Padborg
Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: fredag d. 15. december 2017

Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: fredag d. 15. december 2017

DR1

01:35  

Miss Marple: Invitation til mord
Miss Marple: Invitation til mord I lokalavisen i Chipping Cleghorn annonceres tid og sted for et mord. En flok naboer tropper op hos den intetanende Letitia i håbet om en god spøg, men på det annoncerede tidspunkt slukkes lyset, Letitia rammes at et skud, og en ung mand findes død. Miss Marple beslutter sig for at besøge sin veninde Amy, der overværede den mystiske skudepisode, for at hjælpe med opklaringsarbejdet. Miss Marple: Geraldine McEwan. Letitia Blacklock: Zoë Wanamaker. Amy Murgatroyd: Claire Skinner. Dora Bunner: Elaine Paige. Instruktion: John Strickland.

03:10  

Sherlock Holmes (16)
Sherlock Holmes (16) Klassisk engelsk dramaserie med Jeremy Brett som Conan Doyles mesterdetektiv. (The Return of Sherlock Holmes) "Den anden plet". Holmes opsøges af den britiske statsminister. Et brev fra en udenlandsk regeringschef er forsvundet, og England trues af krig, medmindre dokumentet atter tilvejebringes.

04:00  

Sherlock Holmes (17)
Sherlock Holmes (17) Klassisk engelsk dramaserie med Jeremy Brett som Conan Doyles mesterdetektiv. (The Return of Sherlock Holmes) "Musgrave-ritualet". Holmes og Watson tager på landet for at besøge en af Holmes' gamle venner. Men weekenden får et uventet forløb, da butleren Brunton sporløst forsvinder.

04:50  

Gintberg på kanten - Nuuk
Gintberg på kanten - Nuuk Jan Gintberg fortsætter i aften sin antropologiske rejse i "Udkantsdanmark" - denne gang i rigets yderste udkant af udkanten. En landsdel, der er udskældt for at være fordrukken, fattig og underudviklet. Men er der måske også her noget basalt livsbekræftende over indbyggerne, der lever deroppe på indlandsisen. I aften går Jan Gintbergs opdagelsesrejse til Nuuk, hvor han tager den humoristiske temperatur på lokalbefolkningen. Her går han i byen med en ung mand i kvindeklæder, danser grønlandsk polka i den lokale Polkaklub i udkanten af byen, og så hører Gintberg for første gang en borgmesterkæde, der lyder som en koklokke. Baseret på sine oplevelser slutter Jan Gintberg af med at optræde for de mennesker, han har mødt, i jagten på selvironien og den lille forløsende latter. Vært: Jan Gintberg Sendt første gang 06.10.11

05:20  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:25  

Ild i Frilandshaven
Ild i Frilandshaven Der er risiko for at blive forbrændt både udvendig og indvendig i Frilandshaven, når Jørgen Skouboe planter chilier med chokoladesmag i sit drivhus, og Anne Hjernøe tilbereder chiliflamberede hajbøffer i udekøkkenet. Den udvendige forbrænding står Jørgen for, når han patinerer skabe til udekøkkenet med både olie, lak og ild. Tilrettelæggelse: Jørgen Skouboe og Anne Hjernøe Sendt første gang 07.06.06

05:55  

Søren Ryge: Orla fiskermand
Søren Ryge: Orla fiskermand Orla har levet hele sit liv i et lille hus et stenkast fra Djurslands kyst. Han har aldrig haft bil, men altid haft en båd, for han er fisker. Han har fisket fra en lille, åben båd hele sit liv - og levet af det. Søren Ryge var med ham en morgen, har røgtede sine garn.

06:25  

00'erne tur/retur: 2009
00'erne tur/retur: 2009 I dette program tager vi et nærmere kig på året 2009. Her skal vi med den nye statsminister til Klimatopmøde, vi skal sige farvel til kongen af pop - og sige goddag til nye stjerner på den danske musikscene. I serien 00'erne tur retur tager vi på en rejse gennem et omvæltende årti. Vi dykker ned i tidens trends og teknologi og genoplever tv, musik, sport og skandaler.

06:55  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

07:20  

Auktionshuset (8:10)
Auktionshuset (8:10) I denne uge er Jesper Bruun Rasmussen i festligt humør. Der skal sælges diamanter og smykker og der plejer at være stor interesse fra et broget publikum. Katrin, Auktionshusets, smykkeekspert har vurderet smykkerne og det er nu, at flere måneders arbejde helst skal udmønte sig i de gode hammerslag. Målet for aftenens indsats er at sælge for mellem 80-90 % af de indleverede smykker. Traditionen tro, er det ejer og herre i huset der svinger hammeren mens Katrin tager bud fra internationale kunder, der byder via telefon. Peter Kjeldgaard og hans kollega Amalie er taget til Græsted for at vurdere et dødsbo. Har kunden ret i sin formodning, har de arvet sjældne Finn Juhl møbler der kan vise sig at være mange penge værd. Og i skranken bliver der vurderet sager til danskernes store skuffelse eller glædelig overraskelse.

