Padborg
Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: søndag d. 16. december 2018

Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: søndag d. 16. december 2018

DR1

00:30  

Die Hard 2: Die Harder
Die Hard 2: Die Harder Politimanden John McClane skal hente sin kone i lufthavnen. Det er den 24. december, men snart forstyrres julefreden. En gruppe elitesoldater med skumle planer tager kontrol over lufthavnen. Hvis deres krav ikke bliver mødt, vil de få de indgående fly til at styrte ned. Men gruppen har gjort regning uden McClane. Hans kone sidder i et af flyene, og nu er den handlekraftige strømer vred. John McClane: Bruce Willis. Holly McClane: Bonnie Bedelia. Thornberg: William Atherton. Instruktion: Renny Harlin.

02:25  

Hercule Poirot: Stumt vidne
Hercule Poirot: Stumt vidne Krimiserie med David Suchet som Agatha Christies berømte detektiv. (Agatha Christie's Poirot) Kun foxterrieren Bob ved, hvem gerningsmanden er, da Emily Arundel bliver myrdet. Og hvordan får Poirot Bob til at afsløre sandheden?

04:10  

De uheldige helte (21)
De uheldige helte (21) Der bliver kappestrid mellem Danny og Brett, da de hver for sig hyres til den samme farlige mission. En mesterspion har skrevet sine erindringer og vil sælge spionverdenens hemmeligheder til højestbydende. Den amerikanske og engelske regering sender hver deres playboy-agent ud for at skaffe de livsvigtige informationer.

05:00  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:35  

Vagn på floden (3:11)
Vagn på floden (3:11) På opdagelse langs Europas vandveje, fra Skagen til Sulina. I dag fra Belgien til Frankrig. Flodprammen "Plevier" sejler ind på de franske kanaler. Turen går gennem mere end 70 sluser, så der er tid til at gå i land og besøge de franske mænd, der spiller petanque, - og til at gå på marked. I byen Guise støder vi på drømmen om "Utopia". Fotograf: Jørgen Palmer Christiansen. Tilretelæggelse: Vagn Olsen. Sendt første gang 09.07.97

06:15  

Godsejerne (1:6)
Godsejerne (1:6) For et år siden overtog Hanne og Malthe som 3. generation Vrejlev Kloster efter Malthes forældre, og i dag skal de endelig flytte ind i ovedbygningen. På Møllerup Gods er Anne Sophie og Stig i en brydningstid, hvor de går nye veje for at sikre familiens gods til næste generation. I dag handler det om at styrke Møllerups brand som kulturelt fyrtårn, når familien afholder sin første velgørenhedskoncert. I Sønderjylland har Sanne og Svend travlt med at realisere deres drømme for Gram Slot, som de købte for 90 millioner kroner. Men deres konkrete nye planer kan blive ødelagt, hvis ikke Svends møde med kommunen i dag går, som de håber. Velkommen til Godsejerne!

06:45  

Sundhedsmagasinet
Sundhedsmagasinet

07:10  

Antikkrejlerne XII (11)
Antikkrejlerne XII (11) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

07:55  

Antikkrejlerne XII (12)
Antikkrejlerne XII (12) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

08:40  

Guld på Godset, Jul (1)
Guld på Godset, Jul (1) Et maleri til 150.000 kroner, julepynt med mere end 150 år på bagen og sjældne designermøbler kommer frem fra gemmerne, når danskerne strømmer til herregården Nørre Vosborg i Vestjylland for at få vurderet deres antikviteter, kunst og retroting. En række af landets skarpeste vurderingseksperter står klar med viden og historie om tingene, og så snart vurderingen er på plads, er der mulighed for at gøre en god handel med tre professionelle antikhandlere. F.eks. kan ejerne af en skænk, der skulle have været kørt på lossepladsen, forlade herregården mange tusinde kroner rigere. Programmets vært Mette Rieck tager seerne med ind bag de gamle borgmure, hvis historie strækker sig 700 år tilbage i tiden. Og hun må både i fangekælderen og på toilettet for at fortælle de fascinerende historier, der knytter sig til Nørre Vosborg. Sendt første gang 11.12.13

DR2

00:25  

Debatten
Debatten

01:55  

Det skjulte (7:8)
Det skjulte (7:8)

02:55  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

00:45  

Noah
Noah I en åbenbaring bliver Noah udvalgt af Skaberen til at redde alle verdens dyrearter og sin familie, inden verden går under i en apokalyptisk oversvømmelse. Noah: Russell Crowe. Naameh: Jennifer Connelly. Tubal-cain: Ray Winstone. Instruktion: Darren Aronofsky.

03:00  

Doggystyle (6:10)
Doggystyle (6:10) Asta har overgivet sig og taget jobbet på den lokale havnegrill Tunen, men kæmper med dårligt selvværd og blærebetændelse. Det lægger en dæmper på hendes attitude, og Asta er mere åben overfor at være en del af sit gamle slæng på Odden. Hun hænger ud hos vennen Fnuggie og får et lift, der bliver til en date, hvor Asta kommer tættere på naturen, og tættere på Bjarke.

03:15  

Mere voksen end Bjerrehuus (3:4)
Mere voksen end Bjerrehuus (3:4) Oscar Bjerrehuus er 17 år og søn af Danmarks største drengerøv, Oliver Bjerrehuus. Hans forældres grænser for hvad der er normalt, ligger et helt andet sted end hos de fleste andre forældre. Oscar er mere optaget af at have styr på sine ting, komme til tiden og få sig en studentereksamen. Men skal Oscar sige nej til det sjove, vilde og kreative liv, hans forældre selv har præsenteret ham for? Et tilbud fra fars modelbureau sætter Oscar i en ny situation. Men kan han gøre det på sin egen måde?

03:45  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

04:45  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

05:45  

Udsendelsesophør - DR3
Udsendelsesophør - DR3

06:00  

Morgengym: Tømmermændstræning, træning for to og vaskebræt
Morgengym: Tømmermændstræning, træning for to og vaskebræt Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette afsnit skal vi lave tre forskellige træninger. Vi starter med en rar omgang 'tømmermandstræning' med Peter og Julie. Derefter har vi 'træning for to' med Behruz og Selina. Til sidst har vi Behruz til at hjælpe os med at få det vaskebræt frem.

06:30  

Morgengymnastikken: Akroyoga, yoga og mormorarme
Morgengymnastikken: Akroyoga, yoga og mormorarme Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette afsnit skal vi lave tre forskellige træninger. Vi starter med spændende 'akroyoga' med Peter og Julie, derefter tager vi en gang behagelig 'flowyoga' med Zenia. Og til sidst giver vi armene en ordenlig opstramning med Yvonne.

DR K

01:40  

Factory Girl
Factory Girl I 1965 møder den smukke, unge overklassepige Edie Sedwick Andy Warhol. Snart er hun fast inventar i The Factory, Warhols løsslupne kunstnerparadis, hvor kreative typer af enhver art skaber kunst om dagen og holder vilde fester om natten. Edie bliver Warhols muse og hele USA's mediedarling, men den unge kvindes fald fra tinderne bliver lige så brat som hendes opstigning. Edie Sedgwick: Sienna Miller. Andy Warhol: Guy Pearce. Musikeren: Hayden Christensen. Instruktion: George Hickenlooper.

03:05  

Eden
Eden Paris i 1990'erne: Paul starter sin karriere som DJ på den elektroniske musikscene i byens heftige natteliv. Sammen med sin bedste ven starter han DJ-duoen Cheers, som hurtigt bliver populær. Inspirationen er Daft Punk. Nætterne er fulde af sex, stoffer og endeløs musik. Moderen er på nakken af ham for at færdiggøre sin uddannelse, men berømmelsen og kærligheden trækker. Paul: Félix de Givry. Louise: Pauline Etienne. Arnaud: Vincent Macaigne. Instruktion: Mia Hansen-Løwe.

05:25  

Dagens sang: Julen har bragt velsignet bud
Dagens sang: Julen har bragt velsignet bud

08:10  

Dagens sang: Glade jul
Dagens sang: Glade jul

08:15  

Hitlers brutale inderkreds - Heydrichs storhed og fald (7:10
Hitlers brutale inderkreds - Heydrichs storhed og fald (7:10 I 1939 beordrer SS-chefen, Heinrich Himmler, sin stedfortræder, Reinhard Heydrich , til at sætte et skræmmende program i gang for etnisk udrensning først i Polen og siden i Sovjetunionen. Heydrich er med et blevet hovedarkitekten bag holocaust, den systematiske udryddelse af de europæiske jøder. Men hans kometagtige opstigning gør ham til et mål både i og uden for magtens cirkler.

DR Ultra

01:55  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

03:55  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

05:55  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

06:00  

Thunderbirds (5)
Thunderbirds (5) Fireflash

06:25  

Thunderbirds (6)
Thunderbirds (6) Mørklagt

06:45  

Dybet (2)
Dybet (2)

07:10  

Klassens perfekte Jul
Klassens perfekte Jul Den søde juletid har ramt Klassen, men intet er, som det plejer. Magnus gik nemlig på en anden skole sidste jul, og han føler sig udenfor klassens fællesskab og alle deres traditioner. Da han kommer til at ødelægge klassens årlige juletur, bliver vennerne sure og fryser ham ude. Hans eneste håb for at gøre alt godt igen er til en konkurrence, hvor klassen kan vinde den perfekte VIP-juletur på et slot. Men bedst som alle forsøger at stå sammen for at vinde, dukker en anonym nisse op, som via afpresning, hån og løgn vil forhindre Magnus og klassen i at vinde konkurrencen. Nu går jagten ind for at afsløre gerningsmanden, så børnene sammen kan opleve klassens perfekte jul.

