. Wim Hof lader til at være immun over for kulde. Daniel Kish har trodset sin blindhed, når han bevæger sig rundt på cykel.

11:30  

The Human Limits (2:2)
The Human Limits (2:2) Mød en gruppe mennesker, der skubber til grænsen for, hvad kroppen kan præstere. Lukas Irmler mestrer balance til perfektion og går på line over de dybeste kløfter. Shi Yan Yao mediterer sig til ekstrem kropsstyrke. Gert Mittring og Rüdiger Gramm tager hovedregning til et helt nyt niveau.

DR K

09:30  

Gæt og grimasser (5:15)
Gæt og grimasser (5:15) To hold mimer og gætter. Det hurtigste hold vinder. Overholdet: Jannie Faurschou, Betty Glosted, Arne Lundemann og Johnny Reimar. Underholdet: Terese Damsholt, Pia Rosenbaum, Dario Campeotto og Thomas Eje. Holdleder: Per Wiking. Sendt første gang 1992

10:05  

Gæt og grimasser (6:15)
Gæt og grimasser (6:15) To hold mimer og gætter. Det hurtigste hold vinder. Overholdet: Jannie Faurschou, Betty Glosted, Arne Lundemann og Johnny Reimar. Underholdet: Terese Damsholt, Pia Rosenbaum, Dario Campeotto og Thomas Eje. Holdleder: Per Wiking. Sendt første gang 1992

10:45  

Den gode, den onde og den Virk'li sjove.
Den gode, den onde og den Virk'li sjove. Den gode, den onde og den virk'li sjove med Ditte Gråbøl, Niels Olsen, Kurt Ravn, Peter Schrøder og Lisbeth Lundquist. Sendt første gang 1990.

11:20  

Anthonsen I - Den store sag
Anthonsen I - Den store sag Ove Sprogøe er Anthonsen: Privatdetektiven fra Valby - det danske svar på Sherlock Holmes og Philip Marlowe. Et indbrud i et kendt diamantfirma og en mystisk forsvinden leder Anthonsen på sporet af en veltilrettelagt forbrydelse. Sendt første gang 1984

DR Ultra

09:00  

Disney sjov
Disney sjov

10:00  

Asterix og byplanlæggeren
Asterix og byplanlæggeren Den lille galliske landsby er endnu ikke blevet erobret af de romerske styrker. Årsagen er en heroisk indsats fra Asterix og Obelix samt Miraculix' trylledrik. Landsbyens evige modstand irriterer Julius Cæsar, der vælger at skifte taktik og forfører de barbariske gallere med den romerske civilisation og kultur. Cæsar lader derfor et luksuriøst boligkompleks opføre lige ved siden af landsbyen. Nu er det op til Asterix og Obelix at modstå fristelserne og besejre invasionsmagten.

11:20  

Sam & Cat II (12)
Sam & Cat II (12) Godt nok er hidsigproppen Sam Puckett og den excentriske Cat Valentine forskellige som dag og nat, men alligevel er de venner - og de bor tilmed sammen! For at tjene til dagen og vejen har de stiftet et babysitter-firma, men deres pasningsmetoder er ikke helt almindelige!

11:45  

Sam & Cat II (13)
Sam & Cat II (13) Godt nok er hidsigproppen Sam Puckett og den excentriske Cat Valentine forskellige som dag og nat, men alligevel er de venner - og de bor tilmed sammen! For at tjene til dagen og vejen har de stiftet et babysitter-firma, men deres pasningsmetoder er ikke helt almindelige!

DR Ramasjang

09:05  

Kasper og Sofie (8)
Kasper og Sofie (8) Kasper og Sofie skal til karneval

09:20  

Selmas saga (17)
Selmas saga (17) Nu er Selma og Efraim tæt på deres mål, Julemandens Rige. De skal bare finde "Bjerget med den evige kilde". Men Selma opdager noget andet i kikkerten, noget rædselsvækkende!

09:30  

Selmas saga (18)
Selmas saga (18) Valborg II er styrtet ned på øerne nord for Polarcirklen. Selma vågner op i en mystisk kro, hvor der bare er sne og is. Hvor er hun mon havnet?

09:45  

Selmas saga (19)
Selmas saga (19) Selma og Rupert ved, at de er tæt på porten til Julemandens Rige. Men hvordan skal de komme det sidste stykke over det store bjerg? Svaret findes i Landmålerens bog...

10:00  

Alfons Åberg (7)
Alfons Åberg (7) Alfons Åberg er en dreng på omkring 6 år. Alfons bor alene sammen med sin far. Alfons er en meget nysgerrig, fantasifuld og opfindsom dreng. Historierne i episoderne tager udgangspunkt i en 6 års drengs hverdag og de tanker Alfons gør sig om sin omverden.

10:10  

Flaskepost fra Stillehavet II (9)
Flaskepost fra Stillehavet II (9) Landkrabbe Jack og Ivy flytter på land. Det er mærkeligt at sove på et gulv, der ikke bevæger sig. De spiser lokal frokost, er til spydkonkurrence, går i kirke og viser film. Det er skønt at være sammen med vores gamle venner igen

10:25  

Sprinter Galore II - Lus (6)
Sprinter Galore II - Lus (6) Magnus har fået lus, og Sprinter og Magnus tager alverdens metoder i brug for at få de små bæster ud af Magnus' hår - men ingenting hjælper. Magnus er ved at blive vanvittig, og da Heino tilmed nævner, at lus ikke kan lide bare isser, må Sprinter og Magnus finde saksen frem ...

10:40  

Sprinter Galore II - Olde (7)
Sprinter Galore II - Olde (7) Magnus og Viola tager Sprinter med op på hospitalet, så Sprinter kan reparere Olde, der er blevet meget syg. Men Olde kan ikke repareres, siger hun. Og hun vil faktisk heller ikke. Hun vil gerne bare have fred og sover stille ind kort tid efter. Magnus er ked af det. Det er bare det med, at han så aldrig skal se hende igen. Aldrig er bare lang tid ...

11:00  

Pippi Langstrømpe
Pippi Langstrømpe

11:25  

Luk op Luk i - STOLT
Luk op Luk i - STOLT Hvorfor råber Thomas så højt? Katrine Bille og Thomas Buttenschøn lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes gode råd bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at være stolt.

11:40  

Kika og Bob (22)
Kika og Bob (22) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

11:55  

Den lille prinsesse (7)
Den lille prinsesse (7) Den lille prinsesse vil så gerne ha en rigtig cykel i stedet for sin trehjulede. Men det er jo lidt svært at cykle på sådan en, så måske skulle hun vente, til hun bliver lidt ældre.

DR1

12:20  

Jul - med Timm, Markus og Katrine (3:3)
Jul - med Timm, Markus og Katrine (3:3) Bagedystvært Timm Vladimir tager de to dommere Katrine Foged Thomsen og Markus Grigo med til Trekroner, som betyder rigtig meget for Timm og hans familie. Her vil han røbe den ædle kunst at lave svinebolcher, mens de to dommere overrasker med både marcipanfrugter, marcipanbrød og honningsnitter.

13:05  

Dommer John Deed (19)
Dommer John Deed (19) Et reality-tv-program går over gevind. For åbent kamera slår en deltager en anden deltager ihjel. Nu havner programmets bagmænd i John Deeds retssal. Kan de drages til ansvar for drabet? Samtidig har Deed ikke opgivet at bevise, at indenrigsministeren er blevet bestukket af våbenfabrikanten Listfield. Men Listfield skyr ingen midler for at forhindre, at sandheden kommer frem i lyset.