07:45  

Kontant
Kontant Kontant er forbrugermagasinet, som hver uge tager fat på væsentlige emner, der berører danskerne og deres pengepung. Redaktionen sætter fokus på forbrugernes dagsorden, følger deres klager, kommer med gode råd, undersøger og giver overblik. Vært Jakob Illeborg. www.dr.dk/kontant

08:15  

Spise med Price: "Eviva Espana" (6:6)
Spise med Price: "Eviva Espana" (6:6)

08:45  

Landsbykongerne (4:4)
Landsbykongerne (4:4) Mange steder ude i landet bukker små samfund under for landsbydøden. Men i nogle af de truede steder bor der ildsjæle, som kæmper med næb og klør for at netop deres landsby skal overleve. De har et helt særligt gåpåmod, overskud og kærlighed til deres egn. De er Landsbykongerne. I fjerde afsnit er Jørgen Søvndal til VM i badminton. I Horbelev bliver det afgjort om Joachim Cyrill bliver stemt ind i lokalpolitik. Brødrene Rasmussen skal til årlig landsby-julefrokost.

DR2

01:20  

En læk i Paradiset
En læk i Paradiset Den schweiziske bankmand, Rudolf Elmer, arbejdede gennem en årrække i skatteparadiset Cayman Island, indtil han lækkede bankens hemmeligheder til pressen og WikiLeaks. Siden er han blevet forfulgt, chikaneret, landsforvist og fængslet. En lille håndfuld bankfolk har i de sidste år samarbejdet med skattemyndighederne, men Rudolf Elmer er den eneste, der har ståret frem, og det har kostet ham og familien dyrt.

02:15  

Jagten på Boko Haram
Jagten på Boko Haram Da den radikale islamistiske gruppe, Boko Haram, i april 2014 kidnappede næsten 300 nigerianske skolepiger, reagerede hele verden med forfærdelse og chok og lagde et verdensomspændende pres for at bringe pigerne tilbage til deres forældre. Men meget tyder på, at den nigerianske hær og statsstøttede militser i kampen mod Boko Haram har begået grusomheder mod mistænkte, mange af dem uskyldige civile.

03:05  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

07:00  

Debatten
Debatten

08:30  

Langt fra Borgen
Langt fra Borgen Ask Rostrup inviterer to Christiansborg-politikere med en tur uden for Borgen. Hvad sker der, når de står ansigt til ansigt med de mennesker, som deres beslutninger rammer? Vært: Ask Rostrup.

08:55  

Kontant
Kontant Kontant er forbrugermagasinet, som hver uge tager fat på væsentlige emner, der berører danskerne og deres pengepung. Redaktionen sætter fokus på forbrugernes dagsorden, følger deres klager, kommer med gode råd, undersøger og giver overblik. Vært Jakob Illeborg. www.dr.dk/kontant

DR3

00:30  

The Fighter
The Fighter Dicky Eklund var engang en talentfuld bokser, men siden druknede karrieren i crack og kriminalitet. Nu sætter familien sin lid til Dickys halvbror Micky, der også er en lovende nævekæmper. Micky trænes af Dicky, mens brødrenes dominerende mor er hans manager. Det er en kombination, der ikke just gør underværker for Mickys karriere. Både Christian Bales præstation som den maniske Dicky og Melissa Leos bedrift som brødrenes mor udløste Oscar-statuetter. Micky Ward: Mark Wahlberg. Dicky Eklund: Christian Bale. Charlene: Amy Adams. Alice: Melissa Leo. Instruktion: David O. Russell.

02:20  

Ice Road Truckers IX (10:10)
Ice Road Truckers IX (10:10) Endnu engang sætter en gruppe lastbilchauffører livet på spil for at køre forsyninger ud til Canadas mest isolerede egne. Turen går over frosne søer og gennem enorme snemængder. Men ikke nok med det, så er der hård konkurrence mellem chaufførerne. Følg det nystartede vognmandsfirma Le River, der kæmper mod det store fima Polar Industries, når de tackler den barske natur og dyster mod hinanden.