07:20  

Wild Kratts (20)
Wild Kratts (20)

07:40  

Junglebanden
Junglebanden

07:50  

Junglebanden
Junglebanden

08:00  

Junglebanden
Junglebanden

08:10  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

08:25  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

08:35  

Gumball IV (32)
Gumball IV (32)

08:45  

Gumball IV (33)
Gumball IV (33)

DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Den fortryllede karrusel (12)
Den fortryllede karrusel (12) Bugge - en ven i nøden

05:10  

Babar (11)
Babar (11) Jeg hjerte fru Struds

05:35  

Motor Mille og Børnebanden (9)
Motor Mille og Børnebanden (9) Den Sure Mand på bondegården har taget alle børnenes musikinstrumenter for at få ro, og han hakker dem i stykker med en flismaskine. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få musikinstrumenterne tilbage.

06:00  

Chuggington (24)
Chuggington (24)

06:15  

Morten Skildpadde II (21)
Morten Skildpadde II (21) Morten og holdlederen + Mortens tur til vildmarken

06:40  

Vitello - vil gerne have en far (3)
Vitello - vil gerne have en far (3) Vitello kender ikke sin far og det er jo irriterende, når nu alle andre har fædre. Så Vitello kommer til at sige til Max og Hasse at han skam har en far og at de nok skal få ham at se lige om lidt ...

06:50  

Inui
Inui

07:00  

Ramajetternes Jul (16:24)
Ramajetternes Jul (16:24) Det lykkes den mystiske vvs-mand at reparere vandrøret i kontroltårnet med bankoplader og tape, og i Ungarn ser missionen også ud til at lykkes for Selma og de andre. Men pludselig er Finn Falk forsvundet!

07:15  

Selmas saga (16)
Selmas saga (16) Selma har fundet Ketil Felterus' bog, men bliver budt velkommen af Rupert! Og så får hun at vide, hvad der findes oppe på salonens gamle loft. Et magisk væsen - fanget i et jernbur....

07:30  

Elias og Kongeskibet
Elias og Kongeskibet Tegnefilm med dansk tale. - om den lille redningsbåd Elias. Efter en storm får Elias problemer med Rocky Gabrielsson II og redningscentralen. Kruse vil trøste Elias ved at vise ham den kongelige havn. De smutter forbi vagterne og kommer ind i havnen, hvor de overhører nogle snakke om kongeskibet er borte. Så Elias og venner sætter kurs nordover for at finde kongeskibet.

08:45  

Kasper og Sofie (6)
Kasper og Sofie (6) Kasper og Sofie på fisketur

 
DR1

09:40  

Brokenwood Mysteries s.5 eps.1-4
Brokenwood Mysteries s.5 eps.1-4

11:10  

Skiskydning efterår 2018
Skiskydning efterår 2018

DR2

09:00  

Nyheder fra Grønland
Nyheder fra Grønland

09:30  

JERSILD om Trump
JERSILD om Trump Er Trump gal eller genial? Jens Olaf Jersild og gæster analyserer hver uge hvad der reelt foregår i toppen af amerikansk politik - intet er som før Trump.

10:00  

JERSILD minus SPIN
JERSILD minus SPIN Jens Olaf Jersild og hans panel skærer igennem spin og mediebilleder for at finde ud af hvad der reelt foregår i dansk politik.

10:45  

Debatten
Debatten

DR3

10:45  

Family Guy
Family Guy Mød familien Griffin - en næsten helt almindelig, funktionsforstyrret forstadsfamilie. Husstandens overhoved, Peter, er en overvægtig drivert, der sjældent tænker over konsekvenserne af sine handlinger. Familiens yngste, et-årige Stewie, er derimod hyperintelligent og drømmer om at erobre verdensherredømmet. Familien tæller også den sarkastiske hund Brian, den forpinte teenager Meg og Megs lillebror Chris, der slægter sin far lidt for meget på, hvad angår vægt og intelligenskvotient.

11:05  

Family Guy
Family Guy Mød familien Griffin - en næsten helt almindelig, funktionsforstyrret forstadsfamilie. Husstandens overhoved, Peter, er en overvægtig drivert, der sjældent tænker over konsekvenserne af sine handlinger. Familiens yngste, et-årige Stewie, er derimod hyperintelligent og drømmer om at erobre verdensherredømmet. Familien tæller også den sarkastiske hund Brian, den forpinte teenager Meg og Megs lillebror Chris, der slægter sin far lidt for meget på, hvad angår vægt og intelligenskvotient.

11:25  

Family Guy
Family Guy Mød familien Griffin - en næsten helt almindelig, funktionsforstyrret forstadsfamilie. Husstandens overhoved, Peter, er en overvægtig drivert, der sjældent tænker over konsekvenserne af sine handlinger. Familiens yngste, et-årige Stewie, er derimod hyperintelligent og drømmer om at erobre verdensherredømmet. Familien tæller også den sarkastiske hund Brian, den forpinte teenager Meg og Megs lillebror Chris, der slægter sin far lidt for meget på, hvad angår vægt og intelligenskvotient.

11:45  

Family Guy
Family Guy Mød familien Griffin - en næsten helt almindelig, funktionsforstyrret forstadsfamilie. Husstandens overhoved, Peter, er en overvægtig drivert, der sjældent tænker over konsekvenserne af sine handlinger. Familiens yngste, et-årige Stewie, er derimod hyperintelligent og drømmer om at erobre verdensherredømmet. Familien tæller også den sarkastiske hund Brian, den forpinte teenager Meg og Megs lillebror Chris, der slægter sin far lidt for meget på, hvad angår vægt og intelligenskvotient.

DR K

09:10  

Hitlers brutale inderkreds - spytslikkernes sejr (8:10)
Hitlers brutale inderkreds - spytslikkernes sejr (8:10) I begyndelsen af 1942 er Tysklands invasion af Sovjet nået til et kritisk stadium. Hitler har behov for flere kampvogne og fly og udnævner til de flestes forbløffelse sin ven og yndlingsarkitekt, Albert Speer, til rustningsminister. Hitlers inderkreds syder med jalousi og intriger, og selv om Speer faktisk viser sig mere end kapabel til jobbet og efter manges mening udsætter Tysklands sammenbrud med et par år, skal den bratte opstigning vise sig at være temmelig farlig for hans helbred.

10:00  

Store danskere - Piet Hein
Store danskere - Piet Hein - forfatter, designer og opfinder. Et renæssancemenneske, en multikunstner, der på godt og ondt var forud for sin tid. Han formåede at indramme danskheden i sine gruk og han blev verdensberømt for superellipsen. Både litteratur og design blev folkelige klenodier, men gennem livet søgte han forgæves efter anerkendelse hos litteraterne, designerne og videnskabsmændene. Han var en mester i at sætte sig selv i scene, men samtidig sin egen værste fjende. Morsom og høflig; ondskabsfuld og uberegnelig - af omgivelserne kaldt en Dr. Jekyll og Mr. Hyde. Tilrettelæggelse: Mikkel Tyrrestrup og Anders Roholt. Sendt første gang 19.03.06.

10:40  

Store danskere - Buster Larsen
Store danskere - Buster Larsen Over 60 år stod Buster Larsen på de skrå brædder. Han startede som barnestjerne og blev et nationalmonument på linje med Den lille havfrue. Hans rolle som den selvtilfredse dansker i "Lorteland" og den godmodige grisehandler i Matador har overvundet de fleste af os. Buster var folkekær, men han var også perfektionist, hvilket gjorde han kunne være svær at arbejde sammen med. Tilrettelæggelse: Søs Hoffmann. Sendt første gang 26.03.10.

11:20  

Neonlys og genier - Wien 1908
Neonlys og genier - Wien 1908 Kulturhistorien beskrives ofte som langsom fremadskridende, men for historikeren James Fox er udviklingen sket i voldsomme ryk, som han veloplagt ved hjælp af dagbøger, biografier, aviser og fotos beskriver med udgangspunkt i tre byer. Wien i 1908 dirrede af en fantastisk kreativitet og farlige spændinger. Gustav Klimt malede sit mesterværk, Kysset, Sigmund Freud offentliggjorde Ødipuskomplekset og Arnold Schönberg var i gang med at revolutionere musikken.

DR Ultra

09:00  

Spark
Spark For 13 år siden overtog den magtgale General Zhong kontrollen over planeten 'Bana', som nu ligger i ruiner. Zhongs plan er at overtage universet, hvilket kræver at han udnytter styrken fra et ældgammel bæst kaldet Kraken. De tre venner Spark, Chunk og Vix vil gøre alt i deres magt for at stoppe Zhongs onde planer.