14:35  

Den store jule- og nytårsbagedyst (1:2)
Den store jule- og nytårsbagedyst (1:2) Så er der julebagedyst! Igennem et jule- og et nytårsprogram kan du møde nogle af de skønne deltagere fra årets bagedyst, når de dyster i julebag, konfekt og andre lækkerier. I julehyggens navn har de alle fået lov at invitere en gæst med i køkkenet, som skal hjælpe dem i udfordringerne. Se med når årets bagedystdeltagere skal samarbejde med deres: datter, søster, faster, ven eller veninde. Hvem kan få makkerskabet til at fungere? Og hvem imponerer dommerne med det bedste julebag og sikrer sig en plads i finalen i Den store jule- og nytårsbagedyst.

DR2

12:10  

Howard - Forsvarsadvokat i New York (4:4)
Howard - Forsvarsadvokat i New York (4:4) Det er sommer i New York og højsæson på kontoret, hvor alle - undtagen Howard - er ved at gå i spåner over arbejdsbyrden. Under mottoet 'at vinde er ikke alting - det er den eneste ting!' gør den excentriske og farverige advokat, Howard Greenberg, fra sit kontor i Brooklyn alt for at holde sine klienter ude af fængslet. Til hjælp har han sin skrappe kone, Marie, der både er hans største støtte og hans mest indædte modstander, og advokatfuldmægtigen Jonathen.

12:55  

Dit hjem under lup - invaderet af kryb
Dit hjem under lup - invaderet af kryb Insektforskeren George McGavin sætter et både usædvanligt og underholdende eksperiment op ved at fylde et hus med tusindvis af dyr, som vi normalt kalder 'skadedyr'. Forsøget giver indsigt i de økosystemer, der eksisterer lige under vores næser, især hvis man lader dyrene passe sig selv. "Man behøver ikke rejse til Afrika for at finde et fascinerende dyreliv. Det kan man finde i sit eget køkken', siger George og fylder huset med alt fra væggelus og biller til edderkopper, mus og kakerlakker.

13:45  

Temalørdag: Stå af hamsterhjulet - med penge nok til resten
Temalørdag: Stå af hamsterhjulet - med penge nok til resten

13:46  

Temalørdag: Superhjerner med Peter Lund Madsen
Temalørdag: Superhjerner med Peter Lund Madsen Carsten Rasmussen faldt for halvandet år siden om, fordi han var stresset. Hans krop sagde lige pludselig fra over for en alt for presset hverdag. Hjerneeksperten og tv-manden Peter Lund Madsen besøger Carsten for at opklare hvad der gav ham stress - og give gode råd til en stressfri hverdag. I serien Superhjerner møder Peter Lund Madsen tre danskere, der har betalt prisen for at presse deres hjerne for hårdt. Hans budskab er klart: Husk at give hjernen nogle pauser.

14:15  

Temalørdag: Stå af hamsterhjulet - med penge nok til resten
Temalørdag: Stå af hamsterhjulet - med penge nok til resten Hvem vil ikke gerne være millionær - og selv bestemme over sin tid? Forlade hamsterhjulet og gå tidlig på pension. Jacob, en dansk astrofysiker, har fundet en opskrift. Han viser, hvordan helt almindelige lønmodtagere kan blive finansielt uafhængige og pensionere sig selv - midt i livet. Jacob har tusindevis af fans, der gør ham kunsten efter: De sparer, de investerer og sætter sig selv fri - længe inden pensionsalderen. I denne temalørdag er de klar til at dele deres opskrift - med alle os andre.

DR3

12:25  

Ekstreme præstationer: Jæger-samler
Ekstreme præstationer: Jæger-samler Følg den austalske eventyrer Todd Sampson, når han prøver kræfter med nogle af de præstationer, der kræver allermest af kroppen. Todd slutter sig her til en traditionel afrikansk nomadisk stamme for at leve som jæger-samler - kilden til overlevelse består i indsamling af spiselige planter og nødder samt jagt.

13:10  

Ekstreme præstationer: Fremmedlegionen
Ekstreme præstationer: Fremmedlegionen Følg den austalske eventyrer Todd Sampson, når han prøver kræfter med nogle af de præstationer, der kræver allermest af kroppen. Todd slutter sig til Fremmedlegionen, en fransk militærenhed, som er på træningscamp midt i verdens største regnskov, Amazonas.

13:55  

Ekstreme præstationer: Sherpa
Ekstreme præstationer: Sherpa Følg den austalske eventyrer Todd Sampson, når han prøver kræfter med nogle af de præstationer, der kræver allermest af kroppen. Todd rejser her til Himalaya og besøger Sherpa-folket, der lever 6000 meter over havets overflade. Livet i den tynde luft har gjort sherpaerne særligt hårdføre og fysisk overlegne.

14:40  

Kommer Sigmund i helvede? (2:2)
Kommer Sigmund i helvede? (2:2) Sigmund er bange for Gud og skammer sig over at være homo. Efter at være flyttet til København har Sigmund fået mod på at kaste sig ud i datinglivet, men der er stadig noget, der holder ham tilbage. Han tager derfor hjem til Jylland for at konfrontere sine forældre og få åbnet op for en samtale, han har ventet på hele sit liv. Så er spørgsmålet om han efterfølgende tør gå på sit livs første date eller ej.

DR K

12:35  

Anthonsen II - Den døde mand
Anthonsen II - Den døde mand Ove Sprogøe er Anthonsen: Privatdetektiven fra Valby - det danske svar på Sherlock Holmes og Philip Marlowe. Mens Anthonsen sidder i et pæretræ et sted i Københavns nordlige udkant på jagt efter endnu et bevis på utroskab, bliver han vidne til et indbrud i nabovillaen. Det underlige er blot, at husets indehaver senere påstår, at hun intet savner. Sendt første gang 1984

13:30  

aHA!
aHA! Mød Søren Østergaard, Søren Hauch-Fausbøll, Claus Bue og Torben Zeller i dysten om det gode humør, den sjove historie og den dårlige hukommelse fra året 1980. Vært: Jarl Friis-Mikkelsen.

14:15  

aHA!
aHA! Mød Ulrik Wilbek, Camilla Martin , Mette Vibe Utzon og Reimer Bo Christensen i dysten om det gode humør, den sjove historie og den dårlige hukommelse fra året 1993. Vært: Jarl Friis-Mikkelsen. Sendt første gang 8.2.03

DR Ultra

12:05  

Sam & Cat II (14)
Sam & Cat II (14) Godt nok er hidsigproppen Sam Puckett og den excentriske Cat Valentine forskellige som dag og nat, men alligevel er de venner - og de bor tilmed sammen! For at tjene til dagen og vejen har de stiftet et babysitter-firma, men deres pasningsmetoder er ikke helt almindelige!

12:30  

Sam & Cat II (15)
Sam & Cat II (15) Godt nok er hidsigproppen Sam Puckett og den excentriske Cat Valentine forskellige som dag og nat, men alligevel er de venner - og de bor tilmed sammen! For at tjene til dagen og vejen har de stiftet et babysitter-firma, men deres pasningsmetoder er ikke helt almindelige!

12:50  

Sam & Cat II (16)
Sam & Cat II (16) Godt nok er hidsigproppen Sam Puckett og den excentriske Cat Valentine forskellige som dag og nat, men alligevel er de venner - og de bor tilmed sammen! For at tjene til dagen og vejen har de stiftet et babysitter-firma, men deres pasningsmetoder er ikke helt almindelige!