03:00  

Mord på film: James Bond
Mord på film: James Bond DR3 faktatjekker de mest urealistiske scener fra film og serier. Værterne Sigurd og Snake går James Bond efter i sømmene, når de kaster sig ud fra Esbjerg havn for at se, om man kan overleve et fald som i Skyfall. De får stjålet faldskærme i frit fald som i Moonraker, og så skal de forsøge at stikke af fra en af Danmarks bedste skiløbere, Sophie Fjeldvang-Sølling, mens de sidder i en cellokasse.

03:30  

Mord på film: Charlies Angles
Mord på film: Charlies Angles Er det overhovedet muligt at smide rundt med folk, der er dobbelt så store som en selv? Og kan man virkelig bare kaste sig gennem en rude uden at komme til skade? Sigurd og Snake faktatjekker Charlies Angles og i bedste bagedyst stil, har de inviteret selveste Tobias i køkkenet for at bage vaskeægte killermuffins, der skal kastes gennem en dør.

04:00  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

05:00  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

06:00  

Udsendelsesophør DR3
Udsendelsesophør DR3

DR K

00:40  

Jagten efter den gode lyd
Jagten efter den gode lyd Der er lyd overalt ude og inde, på veje og stræder, omkring os og indeni os. Hele verden er et stort grænseløst musikinstrument, og to unge musikere viser vej fra Paris til Malmø og fra London til Baltimore og møder musikere i alle aldre og genrer for at lege, lave musik og lytte.

02:20  

Mor og søn
Mor og søn Cornelia haster til politistationen, da hun hører, at hendes voksne søn, Barbu, er kommet til at køre en dreng ihjel. Den nyrige kvinde har stødt Barbu fra sig med sin manipulerende opførsel. Nu øjner hun en mulighed for at få ham tilbage i folden ved at få ham frikendt. Og hun skyr ingen midler for at få sit ønske opfyldt. 'Mor og søn' modtog Berlin-festivalens Guldbjørn for bedste film. Cornelia: Luminita Gheorghiu. Barbu: Bogdan Dumitrache. Instruktion: Calin Peter Netzer.

04:05  

Gæt og grimasser (8:15)
Gæt og grimasser (8:15) To hold mimer og gætter. Det hurtigste hold vinder. Overholdet: Kirsten Norholt, Betty Glosted, Arne Lundemann og Johnny Reimar. Underholdet: Terese Damsholt, Pia Rosenbaum, Dario Campeotto og Thomas Eje. Sendt første gang 1992

04:40  

Gæt og grimasser (9:15)
Gæt og grimasser (9:15) To hold mimer og gætter. Det hurtigste hold vinder. Overholdet: Jannie Faurschou, Betty Glosted, Arne Lundemann og Johnny Reimar. Underholdet: Terese Damsholt, Pia Rosenbaum, Dario Campeotto og Holger Juul Hansen. Sendt første gang 1992

05:20  

Dagens sang: Dejlig er jorden
Dagens sang: Dejlig er jorden - sunget af et af DR's kor.

05:25  

Udsendelsesophør DR K
Udsendelsesophør DR K

06:10  

Solens mad
Solens mad Furlanderne er et stort set ukendt folkeslag, der bor på grænsen mellem Slovenien og Italien. Det er et folk med eget sprog, eget flag men uden eget land. Det er lykkedes furlanderne at bevare de gamle traditioner og deres enestående madkultur. I den lille by Monte, en kilometer fra den slovenske grænse, viser kroejeren Josko Sirk hvordan man stadig laver fantastisk mad over åben ild. Nordvision fra Sverige.

06:40  

Solens mad
Solens mad Denne gang går turen til Tera Brigasca og til de godt 3000 indbyggere, der lever her på begge sider af den fransk-italienske grænse. I middelalderen var brigaskerne selvstyrende, i dag kender næsten ingen til dem. Programvært Bo Hagström møder Giuliana, der stadig laver mad som sine forfædre. Til hverdag er maden enkel, baseret på mælkeprodukter, bønner og korn - til fest bliver der samlet snegle, og duften af Provence breder sig! Nordvision fra Sverige.