10:25  

Junglebanden
Junglebanden

10:40  

Junglebanden
Junglebanden

10:50  

Junglebanden
Junglebanden

11:00  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

11:15  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

11:25  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

11:35  

Bidt, brændt og stukket II - En ægte snylter (7)
Bidt, brændt og stukket II - En ægte snylter (7)

11:50  

Bidt, brændt og stukket II - Hund efter Sebastian (8)
Bidt, brændt og stukket II - Hund efter Sebastian (8)

DR Ramasjang

09:00  

Kasper og Sofie (7)
Kasper og Sofie (7) Kasper og Sofie holder brandøvelse

09:10  

Selmas saga (13)
Selmas saga (13) Midt om natten vækkes Selma af en mystisk lyd. Det lyder som indbrudstyve - i 3 kilometers højde! Er der nogen, der er gået ombord på Valborg II?

09:25  

Selmas saga (14)
Selmas saga (14) Nordenstjerne har stjålet Landmålerens bog! Men Efraim har også en helt anden overraskelse til Selma: han har indstillet luftskibets ror. De flyver sydpå! Selma kan ikke forstå hvorfor...

09:40  

Selmas saga (15)
Selmas saga (15) Selma og Efraim har regnet ud, at Nordenstjerne må mellemlande i Longyear Byen på Svalbard. Skurken kan ikke forestille sig, at vores helte langt fra har givet op. Eller at de har planer om at stjæle Landmålerens bog tilbage....

09:50  

Selmas saga (16)
Selmas saga (16) Selma har fundet Ketil Felterus' bog, men bliver budt velkommen af Rupert! Og så får hun at vide, hvad der findes oppe på salonens gamle loft. Et magisk væsen - fanget i et jernbur....

10:05  

Alfons Åberg (6)
Alfons Åberg (6) Alfons Åberg er en dreng på omkring 6 år. Alfons bor alene sammen med sin far. Alfons er en meget nysgerrig, fantasifuld og opfindsom dreng. Historierne i episoderne tager udgangspunkt i en 6 års drengs hverdag og de tanker Alfons gør sig om sin omverden.

10:20  

Flaskepost fra Stillehavet II (8)
Flaskepost fra Stillehavet II (8) Tilbage til Tikopia Efter mange dage på havet, kommer vi tilbage til Tikopia. Det er specielt at komme tilbage efter tre år. Vi møder gamle venner, og nye og gamle høvdinge

10:30  

Sprinter Galore II - Fodbold (4)
Sprinter Galore II - Fodbold (4) Magnus skal spille fodboldkamp, og hans far er meget begejstret, men Magnus har overhovedet ikke lyst. Sprinter sniger sig med for at hjælpe ham, men må en ægte superhelt gerne snyde? Og er det egentlig ikke okay hellere at ville bage kage end at spille fodbold?

10:45  

Sprinter Galore II - Barnevogn (5)
Sprinter Galore II - Barnevogn (5) Viola vil så gerne prøve, hvordan det er at være storesøster, så imens Magnus er med sine forældre ude at købe nye sko, overtaler hun Sprinter til at kravle op i den nye barnevogn, så hun kan køre en tur med ham. Men hvad gør de, da en mystisk mand fra parken pludselig følger efter dem?

11:00  

Pippi Langstrømpe
Pippi Langstrømpe

11:25  

F for Får (28)
F for Får (28) Fårrygende animation fra Aardman

11:40  

Op og Hop II (6)
Op og Hop II (6) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse, kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. I dag med Ronni Roligan, der laver fodboldgymnastik.

11:50  

Ramasjang Mysteriet III (3)
Ramasjang Mysteriet III (3) Hvor er Monsters gryde? Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

DR1

12:45  

Julen tur/retur - juletræ
Julen tur/retur - juletræ Op til jul er DR dykket ned i det store arkiv og fundet en skatkiste af mindeværdige juleklip fra DR's programmer. Det er der kommet en programserie på 3 afsnit ud af under titlen "Julen Tur/retur". 3.afsnit handler om vores juletraditioner. Hvordan kom juletræet ind i stuen og hvordan endte julegaverne under træet?

13:10  

Sporløs (8:8)
Sporløs (8:8) Sporløs har flere gange rejst i Bulgarien, hvor vi har mødt barske fortællinger fra landets børnehjem. Historier om manglende omsorg, fysisk afstraffelse og sågar dødsfald. Kasper Christensens historie er ingen undtagelse. Også han har dunkle minder fra sin tid på børnehjemmet. I denne specielle udgave af Sporløs rejser vi tilbage til Bulgarien sammen med Kasper for at lede efter hans biologiske mor, men også for at undersøge, hvordan forholdene er på de bulgarske institutioner i dag.

13:55  

Skiskydning efterår 2018
Skiskydning efterår 2018

DR2

12:15  

De superrige gangster-konger
De superrige gangster-konger Nogle af Rumæniens sigøjnermusikere har aldrig haft det bedre. De er nemlig blevet superstjerner med en ny slags musik. Manele er en ny popgenre, der forherliger penge, biler og livet i overhalingsbanen. Den er dog også kontroversiel, fordi den glorificerer gangstere og kriminalitet.

13:10  

Husker du 1960'erne - Ungdomsoprøret
Husker du 1960'erne - Ungdomsoprøret Verden forandrer sig hele tiden, men i 60'erne går det stærkere end nogensinde, og revolutionen står lige for døren. For nogle handler ungdomsoprøret mest om den fede tjald og den nye Bob Dylan-plade, for andre handler det om ikke at ende som sine forældre, og så er der den hårde kerne der tror på en marxistisk magtovertagelse med voldelige midler. Sendt første gang 07.12.2005

13:55  

Kampen om det rene vand (3:3)
Kampen om det rene vand (3:3) Vandmanglen i Californien har været nyhedsstof. Men hvor forsvinder vandet hen? Midt i en historisk tørke, der har efterladt mange af statens indbyggere uden adgang til rent drikkevand, graver instruktøren Marina Zenovich sig ned gennem lagene af Californiens vandhistorie for at pege på de væsentlige begivenheder, som nu truer ikke alene statens grundvandsreserver, men også den frugtbare landbrugsjord, der leverer næsten halvdelen af USA's friske råvarer.

14:45  

Nomas eventyr i Japan
Nomas eventyr i Japan Hvad sker der, når én af verdens bedste restauranter, københavnske Noma, rykker alle medarbejdere med køkkenchefen, René Redzepi, i spidsen til Japan for at åbne en fem uger lang pop-up i Tokyo med lokale råvarer?

DR3

12:05  

Family Guy
Family Guy Mød den elskelige, men halvskøre Peter Griffin og hans afsindigt underlige familie; Lois er Peters kærlige kone, en tidligere Miss Teen Rhode Island, der nu er på randen til et nervøst sammenbrud. Sammen har parret tre børn: den kedelige Meg på 16, 13-årige Chris, som ikke forstår piger, og endnu mindre den onde abe, der gemmer sig i hans skab, samt 1-årige Stewie, der er super intelligent. Sidste levende væsen i husstanden er familiens hund Brian, der er medlem af Mensa og har hang til Dry Martinier og dumme blondiner.

12:30  

Professor Green og den glemte klasse (1:2)
Professor Green og den glemte klasse (1:2) Stephen Manderson alias rapperen professor Green sætter fokus på den mest dæmoniserede gruppe i det britiske samfund - hvide mænd fra arbejderklassen. De er ringere stillet end alle andre grupper og af samme grund udsat for hån, spot og latterliggørelse. For at forstå denne marginaliserede gruppe og se den moderne verden gennem deres øjne følger Stephen seks unge mænd på et afgørende tidspunkt i deres liv, hvor de oplever at starte på universitetet, forlade fængslet og blive fædre,

13:20  

Verdens værste fængsler: Filippinerne
Verdens værste fængsler: Filippinerne Journalisten Paul Connolly rejser til Rizal-fængslet på Filippinerne. Her skal han mærke på egen krop, hvordan det er at sidde bag tremmer i et af verdens hårdeste fængsler.

14:05  

Ekstreme præstationer: Mongolske kazakher
Ekstreme præstationer: Mongolske kazakher Den australske eventyrer, Todd Sampson, prøver igen kræfter med nogle af de præstationer, der kræver allermest af kroppen. Todd rejser til Mongoliet, et barsk land, hvor kazakhiske ørnejægere har overlevet i tusinder af år. Han vil undersøge, hvordan deres kroppe har tilpasset temperaturer langt under frysepunktet, og hvordan hele deres eksistens bygger på et tæt samspil med dyrene.

14:50  

No Reservations
No Reservations Mesterkokken Kate lever og ånder for sit arbejde på en af Manhattans fineste restauranter. Men hendes liv tager en ny drejning, da hun pludselig må tage ansvaret for sin niårige niece. Som om det ikke var slemt nok, får Kate en ny kollega, der på alle måder er hendes modsætning. Mens Kate er en kølig kontrol-freak, er Nick udadvendt og ubekymret. Og snart begynder han tilmed at lægge an på Kate... Kate: Catherine Zeta-Jones. Nick: Aaron Eckhart. Zoe: Abigail Breslin. Instruktion: Scott Hicks.