13:15  

Sam & Cat II (17)
Sam & Cat II (17) Godt nok er hidsigproppen Sam Puckett og den excentriske Cat Valentine forskellige som dag og nat, men alligevel er de venner - og de bor tilmed sammen! For at tjene til dagen og vejen har de stiftet et babysitter-firma, men deres pasningsmetoder er ikke helt almindelige!

13:35  

Sam & Cat II (18)
Sam & Cat II (18) Godt nok er hidsigproppen Sam Puckett og den excentriske Cat Valentine forskellige som dag og nat, men alligevel er de venner - og de bor tilmed sammen! For at tjene til dagen og vejen har de stiftet et babysitter-firma, men deres pasningsmetoder er ikke helt almindelige!

14:00  

Sam & Cat II (19)
Sam & Cat II (19) Godt nok er hidsigproppen Sam Puckett og den excentriske Cat Valentine forskellige som dag og nat, men alligevel er de venner - og de bor tilmed sammen! For at tjene til dagen og vejen har de stiftet et babysitter-firma, men deres pasningsmetoder er ikke helt almindelige!

14:20  

Sam & Cat II (20)
Sam & Cat II (20) Godt nok er hidsigproppen Sam Puckett og den excentriske Cat Valentine forskellige som dag og nat, men alligevel er de venner - og de bor tilmed sammen! For at tjene til dagen og vejen har de stiftet et babysitter-firma, men deres pasningsmetoder er ikke helt almindelige!

14:45  

Galaksekrigerne
Galaksekrigerne

DR Ramasjang

12:05  

Sovedyr på eventyr II (1) - Allan og Piratprinsessen
Sovedyr på eventyr II (1) - Allan og Piratprinsessen Rosa besøger Vigga, som har en sovedyrshest, der hedder Allan og er meget kilden. På Viggas værelse finder de et billede af Vigga, da hun var klædt ud som en sej piratprinsesse til fastelavn. Så i eventyret bliver Allan til en pirat, der går i land på en sej piratprinsesses ø, for at røve skatte sammen med sin far. Problemet er bare, at det kan være meget svært at røve, fægte og slås som en ægte pirat, når man er så kilden som Allan.

12:25  

Rita og Krokodille - Camping
Rita og Krokodille - Camping Rita og Krokodille skal på campingtur. Det er hyggeligt at ligge i et telt oppe på bjerget. Indtil det bliver mørkt. Månen kaster skygger af ulve og trolde på teltdugen. Rita tvinger Krokodille ud med lommelygten, for at skræmme dem væk. Nu kommer der endnu flere skygger! Rita vover sig ud for at redde sin ven. Det var bare grene og Krokodille, der kastede skygger! Rita og Krokodille laver skyggeteater i teltet med lyset fra lommelygten.

12:30  

Gurli Gris II (17)
Gurli Gris II (17) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

12:35  

Vitello - tigger en masse slik (5)
Vitello - tigger en masse slik (5) Fredag er slikdag. Alle andre dage er ikke slikdage. Det synes Vitello er meget, meget uretfærdigt. Så hvorfor ikke klæde sig uhyggeligt ud og lave en ekstra Halloween?

12:43  

Hunden Ib s.10-27
Hunden Ib s.10-27

12:45  

Bamselægen - Benet (1)
Bamselægen - Benet (1) Bamselægen Sandra har travlt med at tage sig af alle bamser i landet, der enten er syge, eller som er kommet til skade. I dag kører Sandra ud i sin bamselance, for at hente Solvej. Hendes Kængurubamse har slået sit ben, og kan næsten hverken hoppe eller gå. Sandra hjælper Kænguru og finder snart ud af, hvad der er galt.

13:05  

Bamselægen - Astma (2)
Bamselægen - Astma (2) Bamselægen Sandra har travlt med at tage sig af alle bamser i landet, der enten er syge, eller som er kommet til skade. I dag kører Sandra ud i sin bamselance, for at hente Anna og hendes bamse Ninus - Anna er bekymret for at der er noget galt med Ninus, for den har så ondt i brystet. Bare det nu ikke er alvorligt.

13:20  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven Det hjemsøgte slot

13:35  

Brandmand Sam - Stormens helte
Brandmand Sam - Stormens helte

14:35  

Alma flytter på landet (1)
Alma flytter på landet (1) Farvel til den gamle børnehave Alma skal sige farvel til sine venner i børnehaven, hvor de har lavet en overraskelse til hende

14:45  

Isabel og den skjulte skat (1:8)
Isabel og den skjulte skat (1:8) Ørkenprinsens kiste. Isabel møder Ørkenprinsen Mahmoud, som giver hende en helt særlig kiste. Kisten er låst med syv nøgler. Ørkenprinsen sender Isabel ud på et spændende eventyr rundt i Jordan for at finde de skjulte nøgler, som passer til kisten. Isabel får brug for hjælp fra en masse børn, som bor i Jordan og kender landet. Finder Isabel nøglerne til kisten, så vil hun finde en skat, som alle Jordans børn vil få del i.

14:55  

Ernest & Celestine (20)
Ernest & Celestine (20)

DR1

15:35  

Doktor Zivago (1:2)
Doktor Zivago (1:2) Lille Jurij Zivago bliver forældreløs, da hans far bliver drevet til selvmord af sin forretningsrådgiver. Jurij vokser op hos sin onkel og tante og bliver uddannet som læge kort før den russiske revolution. Hans kusine Tonja forelsker sig i ham, mens Jurij fascineres af en smuk ung kvinde, som han kun ser i et kort glimt gennem et vindue - men som han snart skal gense under dramatiske omstændigheder. Jurij Zivago: Hans Matheson. Lara: Keira Knightley. Kamarovskij: Sam Neill. Instruktion: Giacomo Campiotti.

17:30  

Hvem var det nu vi var
Hvem var det nu vi var Jacob Riising har inviteret fire kendte danskere i studiet til en dyst på viden i udvalgte emner. Hvem ved mest, og hvem er hurtigst på piverten, når Jacob Riising byder velkommen til en ny sæson af Hvem var det nu vi var?

DR2

15:10  

Temalørdag: Stå af ræset
Temalørdag: Stå af ræset Dansk dokumentar fra 2013 Næst efter ondt i ryggen er stress folkesygdom nr. 1 i Danmark. Men hvad sker der, hvis du siger nej til stressen og vælger at "stå af ræset"? I dette program møder vi kendte og ukendte danskere der er stået af ræset. Mød familien der er flyttet langt ind i skoven for at leve et primitivt liv helt uden stress - men også uden indlagt vand, centralvarme og varmt bad. Mød Thomas Hermann, Henriette Zobel og Anja Stensig der alle måtte ændre deres liv totalt efter angstanfald og sammenbrud. Og mød skolelæreren Pernille der blev sygemeldt med stress og tager to uger til København for at gøre noget ved problemet. Sendt første gang 31.08.2013

16:20  

Jul i højhuset (3:3)
Jul i højhuset (3:3) På Peder Lykkes Vej - ikke langt fra Amager Fælled - står et højhus i grå beton. Her bor socialt belastede, arbejdere og studerende side om side i et helt specielt fællesskab. Det er blevet Juleaften og alt fra mad til salmesang skal forberedes og sættes i værk, for ingen skal sidde alene juleaften.