07:10  

Madsen & Co. (7:32)
Madsen & Co. (7:32) Mogens Madsen er blevet udnævnt til 'Årets postbud', og han har tænkt sig at leve op til hæderen. Derfor hævder han, at han skal passe sit arbejde, selv om der er en vigtig fodboldkamp i fjernsynet. Hverken familien eller kollegerne fatter, hvorfor han ikke bare melder sig syg, som han plejer. Men Mogens har fundet sin egen løsning - og det går selvfølgelig galt. Mogens: Peter Schrøder Susanne: Birgitte Raaberg Line: Maria Birkkjær Max: Rasmus Ogstrup Rasmussen Kisser: Susanne Heinrich Pedersen: Claus Bue Manuskript: Michael Hjort, Johan Kindblom og Tomas Tivemark Instruktion: Piv Bernth Oversættelse: Tørk Haxthausen Scenografi: Bettina Sneum Musik: James Price

07:35  

Madsen & Co. (8:32)
Madsen & Co. (8:32) Dansk komedieserie fra 1997 8. eps: London tur retur. Susannes bank er truet af konkurrenten, og Susanne skal derfor interviewes til den lokale avis i et forsøg på at forbedre bankens image overfor de almindelige småkunder. Mens Susanne begynder at forestille sig sin karriere stige mod uanede højder, føler Mogens sig bare overset.. Men avisen fejlciterer Susanne - og pludselig ser virkeligheden ganske anderledes ud. Mogens: Peter Schrøder. Susanne: Birgitte Raaberg. Line: Maria Birkkjær. Max: Rasmus Ogstrup Rasmussen. Endvidere: Ellen Hillingsø, Kristian Boland, Birgitte Simonsen og Claus Gerving. Manuskript: Michael Hjort, Johan Kindblom og Tomas Tivemark. Instruktion: Piv Bernth. Oversættelse: Tørk Haxthausen. Scenografi: Bettina Sneum. Musik: James Price.

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR K
Morgenandagten på DR K

08:25  

Dagens sang: Glade jul
Dagens sang: Glade jul

08:35  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg om årstal med Hans V. Bischoff som vært. Indslag om fjernøstlig strækmarch, om folketingets forsøg på at lukke af for tv-reportager på Christiansborg, om Arne Myggen, der driller Københavns Sporveje, om dansk politis anti-terrorkorps, og om en russisk bjørn, der gik amok i tv-studiet. Redaktion: Marianne Kemp, Jens Bom og Henrik Iversen. Producer: Liselotte Winkel.

DR Ultra

06:00  

Mønk
Mønk

06:01  

Zorro (24)
Zorro (24) Svindleren

06:25  

Wild Kratts
Wild Kratts

06:45  

Junglebanden
Junglebanden Frit fald

07:00  

Ultra Nyt
Ultra Nyt

07:05  

Klassens Jul - Sild eller sandhed (16)
Klassens Jul - Sild eller sandhed (16) Fælles Jul kræver en fælles menu. Derfor har alle i klassen taget en ret med, så de kan stemme om hvad, der skal serveres på den store aften. Josefine har dog vigtigere ting at tænke på. Hun vil tale med Bertram, da hun mistænker ham for at vide noget om nissen. Måske han har nogle informationer, der kan bevise, at Frederik er uskyldig.

07:20  

Gumball IV (22)
Gumball IV (22)

07:30  

The Next Step III (20)
The Next Step III (20) Jeg skal videre

07:55  

Freaktown (33)
Freaktown (33) Nyse pyse

08:05  

Wolfblood III (10)
Wolfblood III (10)

08:35  

Mønk
Mønk

08:36  

JULTRA - Store Nørdernes julekalender (15:24)
JULTRA - Store Nørdernes julekalender (15:24) Nørderne, Kåre og Emil, er sammen med resten af Ultra-holdet klar til at gøre denne jul til den vildeste nogensinde. I dag er der julehygge i togvognen med Nørd-bio. Nørderne viser gamle klip og ikke mindst fraklip fra tidligere sæsoner. Togvognen er pyntet op, og den store kasse med krudt, konfekt og kemikalier er fundet frem. I løbet af hele december måned bliver julen vendt på hovedet med skøre eksperimenter og vanvittige byggeprojekter. Og så bliver der konkurreret om at få den perfekte juleaften. Web: www.dr.dk/ultra

08:45  

Store Nørd: Gyroskop
Store Nørd: Gyroskop Gyro-kuglen (15:15) Udstyret med højt humør og en skør ide, vil Kåre og Emil lave en kæmpekugle af metal, der skal rulle ned af en bakke. Men som man kan sidde indeni ... uden at dreje med! Værter: Brødrene Kåre Nielsen og Emil Nielsen. www.dr.dk/noerd

DR Ramasjang

05:00  

Thomas og hans venner
Thomas og hans venner Dukkefilm med dansk tale. Om det lille damptog Thomas og hans venner.

05:15  

Søpapegøjernes ø II
Søpapegøjernes ø II

05:20  

Søpapegøjernes ø II
Søpapegøjernes ø II Tilbage til dammen

05:30  

Hjørne Bjørne IV (14)
Hjørne Bjørne IV (14) Isa Ulv leger med sin veninde Ida, men så kommer Ulrik. Hvordan mon dét går?