DR K

12:15  

Neonlys og genier - Paris 1928
Neonlys og genier - Paris 1928 Kulturhistorien beskrives ofte som langsom fremadskridende, men for historikeren James Fox er udviklingen sket i voldsomme ryk, som han veloplagt ved hjælp af dagbøger, biografier, aviser og fotos beskriver med udgangspunkt i tre byer. I 1928 strømmede folk fra hele verden til Paris. Surrealismen blomstrede. Hemingway og Gershwin søgte inspiration, mens sorte sangere og musikere var flygtet fra racismen hjemme i USA. Og arkitekten Le Corbusier havde planer om at rive det meste af byen ned for at give plads til sit moderne utopia.

13:05  

Neonlys og genier - New York 1951
Neonlys og genier - New York 1951 Kulturhistorien beskrives ofte som langsom fremadskridende, men for historikeren James Fox er udviklingen sket i voldsomme ryk, som han veloplagt ved hjælp af dagbøger, biografier, aviser og fotos beskriver med udgangspunkt i tre byer. Vores verden blev skabt i New York i 1951. Jackson Pollock fornyede amerikansk malerkunst. beboppen gav genlyd på klubberne, Jack Kerouac udgav 'On the Road' og en sirlig brite ved navn David Ogilvy genopfandt reklamen.

14:00  

Gudstjeneste fra Sct. Peders Kirke i Randers
Gudstjeneste fra Sct. Peders Kirke i Randers Gudstjeneste fra Sct. Peders Kirke i Randers ved sognepræst Joan Møller Molbo. Tredje søndag i advent begynder med organist Brian Stenger Poulsen musik til sangen, I adventstidens lys, sunget af kirkens gudstjenestekor. Sct. Peders kirke ligger på en bakke med udsigt til byens centrum. Kulturstedet Værket er nabo og der er ikke langt til byen gamle centrum, hvor julelysene glimter om kap med butikkernes juleudsmykning. Kirken har gennem de sidste mange år været kendt for sine kor, ledet af nu afdøde organist Karsten Blond. I gudstjenesten ledes korene af organist Brian Stenger Poulsen med organist Christian Præstholm, Sct. Mortens kirke ved orglet. I gudstjenesten synges salmerne, Blomstre som en rosengård (DDS 78), Du fødtes på jord (DDS 69), Hvorledes skal jeg møde (DDS 86), Skyerne gråner, og løvet falder (DDS 733).

14:55  

Jeg mødte Jesus (1:3)
Jeg mødte Jesus (1:3) Har Charlotte en hjernesygdom eller er der en anden videnskabelig forklaring på, hvorfor hun mener, at have mødt Jesus? På Rigshospitalet bliver Charlotte hjernescannet og udredt. Samtidig vender hun tilbage til kapellet i Spanien, hvor det hele startede og hun mødte Jesus. Og så skal det vise sig, at tro er godt for vores helbred...

DR Ultra

12:10  

Mit 50/50 liv - Fødselsdagen (1)
Mit 50/50 liv - Fødselsdagen (1) Efter sidste års katastrofe af en fødselsdag, hvor Louis' mor Camilla og hans papmor Mette kom op at skændes foran hele klassen, vil Louis for alt i verden ikke have forældrene sammen igen i år. Louis lover derfor både sin mor og sin far, at de hver især skal holde hans fødselsdag. Men forældrene opdager Louis' dobbeltspil og arrangerer igen, at de skal holde den sammen. Louis frygter det værste, har de voksne lært at styre sig eller bliver det værre end sidste år?!!

12:25  

Mit 50/50 liv - Spilleregler (2)
Mit 50/50 liv - Spilleregler (2) Det er ikke let for Louis at holde styr på alle de forskellige regler, der er i hans to meget forskellige hjem. Hos far Jesper, må Louis gerne tegne på væggen, men skydespil er strengt forbudt. Hos mor Camilla er det lige omvendt. Louis kludrer i det og kommer seriøst i klemme da han spiller skydespil i smug hos sin far, og prøver at skjule en vægtegning hos sin mor.

12:40  

Mit 50/50 liv - Forældrefælden (3)
Mit 50/50 liv - Forældrefælden (3) Til skolens årlige bazar forsøger Louis at genskabe stemningen fra sin mors og fars bryllupsrejse til Paris. Louis har nemlig fået den geniale idé - synes han selv - at han vil føre sine forældre sammen, så de kan blive gift igen. Men det går ikke helt som planlagt og samtidig får Louis skarp konkurrence fra Storm, der også viser sig at være vild med Maja.

12:55  

Sleepover - Zoologisk museum
Sleepover - Zoologisk museum Tre bedste venner, der elsker at opleve nye ting sammen, holder sleep overs steder, man normalt ikke kan overnatte. Undervejs lærer de nye ting om sig selv og hinanden. I dette afsnit af Sleepover overnatter drengene på Zoologisk Museum, hvor de blandt andet får sat ord på, hvad de betyder for hinanden, og desuden får en snak om spøgelser og død.

13:10  

Sleepover - Københavns Rådhus
Sleepover - Københavns Rådhus Tre bedste veninder, der elsker at opleve nye ting sammen, holder sleep overs steder, man normalt ikke kan overnatte. Undervejs lærer de nye ting om sig selv og hinanden. I dette afsnit af Sleepover overnatter pigerne på Københavns Rådhus, og her handler det blandt andet om, om man bliver for stor til at lege, om kærlighed og om drenge.

13:30  

Ragnarok Liga (7)
Ragnarok Liga (7) Ragnarok Liga er e-sport til alle piger og drenge, som elsker gaming og Minecraft! Tre hold kæmper hver uge mod hinanden for at vinde titlen som Danmarks bedste Minecraft-unger. Lasse Vestergaard er vært og får bl.a. besøg af kendte medværter som RobinSamse, TrierGaming, Vercinger, Gex og JudexGaming.

14:35  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

14:45  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

DR Ramasjang

12:20  

Heino fikser alt - Køjesengen (7)
Heino fikser alt - Køjesengen (7) Robin har ringet efter Heino, fordi han har problemer med at sove. Heino gør alt for at hjælpe Robin, men det er et lidt større projekt, end han havde forventet.

12:30  

Heino fikser alt - Fugleburet (8)
Heino fikser alt - Fugleburet (8) Pixie har ringet til Heino, da lågen til hendes undulats bur er gået i stykker. Nu er Pixie bange for at undulaten flyver væk. Heino glæder sig, fordi han tænker, at han endelig kan få brugt sit nye svejseapparat.

12:40  

Monster Buster
Monster Buster Karl-Bertil er træt af sit fantasi-monster, som har pigge og kløer og kan blive så højt, at det stikker helt op igennem taget. Heldigvis ved MonsterBuster Jacinta lige, hvad der skal gøres - og med maling og seje knaldperler buster de monstret langt væk. Selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man nemlig godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at buste dem væk.

12:55  

Rosa fra Rouladegade III (3)
Rosa fra Rouladegade III (3) Laura kan rigtig godt lide sin søde mormor. For hun ser hende tit, og mormor elsker at lege og spille spil med hende. Men der er især ét spil, som mormor synes er sjovt. Bankospil. Og det synes Laura faktisk også. Og efter at have udspioneret mormors hjem, bliver de da også enige om, at det er en bankokage, de skal bage. Og heldigvis er den så stor, at alle mormors bankovenner også kan få et stykke kage med.

13:25  

Tree Fu Tom (7)
Tree Fu Tom (7)

13:45  

Tree Fu Tom (8)
Tree Fu Tom (8)

14:10  

Onkel Rejes Sørøvershow (1)
Onkel Rejes Sørøvershow (1) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Luis, der skal med på skattejagt. Se om de finder Sørøver Jørgens dykkermaske, så de kan få skatten fyldt af guldpenge af ægte chokolade. Mød også Den Skæggede Havfrue og se om Luis og Onkel Reje kan vinde over Kaptajn Alex og Brian i sørøverkarate. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt

14:35  

Kika og Bob
Kika og Bob Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

14:45  

Den lille prinsesse (1)
Den lille prinsesse (1) Den lille prinsesse vil lave sin egen butik. Hun går rundt og finder forskellige fine ting at sælge, og snart kommer kunderne. Men så er der nogen, der genkender de ting, hun har solgt.

DR1

15:40  

Muppets juleeventyr
Muppets juleeventyr Den nærige Scrooge går en ensom jul i møde, selv om Kermit, Miss Piggy og Lille Tim forsøger at tø hans kolde hjerte op med dans og sang og Muppet-løjer. Der skal mindst tre uhyggelige spøgelser til at få den gamle gnier i julehumør. Scrooge: Michael Caine. Instruktion: Brian Henson.

17:00  

Kriminalkommissær Barnaby XIV (3)
Kriminalkommissær Barnaby XIV (3) "Ekkoer af de døde". En ung kvinde klædt som brud findes druknet i et badekar, og det bliver langt fra det sidste mord med et bryllupstema, som Barnaby og Jones må opklare. Samtidig bliver det en sag, der fører makkerparret vidt omkring - blandt andet til et æselrefugium, en veteranjernbane og en pub bestyret af en eksstrømer og en tidligere bordelmutter. John Barnaby: Neil Dudgeon. Jones: Jason Hughes. Sarah Barnaby: Fiona Dolman. Instruktion: Nicholas Laughland.