16:50  

Peitersen og de store oceaner (3:4)
Peitersen og de store oceaner (3:4) I dette program forarges Erik Peitersen over mængden af plastaffald på øerne ved Labuan, og de tre venner oplever bureaukratiet, når det er værst, da de skal til Brunei. Jens og Dorthe ser tilbage på deres besøg på Bikiniøerne, hvor USA i flere år testede sine atomvåben.

17:15  

En duft af kvinde
En duft af kvinde Charlie er studerende og redder sig et job med at passe Frank, en pensioneret og blind officer. Men Frank er ikke interesseret i at blive passet. Han vil bruge Charlie som førerhund, så han kan leve livet med sprut, dans og damer. På en våd tur til New York lærer Charlie mere om livet, end han bryder sig om. Frank Slade: Al Pacino. Charlie Simms: Chris O'Donnell. Donna: Gabrielle Anwar. George Willis: Philip Seymour Hoffman. Instruktion: Martin Brest.

DR3

15:05  

Mere voksen end Bjerrehuus (4:4)
Mere voksen end Bjerrehuus (4:4) Oscar Bjerrehuus er 17 år og søn af Danmarks største drengerøv, Oliver Bjerrehuus. Hans forældres grænser for hvad der er normalt, ligger et helt andet sted end hos de fleste andre forældre. Oscar er mere optaget af at have styr på sine ting, komme til tiden og få sig en studentereksamen. Men skal Oscar sige nej til det sjove, vilde og kreative liv, hans forældre selv har præsenteret ham for? Et tilbud fra fars modelbureau sætter Oscar i en ny situation. Men kan han gøre det på sin egen måde?

15:40  

Hunkøn (6:6)
Hunkøn (6:6) Valerie skal endelig til samtale på Sexologisk klinik, og snart er der store forandringer på vej i hendes liv. Natalia vil gerne i lære som tatovør i kvindefællesskabet Sort Blæk og er blevet kaldt til samtale, men kommer det til at påvirke hendes chancer, at hun er transkønnet? Efter mange måneders forberedelse skal Ivy give sit livs optræden til Copenhagen Pride, og der er meget på spil, når hun for første gang skal performe foran 30.000 mennesker.

16:10  

En ualmindelig hverdag
En ualmindelig hverdag Lars Løkke Rasmussen - du ved, hvem han er. Det er ham, der har magten og ansvaret for hele Danmark. Men ved du egentligt, hvad han foretager sig, bag de lukkede døre på Borgen? DR3 giver dig et eksklusivt kig ind i Statsministerens ualmindelige hverdag.

16:45  

Lean on Me
Lean on Me I 1967 blev den unge lærer Joe Clark forflyttet fra en velfungerende high school i New Jersey efter uoverensstemmelser med ledelsen. Tyve år efter vender Clark tilbage som rektor. I mellemtiden er skolen sunket ned i et morads af narkomisbrug og bandekriminalitet, og Clark må starte fra en ende af med at rette op på skolens ry og få eleverne på ret køl. Joe Clark: Morgan Freeman. Ms. Levias: Beverly Todd. Dr. Napier: Robert Guillaume. Instruktion: John G. Avildsen.

DR K

15:05  

Dansktoppen: Hadet og elsket (1:4)
Dansktoppen: Hadet og elsket (1:4) Elsker du også (-at hade) Dansktoppen? Her ser genrens største stjerner som Keld Heick, Birthe Kjær, Johnny Reimar, Lis og Per og Johnny Hansen tilbage på deres karrierer, og fortæller historien om hvordan Dansktoppen er historien om et splittet Danmark. På den ene side har vi folket. De kan godt lide en god melodi og en tekst man kan synge med på. På den anden side har vi kultureliten. Kultureliten er stærkt repræsenteret i DR og i 60'erne ser de det som deres pligt, at beskytte folket mod de populære slagere. Men genren overlever, og historien om dansktoppen er også en historie om ublu forretningsmænd, smukke sangerinder og en masse sange du ikke kan lade være med at synge med på, uanset hvor hårdt du prøver. Første program fortæller hvordan det hele begyndte og hvorfor det blev Sverige og ikke Danmark, der løb med sejren som Nordens førende pop nation.

15:35  

Dansktoppen: Hadet og elsket (2:4)
Dansktoppen: Hadet og elsket (2:4) Elsker du også (-at hade) Dansktoppen? Her ser genrens største stjerner som Keld Heick, Birthe Kjær, Johnny Reimar, Lis og Per og Johnny Hansen tilbage på deresrrierer, og fortæller historien om hvordan Dansktoppen er historien om et splittet Danmark. På den ene side har vi folket. De kan godt lide en god melodi og en tekst man kan synge med på. På den anden side har vi kultureliten. Slutningen af 1960'erne og begyndelsen af 1970'erne er Dansktoppens gyldne år. De største dansktopklassikere bliver lavet i den periode, og hver uge er der mere end 2 mio danskere der lytter med på radioen. Mens oprørsstemningen hersker i andre dele af kulturens verden, er Dansktoppen et lille apolitisk helle, hvor alt er godt. Det bliver det ikke ved med at være. Den venstresnoede presse hader Dansktoppen, og der er også kritik på de indre linjer.

16:05  

Dansktoppen: Hadet og elsket (3:4)
Dansktoppen: Hadet og elsket (3:4) Elsker du også (-at hade) Dansktoppen? Her ser genrens største stjerner som Keld Heick, Birthe Kjær, Johnny Reimar, Lis og Per og Johnny Hansen tilbage på deres karrierer, og fortæller historien om hvordan Dansktoppen er historien om et splittet Danmark. På den ene side har vi folket. De kan godt lide en god melodi og en tekst man kan synge med på. På den anden side har vi kultureliten. I 1980'erne får dansktoppen ny lyd og nye ansigter. På slagerscenen opstår to fraktioner; den gamle garde fra Sjælland der er kendte fra radioprogrammet Dansktoppen og en helt ny pophær fra Jylland. Keld Heick: "Vi kunne godt mærke, at der kom en stigende konkurrence fra Jylland". Men det er svært, at bryde igennem som dansktop kunstner i den tid. Danmarks Radio bryder sig ikke længere om den folkelige genre, og især ikke de nye jyders musik, men med godt købmandskab, hårdt arbejde og gode melodier lykkes det den jyske pophær at snyde kultureliten og producere nogen af de største dansktop-hits gennem tiden.

16:35  

Dansktoppen: Hadet og elsket (4:4)
Dansktoppen: Hadet og elsket (4:4) Elsker du også (-at hade) Dansktoppen? Her ser genrens største stjerner som Keld Heick, Birthe Kjær, Johnny Reimar, Lis og Per og Johnny Hansen tilbage på deres karrierer, og fortæller historien om hvordan Dansktoppen er historien om et splittet Danmark. På den ene side har vi folket. De kan godt lide en god melodi og en tekst man kan synge med på. På den anden side har vi kultureliten. I 1990'erne får bands som Sweethearts stor succes med deres egne kitschede versioner af store dansktop hits, og samtidig synger en helt ny generation også med. Johnny Reimer: "Pludselig kom der en flok unge mennesker med tyroler hatte på, og med overskæg og jeg tænkte, der er nogen der komme og laver grin med dig. Men ikke længe efter gik det op for mig, at de faktisk godt kunne lide de sange jeg sang.". Men det er også i 90'erne, at Richard Ragnvald optræder for dansk folkeparti, og til lejligheden har skrevet sit hit "Kære lille mormor" og til en hyldestsang til Pia Kjærsgaard. Et vendepunkt der gør, at Dansk top begynder at blive kædet sammen med fremmedfjentlighed, og hans optræden vækker derfor stærk kritik fra befolkningen, såvel som fra andre af genrens stjerne der mener at dansktop er og skal blive apolitisk.

17:05  

Huset på Christianshavn (17)
Huset på Christianshavn (17) "Deller og kønsroller" Søndags-idyllen på Christianshavn er i fare, da en ung idealist pludselig dukker op og får kvinderne til at gøre oprør. Manuskript: Leif Panduro. Instruktion: Tom Hedegaard. Filmfotograf: Jørgen Skov. Personerne: Olsen: Poul Reichhardt. Fru Olsen: Helle Virkner. Karla: Kirsten Walther. Egon: Willy Rathnov. Rikke: Kirsten Hansen-Møller. Tue: Finn Storgaard. Fru Clausen: Lis Løwert. Clausen: Paul Hagen. Emma: Bodil Udsen. Meyer: Arthur Jensen. I øvrigt medvirker: Jesper Langberg. Produceret for Danmarks Radio af Nordisk Films Kompagni. Sendt første gang 18.dec.1971.

17:30  

Huset på Christianshavn (18)
Huset på Christianshavn (18) "Berømmelsens byrder" Larsen bliver en offentlig kendt person, og er derved i fare for at miste sin identitet. Manuskript: Knud Poulsen. Instruktion: Tom Hedegaard. Filmfotograf: Jørgen Skov. Personerne: Olsen: Poul Reichhardt. Fru Olsen: Helle Virkner. Karla: Kirsten Walther. Larsen: Ove Sprogøe. Rikke: Kirsten Hansen-Møller. Tue: Finn Storgaard. Meyer: Arthur Jensen. I øvrigt medvirker: Vera Gebuhr, Lene Larsen, Preben Kaas og Lars Lunøe. Produceret for Danmarks Radio af Nordisk Films Kompagni. Sendt første gang 28.dec.1971.

DR Ultra

15:00  

Scooby Doo og legenden om vampyren
Scooby Doo og legenden om vampyren Musik, mystik og en legendarisk Aussie vampyr er alle involveret når Scooby-Doo tager til Australien på et hårrejsende eventyr i denne helt nye Scooby-Doo film! Scooby-Doo og banden er på ferie i Australien, til en rockkoncert på Vampire Rock. Men da musikken klinger af, finder banden ud af, at et legendarisk Aussie væsen ved navn Yowie Yahoo kidnapper musikere og forvandler dem til vampyrer. Maskeret som et hard rock band skal Scooby-Doo og banden overleve en trio af rock-and-roll vampyrer for at løse mysteriet om vampyr legenden, der omgiver den mærkelige vildmark!

16:10  

Gumball 5 (15)
Gumball 5 (15)

16:30  

Gumball 5 (16)
Gumball 5 (16)

16:50  

Gumball 5 (17)
Gumball 5 (17)

17:15  

Galaksekrigerne
Galaksekrigerne

17:25  

Galaksekrigerne
Galaksekrigerne

17:40  

Klassens perfekte jul (21)
Klassens perfekte jul (21) Den søde juletid har ramt Klassen, men intet er, som det plejer. Magnus gik nemlig på en anden skole sidste jul, og han føler sig udenfor klassens fællesskab og alle deres traditioner. Da han kommer til at ødelægge klassens årlige juletur, bliver vennerne sure og fryser ham ude. Hans eneste håb for at gøre alt godt igen er til en konkurrence, hvor klassen kan vinde den perfekte VIP-juletur på et slot. Men bedst som alle forsøger at stå sammen for at vinde, dukker en anonym nisse op, som via afpresning, hån og løgn vil forhindre Magnus og klassen i at vinde konkurrencen. Nu går jagten ind for at afsløre gerningsmanden, så børnene sammen kan opleve klassens perfekte jul.

17:50  

Klassens perfekte jul (22)
Klassens perfekte jul (22) Den søde juletid har ramt Klassen, men intet er, som det plejer. Magnus gik nemlig på en anden skole sidste jul, og han føler sig udenfor klassens fællesskab og alle deres traditioner. Da han kommer til at ødelægge klassens årlige juletur, bliver vennerne sure og fryser ham ude. Hans eneste håb for at gøre alt godt igen er til en konkurrence, hvor klassen kan vinde den perfekte VIP-juletur på et slot. Men bedst som alle forsøger at stå sammen for at vinde, dukker en anonym nisse op, som via afpresning, hån og løgn vil forhindre Magnus og klassen i at vinde konkurrencen. Nu går jagten ind for at afsløre gerningsmanden, så børnene sammen kan opleve klassens perfekte jul.

DR Ramasjang

15:05  

Didrik Drage (11)
Didrik Drage (11) Billedet

15:15  

Pyjamasheltene (46)
Pyjamasheltene (46)

15:30  

Ridderprinsessen Nella (13)
Ridderprinsessen Nella (13)

15:50  

Dora udforskeren (16)
Dora udforskeren (16)

16:15  

Paw Patrol III (18)
Paw Patrol III (18)

16:40  

Pingu (22)
Pingu (22)

16:45  

Rasmus Klump (22)
Rasmus Klump (22)

17:00  

Onkel Rejes Julefis
Onkel Rejes Julefis

17:01  

Selmas saga (22)
Selmas saga (22) Nordenstjerne er i gang med at plyndre Julemandens Rige. Selma, Rupert og Efraim sætter deres håb til Julemanden. Vil han dukke op lige pludselig og stoppe skurkene? For.... han findes vel?

17:15  

Onkel Rejes Julefis
Onkel Rejes Julefis

17:20  

Ramajetternes Jul (22:24)
Ramajetternes Jul (22:24) Selma, Sus og Flummer vil komme Øvst og Finn Falk til undsætning, men alle lufthavnens cykler er punkterede. De tre har ikke en chance for at nå det i tide. Med mindre drillenissen kan hjælpe!?

17:35  

Onkel Rejes Julefis
Onkel Rejes Julefis

17:40  

Motor Mille på maskintur (4)
Motor Mille på maskintur (4) Motor Mille elsker fart og store maskiner, og hun kan betjene mange af dem. Men da gadens børn spørger, om hun også kan sejle en speedbåd, er hun nødt til at sige, at hun aldrig har lært det, og at hun med det samme vil tage ud for at finde ud af, hvordan man gør. Det viser sig, at for at kunne sejle med høj fart, er man nødt til først at øve sig langsomt og i 8-taller.

17:55  

Albi
Albi Albi vil på ferie

DR1

18:30  

TV AVISEN med Sporten
TV AVISEN med Sporten

19:00  

Det søde liv - jul (4:4)
Det søde liv - jul (4:4) I december bager Mette Blomsterberg julekager og laver julegodter, så englene synger. Mette viser dig, hvordan du laver hendes egne julefavoritter hjemme i dit eget køkken. Rammen om Det søde livs juleprogrammer er det smukke Rosenholm Slot, hvor en pyntet riddersal bliver fyldt med duften af julebag. I aften står julemenuen på nøddesmåkager, marcipangrise og kransekagetop.