DR2

16:15  

Jagten på den sidste Dinosaur (3:4)
Jagten på den sidste Dinosaur (3:4) Den danske ekspedition er efter en udmattende vandring gennem den sumpede jungle endelig nået frem til den mytiske sø Lac Telé. Jagten går nu helhjertet ind på at Mokele Mbembe, den sidste levende dinosauer. Mikkel kæmper med at få sit DNA udstyr til at fungere i den fugtige varme, mens Knuth og Ole gennemsøger søen og opstiller kamerafælder i junglen. Til sidst kommer ekspeditionen frem til en opdagelse, men det er ikke en opdagelse, som de have regnet med.

16:45  

Simons Superkræfter: Superstyrke
Simons Superkræfter: Superstyrke I en ny serie på DR2 rejser Simon Jul ud i verden for at undersøge, hvor tæt vi mennesker er på at kunne få superkræfter - ved hjælp af videnskaben. I dette afsnit møder Simon Jul en almindelig mand, der kan løbe hurtigere end Usain Bolt, og to mænd, der kan kaste med lyn. Og så rejser han til Sydkorea for at prøve kræfter med verdens største robot.

17:15  

So ein Ding og Falske Videoer (3:4)
So ein Ding og Falske Videoer (3:4) Nikolaj Sonne afprøver hvor let det er, at lave falsk video - en computer med kunstig intelligens bliver sat til at lave Sonne om til statsminister Lars Løkke, der holder tale. I en tid hvor falske historier skaber ægte overskrifter er manipuleret video og syntetisk tale skabt med kunstig intellignes noget, der skal tages alvorligt. Ikke kun fordi Hollywoods smukkeste skuespillerinder optræder i pornofilm, de aldrig har lavet.

17:45  

Apollo 13
Apollo 13 Den mislykkede ekspedition til månen i 1970 blev lige så berømt som den første månelanding året før. "Houston, vi har et problem", lød det fra rummet, da næsten alt gik galt. Mens over tusind mennesker arbejdede med problemerne i rumfartscentret, styrede de tre astronauter manuelt rumkapslen tilbage mod jorden næsten uden ilt, varme og brændstof. Tom Hanks har kommandoen i rummet og Ed Harris dirigerer indsatsen på jorden i det autentiske drama. Jim Lowell: Tom Hanks. Gene Kranz: Ed Harris. Ken Mattingly: Gary Sinise. Jack Swigert: Kevin Bacon. Instruktion: Ron Howard.

DR3

16:25  

Mit liv med Liberace
Mit liv med Liberace I 1977 møder den unge Scott Thorson den flamboyante pianist og supershowmand Liberace efter en koncert. De to får et godt øje til hinanden, og Scott bliver både Liberaces assistent og elsker. Scott nyder sit luksusliv som den ekstravagante entertainers kæreste, men snart begynder nedturen. 'Mit liv med Liberace' modtog hele 11 Emmypriser, deriblandt for bedste film og bedste skuespiller (Michael Douglas). Liberace: Michael Douglas. Scott Thorson: Matt Damon. Bob Black: Scott Bakula. Instruktion: Steven Soderbergh.

DR K

15:25  

Jeg mødte Jesus (2:3)
Jeg mødte Jesus (2:3) Er vi spirituelle analfabeter i Danmark? Og hvorfor står mange folkekirker næsten tomme søndag efter søndag? Journalist Charlotte Rørth har sat sig for at finde ud af, hvorfor hun mødte Jesus og i dette afsnit søger hun et svar i den spirituelle verden.

15:55  

Jeg mødte Jesus (3:3)
Jeg mødte Jesus (3:3) Kan tro være en trøst, når stor sorg rammer os? Vi mennesker har igennem tiderne altid afbilledet vores forhold til tro og religion. Men kan alle de billeder, som Charlotte er vokset op med i virkeligheden have præget hende til at få en bestemt opfattelse af, hvordan Jesus ser ud? Det mener religionsforsker Olav Hammer.

16:25  

Flugten over Øresund - oktober 1943
Flugten over Øresund - oktober 1943 Under 2. Verdenskrig blev tusindvis af mennesker, de fleste jøder, reddet over Øresund mellem Helsingør og Helsingborg. På den danske side var det bl.a. modstandsgruppen Syklubben, som i Sverige fik hjælp af politifolk, toldere, fiskere og kystvagter. Den dramatiske redningsaktion skildres ved hjælp af arkivfilm, skrevne erindringer og interview, bl.a. med Grace, datter af den drivende kraft, Erling Kjaer, der reddede 1.400 mennesker, men betalte en livslang pris.

17:55  

Døden tager de unge - Historien om den spanske syge
Døden tager de unge - Historien om den spanske syge Børn og unge mennesker begynder pludselig at dø i København, og i løbet af kort tid har en usynlig dræber sendt tusindvis af mennesker i graven over hele Danmark. Men hvad skete der? Det her er historien om den ukendte epidemi, som hærgede Danmark for præcis 100 år siden. Og hvorfor noget lignede kan ske igen i dag.

DR Ultra

15:00  

Den lille julemand
Den lille julemand Hvert 163. år er det tid til at finde en ny Julemand. Nu er tiden kommet. Julemanden skal på pension, og i jagten på sin afløser flyver han til den anden side af kloden for at mødes med den lille forældreløse dreng, Nicholas. Blandt alle verdens børn er han den udvalgte for han har et helt rent hjerte. Men Nicholas er en usikker og genert lille dreng, og hvad mere er - han er bange for at flyve! Nicholas ansættes som julemandens hjælper. Julemandens helt store opgave denne jul bliver at oplære en lille forsigtig dreng til at blive en stor, glad, farverig, og ikke mindst flyvende julemand.

16:10  

KreaKampen Jul - Drukner i kakao (11:20)
KreaKampen Jul - Drukner i kakao (11:20) I KreaKampen Jul udfordrer Sofie Østergaard superdygtige børn i en række sjove, kreative jule-discipliner. I dag dyster de fingerfærdige deltagere i kategorien FORM om at lave det bedste julebord. Og kun den dygtigste og mest kreative deltager går videre til den afgørende finale om KreaKampens Juletrofæ.

16:20  

KreaKampen Jul - Juledekoration i en...sko? (12:20)
KreaKampen Jul - Juledekoration i en...sko? (12:20) I KreaKampen Jul udfordrer Sofie Østergaard superdygtige børn i en række sjove, kreative jule-discipliner. I dag dyster de fingerfærdige deltagere i kategorien BYG om at lave det bedste julebord. Og kun den dygtigste og mest kreative deltager går videre til den afgørende finale om KreaKampens Juletrofæ.

16:30  

KreaKampen Jul - Kan man tegne på tallerkner? (13:20)
KreaKampen Jul - Kan man tegne på tallerkner? (13:20) I KreaKampen Jul udfordrer Sofie Østergaard superdygtige børn i en række sjove, kreative jule-discipliner. I dag dyster de fingerfærdige deltagere i kategorien TEGN om at lave det bedste julebord. Og kun den dygtigste og mest kreative deltager går videre til den afgørende finale om KreaKampens Juletrofæ.

16:40  

KreaKampen Jul - Ballade med bit:botten (14:20)
KreaKampen Jul - Ballade med bit:botten (14:20) I KreaKampen Jul udfordrer Sofie Østergaard superdygtige børn i en række sjove, kreative jule-discipliner. I dag dyster de fingerfærdige deltagere i kategorien TEKNIK om at lave det bedste julebord. Og kun den dygtigste og mest kreative deltager går videre til den afgørende finale om KreaKampens Juletrofæ.

16:50  

KreaKampen Jul - Den store julebords-finale (15:20)
KreaKampen Jul - Den store julebords-finale (15:20) I KreaKampen Jul udfordrer Sofie Østergaard superdygtige børn i en række sjove, kreative jule-discipliner. Det er store finaledag i kategorien julebord, så de fire dygtige finalebørn må fyre den af og bruge alle deres færdigheder - både forme, bygge, tegne og konstruere i teknik - i kampen om at vinde det eftertragtede juletrofæ.

17:05  

Vi' bare bjørne II (24)
Vi' bare bjørne II (24)

17:15  

Vi' bare bjørne II (25)
Vi' bare bjørne II (25)

17:25  

Vi' bare bjørne II (26)
Vi' bare bjørne II (26)

17:40  

Klassens perfekte Jul
Klassens perfekte Jul Den søde juletid har ramt Klassen, men intet er, som det plejer. Magnus gik nemlig på en anden skole sidste jul, og han føler sig udenfor klassens fællesskab og alle deres traditioner. Da han kommer til at ødelægge klassens årlige juletur, bliver vennerne sure og fryser ham ude. Hans eneste håb for at gøre alt godt igen er til en konkurrence, hvor klassen kan vinde den perfekte VIP-juletur på et slot. Men bedst som alle forsøger at stå sammen for at vinde, dukker en anonym nisse op, som via afpresning, hån og løgn vil forhindre Magnus og klassen i at vinde konkurrencen. Nu går jagten ind for at afsløre gerningsmanden, så børnene sammen kan opleve klassens perfekte jul.