19:30  

Theo & Den Magiske Talisman (22:24)
Theo & Den Magiske Talisman (22:24) Theo jages gennem Thannanaya af faunen, mens Simone skal beslutte, om hun vil holde jul med sin nye plejefamilie. Hvad vil der mon ske med Theo, hvis faunen fanger ham og tager talismanen igen? Vil han nå at se Harald igen? Hvordan kan det blive en lykkelig jul uden Harald? Theo: Kian Lawson-Khalili Simone: Safina Coster-Waldau Harald: Bjarne Henriksen Hovedforfattere: Trine Piil & Peter Gornstein Instruktør (24 afsnit): Peter Gornstein

19:50  

Hjalte og Tjelles Super Giga Fede Juleshow (10:11)
Hjalte og Tjelles Super Giga Fede Juleshow (10:11) Julemandens humør hænger i laser, og han beder derfor sine to nisser Hjalte og Tjelle om at hjælpe sig med at lave nogle guirlander. Det vil de gerne, men de synes, det er sjovest, hvis de duellerer om, hvem der hurtigst kan lave den længste guirlande med dobbeltklæbende tape på hænderne. Til slut tager de en munter svingom til en ganske særlig julesang, som Ole Kibsgaard og hans band står for.

20:00  

Selfiestan (4)
Selfiestan (4) Søs og Kirsten lader danskerne tage selfies i en skiftende tidsalder.

20:30  

DR's Store Juleshow 2018
DR's Store Juleshow 2018 Vi glæder os i denne tid, hvor det igen er blevet tid til DR's Store Juleshow. Så ved vi, julen kommer. Jacob Riising og Stephania Potalivo er de oplagte værter, og sammen med DR SymfoniOrkesteret står de to i spidsen for en gaveregn af musikalske pakker. Det populære julehit "Let Love Be Love" har 20-års jubilæum, og det fejrer vi med at samle det originale hold bag hittet inklusiv Remee. Birthe Kjær vil glæde os med klassikere som "Julemanden kommer til byen" og "Bjældeklang" og Jesper Binzer fra DAD spiller sin helt nye julesang. Hør ham og mange, mange flere, når vi garanterer julestemning og masser af dejlig musik.

DR2

19:51  

Temalørdag: Slikaften på DR2
Temalørdag: Slikaften på DR2 Dansk porgram fra 2013 Da Malaco ændrede på opskriften på lakridskonfekt, brød helvede løs på Facebook. Og da de fjernede Japanstangen fra hylderne, blev det endnu værre. De danske slikspisere er konservative - og de er mange. I løbet af de sidste 60 år er danskernes slikforbrug firedoblet. Vi er nogen af dem i verden, der spiser mest slik. Sidste år købte vi tilsammen for 114 millioner kr. Matador Mix, og hvert år spiser hver enkelt dansker omkring 17 kilo slik. Sara Bro spiser endnu mere. I løbet af denne slikaften på DR2 finder hun ud af, hvorfor vi danskere spiser så meget slik, og hvad det egentlig er lavet af. Det er noget med svinehud og lus. Det lyder ulækkert, men det smager vidunderligt. Sendt første gang 14.12.2013

20:50  

Temalørdag: Det store sukker-eksperiment
Temalørdag: Det store sukker-eksperiment Er sukker usundt? Og har fødevareindustrien skjult det for os, mens den til gengæld har smuglet sukker ind allevegne? Instruktøren Damon Gameau bruger sig selv som forsøgskanin i et eksperiment, hvor han i 60 dage skal indtage 49 teskefulde sukker om dagen i det, der bliver betragtet som 'sunde' fødevarer som fedtfattig yoghurt, muslibarer, juice og morgenmadsprodukter. Altså ingen sodavand, is, chokolade eller slik. Uden at afsløre for meget bliver Damon i hvert fald ikke sundere af diæten!

DR3

18:30  

James Camerons historie om science fiction (6:6)
James Camerons historie om science fiction (6:6) Christopher Nolan, Keanu Reeves, Christopher Lloyd ser på, hvordan tidsrejser i science fiction-litteraturen har gjort det muligt at rette op på nogle historiske fejltagelser - samtidig med at skabe nogle fuldstændig nye?

19:10  

Skjold og Isabel (1:7)
Skjold og Isabel (1:7) Skjold og Isabel har svært ved at løsrive sig fra hinanden, fordi stærke følelser og et tæt venskab holder dem fast. Skjold og Isabel er hinandens første kærester, men nu har de slået op. Over en sommer i København følger vi deres break-up i en forvirrende tid, hvor de prøver at finde ud af, hvad de er, nu hvor de ikke længere er kærester.

19:15  

Skjold og Isabel (2:7)
Skjold og Isabel (2:7) Skjold og Isabel fortæller om første gang, de mødte hinanden i badebukser på Bryggen. Skjold og Isabel er hinandens første kærester, men nu har de slået op. Over en sommer i København følger vi deres break-up i en forvirrende tid, hvor de prøver at finde ud af, hvad de er, nu hvor de ikke længere er kærester.

19:25  

Skjold og Isabel (3:7)
Skjold og Isabel (3:7) Skjold og Isabel hænger ud hos Isabels far, mens Skjold tatoverer Isabel. Skjold og Isabel er hinandens første kærester, men nu har de slået op. Over en sommer i København følger vi deres break-up i en forvirrende tid, hvor de prøver at finde ud af, hvad de er, nu hvor de ikke længere er kærester.

19:30  

Skjold og Isabel (4:7)
Skjold og Isabel (4:7) Skjold og Isabel er taget op til Skjolds familie's ødegård i Sverige, hvor de forelskede sig i hinanden for to år siden. Skjold og Isabel er hinandens første kærester, men nu har de slået op. Over en sommer i København følger vi deres break-up i en forvirrende tid, hvor de prøver at finde ud af, hvad de er, nu hvor de ikke længere er kærester.

19:40  

Skjold og Isabel (5:7)
Skjold og Isabel (5:7) Skjold og Isabel stopper med at hænge ud, og prøver at være hver for sig. Isabel beslutter at flytte til Barcelona, i stedet for at starte i Skjolds klasse efter ferien. Skjold og Isabel er hinandens første kærester, men nu har de slået op. Over en sommer i København følger vi deres break-up i en forvirrende tid, hvor de prøver at finde ud af, hvad de er, nu hvor de ikke længere er kærester.

19:50  

Skjold og Isabel (6:7)
Skjold og Isabel (6:7) Skjold og Isabel har ikke set hinanden i noget tid. Men inden Isabel tager til Barcelona mødes de en sidste gang, og tager afsked med hinanden og med sommeren i København. Skjold og Isabel er hinandens første kærester, men nu har de slået op. Over en sommer i København følger vi deres break-up i en forvirrende tid, hvor de prøver at finde ud af, hvad de er, nu hvor de ikke længere er kærester.

20:00  

Skjold og Isabel (7:7)
Skjold og Isabel (7:7) Skjold og Isabel vågner op sammen den sidste morgen inden Isabel tager til Barcelona. Skjold og Isabel er hinandens første kærester, men nu har de slået op. Over en sommer i København følger vi deres break-up i en forvirrende tid, hvor de prøver at finde ud af, hvad de er, nu hvor de ikke længere er kærester.

20:10  

The Graham Norton Show
The Graham Norton Show Graham Norton får selskab af skuespillerne Ian McKellen, Carey Mulligan og Taron Egerton, foruden crooneren Michael Buble, der også finder tid til at optræde med sangen I Only Have Eyes for You.

DR K

18:00  

Will Penny
Will Penny Will Penny er en ikke længere helt ung cowboy, som egentlig troede, han skulle til at leve stille og rart. Men skæbnen vil det anderledes. Will Penny: Charlton Heston. Catherine Allen: Joan Hackett. Quint: Donald Pleasence. Instruktion: Tom Gries.