17:50  

Klassens perfekte Jul
Klassens perfekte Jul Den søde juletid har ramt Klassen, men intet er, som det plejer. Magnus gik nemlig på en anden skole sidste jul, og han føler sig udenfor klassens fællesskab og alle deres traditioner. Da han kommer til at ødelægge klassens årlige juletur, bliver vennerne sure og fryser ham ude. Hans eneste håb for at gøre alt godt igen er til en konkurrence, hvor klassen kan vinde den perfekte VIP-juletur på et slot. Men bedst som alle forsøger at stå sammen for at vinde, dukker en anonym nisse op, som via afpresning, hån og løgn vil forhindre Magnus og klassen i at vinde konkurrencen. Nu går jagten ind for at afsløre gerningsmanden, så børnene sammen kan opleve klassens perfekte jul.

DR Ramasjang

15:00  

Rita og Krokodille - Pindsvinet
Rita og Krokodille - Pindsvinet Rita må bare have et kæledyr og der bor et pindsvin i buskene i farmors have. Rita og Krokodille skal holde sig vågne meget sent for at fange det. De stiller et fad mælk ud og skiftes til at holde vagt. Rita falder i søvn, så snart det er hendes vagt. Da hun vågner er mælken væk! Rita bruger mere direkte metoder at fange pindsvinet, men da de endelig fanger den så stikker. Vennerne bliver enige om at pindsvinet har det bedre i det fri.

15:05  

Gurli Gris II (11)
Gurli Gris II (11) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

15:10  

Vitello - bliver forretningsmand (4)
Vitello - bliver forretningsmand (4) I fjernsynet hører Vitello om en smart fyr, der har tjent en million kroner ved at købe billigt og sælge dyrt. Så nu skal Vitello og hans venner bare lige finde noget billigt der kan sælges...

15:15  

Pyjamasheltene (40)
Pyjamasheltene (40)

15:30  

Ridderprinsessen Nella (12)
Ridderprinsessen Nella (12)

15:50  

Dora udforskeren (15)
Dora udforskeren (15)

16:15  

Paw Patrol III (17)
Paw Patrol III (17)

16:40  

Pingu
Pingu

16:45  

Rasmus Klump
Rasmus Klump

17:00  

Onkel Rejes Julefis
Onkel Rejes Julefis

17:01  

Selmas saga (16)
Selmas saga (16) Selma har fundet Ketil Felterus' bog, men bliver budt velkommen af Rupert! Og så får hun at vide, hvad der findes oppe på salonens gamle loft. Et magisk væsen - fanget i et jernbur....

17:15  

Onkel Rejes Julefis
Onkel Rejes Julefis

17:20  

Ramajetternes Jul (16:24)
Ramajetternes Jul (16:24) Det lykkes den mystiske vvs-mand at reparere vandrøret i kontroltårnet med bankoplader og tape, og i Ungarn ser missionen også ud til at lykkes for Selma og de andre. Men pludselig er Finn Falk forsvundet!

17:33  

Onkel Rejes Julefis
Onkel Rejes Julefis

17:35  

Heino fikser julen - Juletræ (3)
Heino fikser julen - Juletræ (3) Heino mener at det nemmeste i verden må være at skaffe et juletræ, man går bare ud i haven og fælder et. Men kan Heino og Bente nu finde et godt juletræ, når der ikke er så mange træer i haven?

17:50  

Marie og Marias Vinter (5:6)
Marie og Marias Vinter (5:6) Det forventede brev fra fru Rosenknop ankommer endelig til Rosevej. Mens Marie og Maria er væk hjemmefra, kidnapper Amalie familien Lillesen og sælger dem til Cirkusdirektøren. Marie og Maria spørger politibetjent Ronny Retskaffen og fru Pompinella om hjælp til redningsaktionen. Brumle slipper væk fra Amalie og skynder sig hen til Summeberg og Brummeberg. Han vil have fat i trylledrikken, så han kan redde sin familie.

DR1

18:30  

TV AVISEN med Sporten
TV AVISEN med Sporten

19:00  

Spise med Price jul i Elk Horn (1:2)
Spise med Price jul i Elk Horn (1:2) James og Adam Price rejser til den lille by Elk Horn, som ligger midt på prærien i den amerikanske stat Iowa. Her hedder borgmesteren Stan Jens, og hans naboer - de hedder Pedersen, Frederiksen og Hansen og er efterkommere af danske nybyggere. Hele byen spiser frikadeller og rullepølse på rugbrød lavet af hvedemel. Borgmesteren forsøger sig med hjemmelavet leverpostej, der smager temmelig meget af karamel, og på byens cafe serverer de medisterpølse med æbleskiver - til morgenmad... Så det er med en vis spænding at Brødrene Price inviterer byen til traditionel dansk julefrokost med sylte, sild og gammel ost.

19:30  

Theo & Den Magiske Talisman (16:24)
Theo & Den Magiske Talisman (16:24) Theo døjer med sin dårlige samvittighed, som både Harald og Otto bemærker. Da Otto siger, at han gerne tog billetten for Harald, så Theo og Harald kunne få mere tid sammen, beslutter Theo sig for noget radikalt. Men alt er ikke som det plejer i Thannanaya. Vil Theo narre Thanna med en halv sandhed? Eller vil han skabe balance i naturens orden igen? Theo: Kian Lawson-Khalili Simone: Safina Coster-Waldau Harald: Bjarne Henriksen Hovedforfattere: Trine Piil & Peter Gornstein Instruktør (24 afsnit): Peter Gornstein

19:50  

Hjalte og Tjelles Super Giga Fede Juleshow (8:11)
Hjalte og Tjelles Super Giga Fede Juleshow (8:11) Julemandens humør er ikke i top i år, og for at nå i julestemning inden jul beder han sine to nisser Hjalte og Tjelle om hjælp til at lave risalamande. Men det varer ikke længe, før de to nisser begynder at konkurrere om, hvem der kan finde mandlen først - uden at bruge hænder. Til slut tager de en munter svingom til en ganske særlig julesang, som Ole Kibsgaard og hans band står for.

20:00  

Herrens veje II (10:10)
Herrens veje II (10:10)

DR2

20:00  

Kampen mod fedmen (3:3)
Kampen mod fedmen (3:3) Storbritannien er nu det fedeste land i Vesteuropa. To tredjedele af befolkningen er overvægtig. og der er ingen tvivl om, at usund kost og manglende motion er en del af forklaringen. Hugh Fearnley-Whittingstall forsøger at redde nationen ved bl.a. at tale med fødevareproducenter og supermarkeder. Hugh undersøger om noget så enkelt som at anbringe en vægt i lægernes venteværelser og gøre det obligatorisk for alle patienter at bruge den, kan virke forebyggende.

DR3

18:20  

Superheltenes historie (5:6)
Superheltenes historie (5:6) Denne gang historien om Milestone Comics storhed og fald. Milestone Comic blev grundlagt i New York i 1993 af en gruppe afroamerikanske tegnere og forfattere, der mente, at de etniske minoriteter kun var sparsomt repræsenteret i det amerikanske tegneserieunivers og besluttede at rette op på det.

19:00  

Herrens veje II (9:10)
Herrens veje II (9:10) Christian finder Augusts papirer fra hans udsendelse som feltpræst. Det sender ham på en rejse tilbage til tiden efter Augusts død. For i papirerne finder han noget, han ville ønske, de allesammen havde vidst dengang. Medvirkende: Lars Mikkelsen, Ann Eleonora Jørgensen, Simon Sears, Fanny Louise Bernth, Camilla Lau m.fl. Manuskript: Adam Price, Karina Dam, Poul Berg Instruktion: Louise N. D. Friedberg Facebook: facebook.com/HerrensVejeDR/

20:00  

Ekstremt vejr: Torden og lynild
Ekstremt vejr: Torden og lynild Ekstreme vejrforhold kan omdanne menneskers liv til mareridt på rekordtid. Hør hvordan en britisk families drømmerejse til Mexico udviklede sig katastrofalt, da orkanen Wilma fejede ind over land og smadrede alt på sin vej.

DR K

18:40  

Rejsen til slagmarken: Østfronten
Rejsen til slagmarken: Østfronten Da Hitlers Nazistyskland invaderede Sovjetunionen i 1941, begyndte en ideologisk udryddelseskrig med millioner af døde til følge. I dette program rejser Cecilie Nielsen i fodsporene på de danskere, som meldte sig frivilligt til Waffen SS for at kæmpe på nazisternes side. Ikke mindst på officeren Per Sørensen, som hun følger fra den ideologiske skoling i Tyskland til blodige og grusomme kampe i sumpene på Østfronten til det endelige sammenbrud i Berlins gader i 1945.

19:25  

Portræt af Otto Leisner: OTTO - fortalt af Otto
Portræt af Otto Leisner: OTTO - fortalt af Otto Otto Leisner er alle tiders største danske tv-vært. Ikke alene medvirkede han i hundredevis af programmer som studievært - han tog sig også tid til at fortælle om sit liv og sit livsværk i en række interviews. Det er disse interviews, der er materialet for dette portræt. Otto er dermed tilbage i værtsrollen.