19:45  

Før Søndagen
Før Søndagen De danske salmer er en uudtømmelige kulturskat. I "Før søndagen" fortolker kendte danskere og DR's ensembler den danske salmeskat i ord og musik - én salme ad gangen. I aften tager musikeren Jonas H. Pedersen fat på salmen "Julen har bragt velsignet bud".

19:55  

Filmfestival: Manden mod naturen
Filmfestival: Manden mod naturen Per Juul Carlsen og manuskripforfatter Nikolaj Scherfig præsenterer Kevin Costners 'Danser med ulve'.

20:00  

Danser med ulve
Danser med ulve Løjtnant John Dunbar har mistet sine illusioner om heltemod og retfærdighed under sin deltagelse i den amerikanske borgerkrig. Han drager vestpå og når efterhånden til forståelse med de indianere, i hvis land han slår sig ned. Men er båndet til hans tidligere tilværelse dermed skåret over? Har han ikke gjort sig til forræder og desertør i ledtog med 'fjenden', Sioux-indianerne? Kevin Costners instruktørdebut er en af 90'ernes mest beundrede film og hjemtog hele syv Oscars. John Dunbar: Kevin Costner. Står med knytnæve: Mary McDonnell. Sparkende Fugl: Graham Greene. Instruktion: Kevin Costner.

DR Ultra

18:00  

Ultras Sorte Kageshow - ost i ansigtet! (6)
Ultras Sorte Kageshow - ost i ansigtet! (6) I Ultras Sorte Kageshow inviterer Joakim Ingversen og Micki Cheng fire deltagere i studiet, hvor de i bælgravende mørke skal dyste om at bage den flotteste og allerlækreste kage. I dette program dyster Younes og Yasin mod Liva og Mille. Inde i mørket venter ninjaerne og forskrækkelserne på dem. Program 6, sæson 4.

18:30  

Sofie Linde Show II (4) - Pia Kjærsgaard og Jim Lyngvild
Sofie Linde Show II (4) - Pia Kjærsgaard og Jim Lyngvild I aftenens Sofie Linde Show får Sofie besøg af Pia Kjærsgaard og Jim Lyngvild. Designervikingen og folketingsformanden laver deres helt egen "vlog" fra Christiansborg med kaffe, småkager og bræk - og så sætter de halen på grisen virtual-reality-style! Sidst, men ikke mindst står stjernereporter Bubber klar med et helt nyt tv-koncept til alle de danske skilsmissebørn: Dagens Papfar. Så smid familien over på sofaen og nyd fredagen sammen med Sofie Linde Show!

19:00  

Theo & Den Magiske Talisman (21:24)
Theo & Den Magiske Talisman (21:24) Det er tydeligt, at der ikke er lang tid til Thannanaya forsvinder. Nede på jorden er Helene og Thomas begyndt at tro på Thannanaya. Men hvis det hele ikke skal ende galt, må der lægges en plan for at bringe balance i naturens orden igen. Kan Theo undslippe faunen, og hvis Thannanaya forsvinder, er der så ingen på jorden, der kan dø? Theo: Kian Lawson-Khalili Simone: Safina Coster-Waldau Harald: Bjarne Henriksen Hovedforfattere: Trine Piil & Peter Gornstein Instruktør (24 afsnit): Peter Gornstein

19:20  

Theo & det magiske Talkshow - med Jannik Schow (21:24)
Theo & det magiske Talkshow - med Jannik Schow (21:24)

19:30  

Riisings flotte talkshow II (7)
Riisings flotte talkshow II (7) Jacob får besøg af hele tre flotte fyre, nemlig komiker og skuespiller Jonatan Spang og Søren og Nicolaj fra Hej Matematik. Jonatan og Jacob mener selv, at de er meget mere street end duksedrengene fra Hej Matematik og udfordrer dem derfor til en freestyle rap battle. Jonatan får desuden chancen for at få hovedrollen i en helt ny film, når han skal til casting på den meget sørgelige og alvorlige ¿Pippis nedtur¿ hos Jacob. Sidst, men ikke mindst, tager Jacob med sangeren Christopher hjem til en af Danmarks største Christopher-fans for at give hende en kæmpe overraskelse.

20:00  

Theo & det magiske Talkshow - med Jannik Schow (22:24)
Theo & det magiske Talkshow - med Jannik Schow (22:24)

20:10  

Klassens perfekte jul (22)
Klassens perfekte jul (22) Den søde juletid har ramt Klassen, men intet er, som det plejer. Magnus gik nemlig på en anden skole sidste jul, og han føler sig udenfor klassens fællesskab og alle deres traditioner. Da han kommer til at ødelægge klassens årlige juletur, bliver vennerne sure og fryser ham ude. Hans eneste håb for at gøre alt godt igen er til en konkurrence, hvor klassen kan vinde den perfekte VIP-juletur på et slot. Men bedst som alle forsøger at stå sammen for at vinde, dukker en anonym nisse op, som via afpresning, hån og løgn vil forhindre Magnus og klassen i at vinde konkurrencen. Nu går jagten ind for at afsløre gerningsmanden, så børnene sammen kan opleve klassens perfekte jul.

20:20  

Galaksekrigerne
Galaksekrigerne

20:25  

Alvin og de frække jordegern 3
Alvin og de frække jordegern 3 De syngende jordegern Alvin, Simon og Theodore er på krydstogt sammen med deres nye venner, jordegern-pigetrioen Chipettes. Uheldigvis strander hele flokken på en jungleø - der viser sig ikke at være helt så øde, som de små pelsdyr tror. Instruktion: Mike Mitchell.

DR Ramasjang

18:00  

F for får V (2)
F for får V (2)

18:15  

Lille Roy (20)
Lille Roy (20) For mange Royer

18:30  

Postmand Per - filmen
Postmand Per - filmen Per drømmer om at tage på ferie sammen med sin kone. Han vil gerne rejse til Italien. Men desværre får Per ikke sin bonus, som han plejer, da hans chef har skåret bonusserne væk, for at spare penge. Per giver dog naturligvis ikke så let op. På ferie skal de komme, der skal som altid bare findes en løsning. Og løsningen er naturligvis at deltage i en talentkonkurrence og vinde hovedpræmien, der er en rejse til Italien! Per melder sig straks til konkurrencen, og det viser sig, at Per har en helt fantastisk sangstemme. Per bliver hurtig meget populær, men han indser hurtigt at det at være en kendis, også har sine udfordringer.

19:45  

Yakari IV (16)
Yakari IV (16)

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

20:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

22:00  

Kriminalkommissær Barnaby XX (1)
Kriminalkommissær Barnaby XX (1) "Klosterets forbandelse". To søstre har forvandlet en gammel klosterruin til et spritnyt mikrobryggeri. Den lille virksomhed er en succes - lige indtil den ene søsters svigermor gør et grusomt fund. I et bryggerkar opdager hun det kogte lig af en mand. Barnaby er i vildrede. Har mordmotivet overhovedet noget med øl at gøre?

23:30  

Mordene i Brokenwood V (4:4)
Mordene i Brokenwood V (4:4) I et nedlagt sindssygehospital gør et ungt par et uhyggeligt fund. Fastspændt i en seng ligger der en død mand med elektroder fastgjort til hovedet. Afdøde viser sig at være hospitalets gamle forstander. Han var kendt for sine kontroversielle metoder og var en hadet mand. Blev han myrdet af en af sine gamle patienter? Mike Shepherd går på jagt efter svaret.

DR2

22:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

23:00  

Seniormagasinet
Seniormagasinet

23:05  

JERSILD om Trump
JERSILD om Trump Er Trump gal eller genial? Jens Olaf Jersild og gæster analyserer hver uge hvad der reelt foregår i toppen af amerikansk politik - intet er som før Trump.

23:35  

Debatten
Debatten

DR3

21:00  

Jurassic World
Jurassic World 14 planteædende dinosaur-arter og seks kødædere. Forlystelsesparken Jurassic Worlds dyrebestand er imponerende - men snart skal der mere til at dupere de forvænte gæster. Derfor har parkens ejere udviklet en helt ny dinosaur-art. Ved hjælp af genteknologi har de skabt en forslugen dræberdino, der får T-Rex til at ligne en kåd cockerspaniel. Men hvad sker der, hvis det glubske gigantbæst slipper løs? Owen: Chris Pratt. Claire: Bryce Dallas Howard. Masrani: Irrfan Khan. Instruktion: Colin Trevorrow.

22:55  

Batman Begins
Batman Begins Bruce Waynes forældre bliver skudt for øjnene af den lille dreng. Mange år senere er Bruce på jagt efter en måde, hvorpå han kan kæmpe for retfærdighed. I et asiatisk fængsel møder han den gådefulde Ducard, der lærer ham kampsport og selvdisciplin. Og da Bruce opdager en hule under sit palæ i hjembyen Gotham og møder den iderige opfinder Lucius Fox, har byens skurke snart fået en ny, maskeret fjende - Batman! Bruce Wayne/Batman: Christian Bale. Alfred: Michael Caine. Ducard: Liam Neeson. Lucius Fox: Morgan Freeman. Instruktion: Christopher Nolan.

DR K

22:50  

Ulzanas sidste kamp
Ulzanas sidste kamp Den aldrende indianerspejder McIntosh får til opgave at ledsage en lille deling kavalerister på jagt efter en gruppe Apache-indianere, som er flygtet fra deres reservat. Anført af høvdingen Ulzana har indianerne spredt død og ødelæggelse omkring sig, og McIntosh får brug for al sin erfaring og snilde for at bekæmpe Ulzana. Hans kampfællers militaristiske stivsind gør ikke opgaven lettere. McIntosh: Burt Lancaster. Løjtnant DeBuin: Bruce Davison. Ke-Ni-Tay: Jorge Luke. Ulzana: Joaquín Martínez. Instruktion: Robert Aldrich.

DR Ultra

21:45  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

23:45  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

DR Ramasjang

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

01:05  

Hercule Poirot: Døden på Nilen
Hercule Poirot: Døden på Nilen Hercule Poirot er på bådferie på Nilen, da en af de andre passagerer bliver myrdet. Den dræbte havde adskillige fjender blandt de mange farverige passagerer, og den lille detektiv må sætte alle sine små grå hjerneceller i sving for at opklare forbrydelsen. Poirot: David Suchet. Oberst Race: James Fox. Frøken Van Schuyler: Judy Parfitt. Instruktion: Andy Wilson.

02:45  

Iskoldt mord
Iskoldt mord Hvordan begår man det perfekte mord? Det er et spørgsmål, der optager de højtbegavede gymnasieelever Richard og Justin. Snart kaldes Cassie Mayweather fra politiets drabsafdeling og hendes unge, nye makker Sam ud til et gerningssted. En kvinde er fundet myrdet. Det bliver en sag, der drager Cassie ind i en duel på intelligens med de to unge mordere. Cassie: Sandra Bullock. Sam: Ben Chaplin. Richard: Ryan Gosling. Instruktion: Barbet Schroeder.

DR2

01:05  

Det skjulte (8:8)
Det skjulte (8:8) Nia og Megan er i sikkerhed, og nu går jagten ind på Dylan Harris. Kan Cadi og Vaughan fange ham, inden han forårsager endnu mere smerte?

02:05  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

01:10  

Red Dawn
Red Dawn Faldskærmstropper daler ned over en by på den amerikanske vestkyst. USA er blevet invaderet af Nordkorea, men byens beboere giver ikke op uden kamp. Anført af soldaten Jed søger en gruppe unge tilflugt i skovene uden for byen. Her går de i knivskarp træning, og snart er de klar til at tage kampen op med invasionsstyrkerne. Jed: Chris Hemsworth. Matt: Josh Peck. Robert: Josh Hutcherson. Instruktion: Dan Bradley.

02:40  

Hellboy
Hellboy Som spæd bliver en lille knaldrød dæmon bragt fra Helvede til vores verden af nazisterne og den gale munk Rasputin. Men den lille helvedesdreng reddes af professor Broom, og trods sin djævelske baggrund kommer Hellboy som voksen til at kæmpe på det godes side. Og den hårdtslående, cigarrygende dæmon får brug for alle sine kræfter, da Rasputin 60 år senere vender tilbage, fast besluttet på at udløse verdens undergang. Hellboy: Ron Perlman. Professor Broom: John Hurt. Liz Sherman: Selma Blair. Instruktion: Guillermo del Toro.

DR K

00:30  

Will Penny
Will Penny Will Penny er en ikke længere helt ung cowboy, som egentlig troede, han skulle til at leve stille og rart. Men skæbnen vil det anderledes. Will Penny: Charlton Heston. Catherine Allen: Joan Hackett. Quint: Donald Pleasence. Instruktion: Tom Gries.

02:15  

Her er dit liv - Ulf Pilgaard
Her er dit liv - Ulf Pilgaard Camilla Miehe-Renard kidnapper en spændende person og bringer ham - eller hende - til det direkte program i TV-Byen. Her møder aftenens hovedperson sit liv - gamle skolekammerater, venner, familie eller kolleger dukker overraskende op. Det hele har været planlagt gennem måneder. Kun hovedpersonen ved intet i forvejen. Fra 1999

03:30  

Bryggeren (3:12)
Bryggeren (3:12) 1840-1844. Da J.C., den højgravide Laura og alle vennerne, overværer den pompøse kroning af Christian VIII, er de klar over, at enevældens tid snart er forbi. Kort efter føder Laura en søn, som dør efter kun 10 dage - mens hun tynges af sorg og skyldfølelse, kaster J.C. sig ud i arbejdet med bryggeriet og sin nye kontakt med byens indflydelsesrige kredse. Laura bliver gravid igen og føder endnu en søn - men i mellemtiden har J.C. i al hemmelighed også fået en anden søn. Medvirkende: J.C. Jacobsen: Jens Jørn Spottag. Laura: Cecilia Zwick Nash. Caroline Jacobsen: Bodil Kjer. Endvidere: Lars Kaalund, Erik Wedersøe, Hanne Hedelund, Mikael Helmuth, Ulver Skuli Abildgaard, Karen-Lise Mynster, Kjeld Nørgaard, Birgitte Prins, Otto Brandenburg, Julie Carlsen og mange flere. Manuskript: Gerz Feigenberg og Kaspar Rostrup. Drejebog og instruktion: Kaspar Rostrup. Foto: Richard Lindström, fsf. Scenografi: Henning Bahs og Sven Wichmann. Kostumedesign: Søren Breum. Musik: Fuzzy. Produktion: Nordisk Film A/S for DR TV.

DR Ultra

01:45  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

03:45  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, PADBORG.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1216213207