19:56  

Dagens sang: Glade jul
Dagens sang: Glade jul

20:00  

Vi vandt vesten
Vi vandt vesten I 1800-tallet begiver en nybyggerfamilie sig af sted mod vest fra staten New York i det østlige USA. I løbet af de næste 50 år bevæger slægten sig stadig længere vestpå over det nordamerikanske kontinent, hvor den bliver del af en række store historiske begivenheder. Linus Rawlings: James Stewart. General Sherman: John Wayne. Cleve Van Valen: Gregory Peck. Jethro Stuart: Henry Fonda. Instruktion: John Ford, Henry Hathaway og George Marshall.

DR Ultra

18:00  

Ultras Sorte kageshow - klap en klam ål! (5)
Ultras Sorte kageshow - klap en klam ål! (5) I Ultras Sorte Kageshow inviterer Joakim Ingversen og Micki Cheng fire deltagere i studiet, hvor de i bælgravende mørke skal dyste om at bage den flotteste og allerlækreste kage. I dette program dyster Villas og Karomine mod Anna og Sofie. Inde i mørket venter ninjaerne og forskrækkelserne på dem. Program 5, sæson 4.

18:30  

NØRD
NØRD

18:35  

Designtalenterne - Outfit of the Day IV - Anna Briand
Designtalenterne - Outfit of the Day IV - Anna Briand Iris, Liva og Emily vil gerne gøre sig ekstra umage i dagens udfordring, da modevloggeren og youtuberen Anna Briand kommer på besøg. Anna er designernes store idol, og hun har brug for inspiration til et outfit til Guldtuben. Men opgaven er svær, for alt tøjet skal være mønstret.

19:00  

Theo & Den Magiske Talisman (15:24)
Theo & Den Magiske Talisman (15:24) Theo er glad for, at Harald er tilbage, men Simone er ked af det, for hun har stadigvæk ikke mødt sine forældre. Theo og Simone skændes over, at Theo ikke holder hvad han lover. Hvad sker der med MC? Har det noget at gøre med Theos skobytteri? Theo: Kian Lawson-Khalili Simone: Safina Coster-Waldau Harald: Bjarne Henriksen Hovedforfattere: Trine Piil & Peter Gornstein Instruktør (24 afsnit): Peter Gornstein

19:20  

Theo & det magiske Talkshow
Theo & det magiske Talkshow

19:30  

Riisings flotte talkshow - Julespecial
Riisings flotte talkshow - Julespecial Jacob Riising er i den grad i julehumør og har omdannet sit talkshow til et flot juleshow fyldt med julelege, overraskelser og ekstra julegaver. Julegæsterne er sangerinden Szhirley og tv-værten Emil Thorup, som synger og spiller sange, som publikum skal gætte. Desuden vil de i anledning af højtiden lege julemænd og ¿ måske for første gang i dansk børnefjernsyns historie ¿ give et barn blandt publikum chancen for at vinde en vaskeægte bil. Til sidst får publikum en helt særlig ekstra overraskelse, som de med garanti sent vil glemme.

20:00  

Theo & det magiske Talkshow
Theo & det magiske Talkshow

20:10  

Klassens perfekte Jul
Klassens perfekte Jul Den søde juletid har ramt Klassen, men intet er, som det plejer. Magnus gik nemlig på en anden skole sidste jul, og han føler sig udenfor klassens fællesskab og alle deres traditioner. Da han kommer til at ødelægge klassens årlige juletur, bliver vennerne sure og fryser ham ude. Hans eneste håb for at gøre alt godt igen er til en konkurrence, hvor klassen kan vinde den perfekte VIP-juletur på et slot. Men bedst som alle forsøger at stå sammen for at vinde, dukker en anonym nisse op, som via afpresning, hån og løgn vil forhindre Magnus og klassen i at vinde konkurrencen. Nu går jagten ind for at afsløre gerningsmanden, så børnene sammen kan opleve klassens perfekte jul.

20:20  

Galaksekrigerne
Galaksekrigerne

20:25  

Tyvenes jul
Tyvenes jul Hittebarnet Charlie, som endelig har fundet sig et hjem hos den tidligere lommetyv Kurre og hans Gerda, føler sig tilsidesat og valgt fra efter at Kurre og Gerda har fået en baby. Et omrejsende tivoli kommer igennem byen og Charlie møder en mystisk troldmand som viser hende en verden fuld af magi. Men Charlie fornemmer snart, at troldmanden gemmer på en stor hemmelighed. Hun sætter sig for at finde ud af, hvad hemmeligheden er. Produktion: Yellowbird International i samarbejde med bl.a. DR.

DR Ramasjang

18:05  

Albi
Albi Albi vil køre

18:15  

Lille Roy (14)
Lille Roy (14) Lille Roy Solskin

18:30  

Far, mor og bjørn - Bjørnefødselsdag (8:8)
Far, mor og bjørn - Bjørnefødselsdag (8:8) Signe og Anders kan ikke forstå, at Bruno er så trist. Det viser sig, at han har fødselsdag, men det vidste de ikke - så nu får de travlt med at arrangere en ordentlig fest med kagebjørn og gæster - og måske en fødselsdagssang. Medvirkende: Signe Lindkvist, Anders Lund Madsen, Rasmus Bjerg, Bodil Jørgensen, Gepetto v/Jacob Rising, Karsten Andersen og Martin Sælan. Manus og instruktion: Wikke og Rasmussen.

18:55  

Tre venner (8)
Tre venner (8) Mor kan ikke tage med Anna til tandlægen, så det bliver Trygve i stedet for. Det er Anna ikke glad for, da hun er lidt bange for at gå til tandlægen, og vil have sin mor med.

19:00  

Wild Kratts (26)
Wild Kratts (26)

19:20  

Zorro (8)
Zorro (8) Zorros sande ansigt

19:45  

Yakari IV (10)
Yakari IV (10)

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

20:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

21:00  

21 Søndag
21 Søndag DR Nyheders aktuelle nyhedsmagasin med dybdegående tv-reportager fra ind- og udland. Vært: Kåre Quist.

21:40  

Fodboldmagasinet
Fodboldmagasinet Få det fulde overblik over Superligaen, når DR1 hver søndag blænder op for Fodboldmagasinet. Vi viser højdepunkter fra alle weekendens kampe og har gæster med i studiet, når der skal sættes ord på den seneste udvikling i den bedste danske fodboldrække. Derudover er der sidste nyt fra de store udenlandske fodboldligaer og de mest væsentlige nyheder fra den øvrige sportsverden. Vært: Josefine Høgh Pedersen.

22:10  

Lykkeland (8:8)
Lykkeland (8:8) Stavanger venter i spænding. Dagen er kommet for det norske Stortings afstemning om, hvilken by der skal være landets oliehovedstad. Valget står mellem Bergen, Trondheim og Stavanger. Stortinget skal også stemme om oprettelsen af et statsligt olieselskab. Samtidig træffer Anna et valg, der får konsekvenser for alle omkring hende.

23:00  

Kriminalinspektør Bancroft (4:4)
Kriminalinspektør Bancroft (4:4)

23:45  

Hercule Poirot: Mordet på Roger Ackroyd
Hercule Poirot: Mordet på Roger Ackroyd Mesteropdageren Hercule Poirot har trukket sig tilbage fra det hektiske detektiv-liv og slået sig ned i en søvnig landsby, hvor han bruger sit otium på at udkæmpe drabelige slag med grøntsagerne i sin have. Men snart må Poirot igen trække i arbejdstøjet. Bag landsbyens idylliske overflade gemmer der sig nemlig både små beskidte hemmeligheder og store menneskelige dramaer. Poirot: David Suchet. Japp: Philip Jackson. Dr. Sheppard: Oliver Ford Davies. Instruktion: Andrew Grieve.

DR2

21:00  

Peitersen og de store oceaner (3:4)
Peitersen og de store oceaner (3:4) I dette program forarges Erik Peitersen over mængden af plastaffald på øerne ved Labuan, og de tre venner oplever bureaukratiet, når det er værst, da de skal til Brunei. Jens og Dorthe ser tilbage på deres besøg på Bikiniøerne, hvor USA i flere år testede sine atomvåben.

21:30  

Rytteriets Jul (3:4)
Rytteriets Jul (3:4) Dansk satire fra 2016 Rytteriet er i julestemning og inviterer dig indenfor til hygge, vaniljekranse, korsang og banjomuse. Tulle og Else bager, Tage og Lis overvejer at ryge Ole ud af gaven, Trines mor er stadig frustreret over sin datter, og så er der Gøran og mandskoret for slet ikke at nævne Rikard og damerne. Martin Buch og Rasmus Botoft er med andre ord tilbage og med sig har de Bodil Jørgensen og Nis Bank Mikkelsen. Medvirkende: Martin Buch, Rasmus Botoft, Nis Bang-Mikkelsen, Bodil Jørgensen m.fl. 'Rytteriets jul' er instrueret af Peter Harton. Martin Buch og Rasmus Botoft står bag manuskriptet.

22:00  

Jul i højhuset (3:3)
Jul i højhuset (3:3) På Peder Lykkes Vej - ikke langt fra Amager Fælled - står et højhus i grå beton. Her bor socialt belastede, arbejdere og studerende side om side i et helt specielt fællesskab. Det er blevet Juleaften og alt fra mad til salmesang skal forberedes og sættes i værk, for ingen skal sidde alene juleaften.

22:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

23:05  

Quizzen med Gyrith Cecilie Ross
Quizzen med Gyrith Cecilie Ross Ugens nyheder og begivenheder tages under kærlig behandling

23:35  

JERSILD minus SPIN
JERSILD minus SPIN Jens Olaf Jersild og hans panel skærer igennem spin og mediebilleder for at finde ud af hvad der reelt foregår i dansk politik.

DR3

21:00  

Doggystyle (7:10)
Doggystyle (7:10) Asta er ude at handle med sin mor, da hun støder ind i Bjarke og opdager, at der er ret store ting, han ikke har fortalt. Asta er chokeret over Bjarkes hemmelighed, men endnu mere chokeret over nyheden om, at alle i byen - undtaget hende selv - tilsyneladende ved, hun har klamydia.

21:10  

The Dark Knight
The Dark Knight Batman, politichef Jim Gordon og Harvey Dent, Gotham Citys nye statsadvokat, går sammen om at bringe byens mafia i knæ. Men Gotham trues af en ny og meget farligere fjende. En anarkistisk galning, som kalder sig selv Jokeren, og som udfordrer Batman på alle tænkelige måder. Bruce Wayne/Batman: Christian Bale. Jokeren: Heath Ledger. Harvey Dent: Aaron Eckhart. Alfred: Michael Caine. Instruktion: Christopher Nolan.

23:40  

En vampyrs bekendelser
En vampyrs bekendelser New Orleans 1791. Efter at have mistet sin kone og datter har plantageejeren Louis de Pointe du Lac intet at leve for, da han møder vampyren Lestat. Da først Louis bliver bidt af den aristokratiske Lestat får han evigt liv og en uudslukkelig blodtørst. 200 år senere beslutter Louis sig for at afsløre alt om sit liv og vampyrernes hemmelige broderskab. Lestat: Tom Cruise. Louis de Pointe du Lac: Brad Pitt. Armand: Antonio Banderas. Santiago: Stephen Rea. Claudia: Kirsten Dunst. Daniel Malloy: Christian Slater. Instruktion: Neil Jordan.

DR K

22:25  

Diligencen
Diligencen Klassisk amr. western fra 1939. (Stagecoach) En gruppe meget forskellige mennesker er på vej i en diligence gennem Apache-indianernes land. På kuskesædet sidder den naive Buck, og senere slutter den unge lovløse Ringo sig til rejseselskabet på den farefulde færd. Ringo: John Wayne. Dallas: Claire Trevor. Buck: Andy Devine. Instruktion: John Ford.

DR Ultra

21:55  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

23:55  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

DR Ramasjang

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

01:25  

På sporet af det onde: Trolddomsbjerget
På sporet af det onde: Trolddomsbjerget Dr. Karin Staller hører en mystisk lyd i sit hus. Hun stormer ind på sin datters soveværelse, men for sent - hendes barn er blevet bortført. Politiet beder psykologen Richard Brock om hjælp. Den hovedmistænkte er nemlig en af Brocks patienter, Max, der er tidligere straffet for drabsforsøg på et barn. Brock er dog slet ikke sikker på, at det er Max, der har bortført den lille pige.

02:55  

De uheldige helte (22)
De uheldige helte (22) Dybt i de skotske skove finder Brett og Danny skelettet af en videnskabsmand. Fra hans knoglede greb vrister de en hemmelig formel, der kan ændre verden. Snart forfølges de af en håndfuld kidnappere og af tre attraktive piger, der hver især påstår at være den retmæssige arving til formlen.

03:45  

De uheldige helte (23)
De uheldige helte (23) Danny har købt sig et faldefærdigt engelsk landsted og er opsat på selv at forvandle det gamle skur til en drømmebolig. Men andre har store interesser i stedet, og da Danny nægter at sælge, trækkes han ind i et forbryderisk spil om afpresning, mystik og sort magi.

DR2

00:21  

Vejen til Islamisk Stat
Vejen til Islamisk Stat I de seneste 12 år har journalisten Paul Moreira rejst i Irak. I denne personlige film går han på jagt efter de samme mænd, som han filmede tilbage i 2003 i begyndelsen af den amerikanske besættelse. Gennem deres historier sporer han Islamisk Stats rødder til Abu Mousab Al-Zarqawi ankomst og USA's klodsede håndtering af modstanden. Han forklarer også, hvordan begivenhederne i Irak kom til at udløse terrorangreb i Europa.

01:15  

Kinesiske unge i skabet
Kinesiske unge i skabet Andy leder med lys og lygte efter en lesbisk kvinde, som måske kunne føde hans barn. Cherry har allerede giftet sig med en homoseksuel mand, men kravet om et barn viser sig at være svært. Både Andy og Cherry er villige til at gøre en del for at tilfredsstille deres forældres ønsker om ægteskab og børnebørn. Blandt andet at blive i skabet. Og det er kun en del af de udfordringer, som homoseksuelle står over for i dagens Kina.

02:10  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

01:35  

Alene i vildmarken USA II (12:15)
Alene i vildmarken USA II (12:15) Vancouver Islands barske natur begynder for alvor at vise tænder i det amerikanske overlevelseseksperiment Alone. Vinteren er på vej, så deltagerne kæmper nu med kulde, blæst og færre fisk. Med sig har deltagerne kun en lille rygsæk med udstyr, og ellers skal de selv skaffe mad og tackle ekstreme vejrforhold og vilde dyr. Til gengæld modtager den, der klarer sig længst i vildmarken, en præmie på 500.000 dollars.

02:20  

Jomfruernes klub (6:6)
Jomfruernes klub (6:6) Kasper, der ikke længere er jomfru, sætter sig for at bruge sin energi på noget helt nyt. Nicolaj skal endelig på sit livs første date. Han bliver meget overrasket, da han finder ud af, at de har langt mere tilfælles end han lige regnede med. Samtidig tager Joachim til koncert, og ender helt uventet aftenen på en meget intim måde.

02:50  

The Human Limits (1:2)
The Human Limits (1:2) Mød en gruppe mennesker, der skubber til grænsen for, hvad kroppen kan præstere. Dykkeren Herbert Nitsch har trænet sig op til at kunne holde vejret i mere end ni minutter. Wim Hof lader til at være immun over for kulde. Daniel Kish har trodset sin blindhed, når han bevæger sig rundt på cykel.

03:45  

Kære Dagbog 2 (3:8)
Kære Dagbog 2 (3:8) I dagens afsnit af Kære Dagbog 2 kan du møde Mette Marie, der er håbløst forelsket i den halvandet år ældre Steffen. Mette Marie er meget meget romantisk, og Steffen tænker mest af alt som en teenage-dreng. Maria er ikke bange for at dø, elsker sin familie og vil gerne begraves i en kiste af kirsebærgrene - alt dette står i det testamente, hun skrev, da hun var 14 år og emo. Caroline elsker Tour de France og den franske cykelrytter Richard Virenque, indtil hun ser Titanic for første gang. Rikke kan ikke finde ud af, om hun skal være kærester med Frank eller Ronni.

DR K

00:00  

Det var en kold og stormfuld nat - Frankenstein og vampyren
Det var en kold og stormfuld nat - Frankenstein og vampyren Den 16. juni 1816 sad et muntert selskab fanget i et tordenvejr i en villa ved Genevesøen. Digteren Lord Byron udfordrede selskabet til at fortælle spøgelseshistorier, og det kom der to bemærkelsesværdige fortællinger ud af. Mary Shelleys gotiske mesterværk 'Frankenstein' og lægen John Polidoris 'Vampyren', verdens første store vampyrfortælling. Alle tilstedeværende skrev om den dramatiske aften. og dramatiseringen bygger på deres breve, optegnelser og dagbøger.

00:55  

Kunstquiz
Kunstquiz Adrian Hughes er vært, når to hold kunsteksperter dyster på deres viden om kunst. Kan de gætte, hvilke berømte værker værten klæder sig ud som? Kan de to kunstmalere tegne, så man kan gætte hvad det er? Og hvem ved mest om de værker, der bliver hentet frem fra museets samlinger? Hold 1: Kunstkritikeren Trine Ross, kunstmaleren Martin Bigum og seniorkurator Marie Nipper. Hold 2: Kunstkritikeren Bente Scavenius, kunstmaleren Peter Carlsen og museumsdirektør Gitte Ørskou.

01:40  

Filmselskabet
Filmselskabet

02:10  

Vild med bøger
Vild med bøger Flemming Møldrup får besøg af en aktuel forfatter.

02:40  

Magnolia
Magnolia En ganske tilfældig regnfuld dag i Los Angeles krydser ni menneskers skæbner ganske tilfældigt hinanden. En døende mand og hans hustru, sygeplejerske og søn, og en politibetjent, der forelsker sig i et forvildet pigebarn, der ikke vil vide af sin far. Linda: Julianne Moore. Donnie: William H. Macy. Jim: John C. Reilly. Frank: Tom Cruise. Phil: Philip Seymour Hoffman. Earl: Jason Robards. Jimmy: Philip Baker Hall. Manuskript og instruktion: Paul Thomas Anderson.

DR Ultra

01:55  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

03:55  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, PADBORG.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1216213256