05:35  

Ramasjang Mysteriet III (2)
Ramasjang Mysteriet III (2) Hvor er Siljas kat? Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

06:05  

Sarah og And (9)
Sarah og And (9) Stolebutikken

06:15  

Ellevilde Ella
Ellevilde Ella Ellas kæphest

06:20  

Ellevilde Ella
Ellevilde Ella Værktøjerne der forsvandt

06:30  

Grinebider (25)
Grinebider (25) Jern-Bjarne

06:40  

Nissernes Ø (14:24)
Nissernes Ø (14:24) Storfangeren har en ide - måske kan den redde fangsten ...og julen. Vagtnissen Vagn opdager, at Santa måske ikke er Santa! Eller skæg! Senator Olsen er i Fornøje-Frederiks vold, Fiffig-Jørgensen er i Brugsuddelerens vold, Lunte er i troldkvindens vold ... dér ville Fígur ellers gerne være. Hvad nytter det, at Lunte bli'r rask, hvis han så pludselig er forsvundet? Medvirkende: Flemming Jensen, Niels Olsen, Jesper Christensen, Søren Pilmark, Jesper Klein, Christoffer Bro, Mick Øgendahl, Trine Gadeberg, Pia Rosenbaum, Roger Matthiesen, Søs Egelind og mange flere. Manuskript og instruktion: Flemming Jensen Sendt første gang 2003

07:10  

Ramajetternes Jul (14:24)
Ramajetternes Jul (14:24) Jagten på tyven fører Ramajetterne til Sunset Casino i Kroatien, og denne gang tager Selma selv med. De eneste der bliver tilbage i lufthavnen er Flummer og drillenissen Mib. Men måske er de to alligevel ikke alene. Der er stadig noget, der er helt galt i lufthavnen.

07:25  

Quizdyrene - Koen Luna
Quizdyrene - Koen Luna Dagens quizdyr er koen Luna. Hun bor på en mark, hvor hun får besøg af quizværten Stefan. Luna håber på at få spørgsmål om bondegårdsdyr, men trækker kategorien "fugle" og bliver quizzet om alt fra kolibrien til strudsen og kondoren. Da Luna får problemer med et spørgsmål undervejs kan hun heldigvis bruge sin livline og ringe til tyren Otto, som måske kan hjælpe hende et skridt nærmere en flot præmie.

07:40  

F for Får (39)
F for Får (39) Fårrygende animation fra Aardman

07:45  

Gurli Gris V (23)
Gurli Gris V (23) Den larmende nat

07:50  

Gurli Gris V (24)
Gurli Gris V (24) Ønskebrønden

07:55  

Albi
Albi

08:05  

Morten Skildpadde (11)
Morten Skildpadde (11) Morten finder en skat

08:30  

Rod i Historien (7)
Rod i Historien (7) På Ramasjang Museet er der Rod i Historien. Museumsdirektøren mangler nemlig et gevær fra 1864 til sin udstilling om de moderne tider. Sigurd og Rune Sten forsøger at hjælpe direktøren, med at finde det han mangler mellem alle tingene oppe på loftet. Men når de det, så museet kan åbne til tiden?

08:45  

Op og hop (6)
Op og hop (6) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. Denne gang med Onkel Reje, der viser hvad dyrene i Zoo laver om natten.

08:55  

Minisekterne (12)
Minisekterne (12) Fransk animationsserie om insekternes verden.

 
DR1

09:15  

Shanes eventyrlige Jul hos Maise Njor
Shanes eventyrlige Jul hos Maise Njor Shane Brox besøger forfatteren og journalisten Maise Njor for at hjælpe med at jule op til højtiden. Sammen med Maise, hendes tre døtre og hunden Karl skaber Shane juletræspynt, pakker gaver ind og pynter det festlige julebord. Det bliver jul med skønne farver, masser af glimmer og meget sjov.

09:45  

Store forretninger IV (4:10)
Store forretninger IV (4:10) Harry inviterer en stor gruppe journalister til Biarritz for at offentliggøre og fejre sin nyeste satsning. Det bliver en gigantisk, løsluppen fest, hvor ikke mindst dansesøstrene Dolly smider om sig med Harrys penge.

10:30  

Antikkrejlerne
Antikkrejlerne Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

11:15  

Antikkrejlerne
Antikkrejlerne Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

DR2

09:25  

Madmagasinet: Julemad
Madmagasinet: Julemad Madmagasinet handler denne gang om julemiddagen d. 24. dec., som godt kan være lidt af et pres, fordi den helst skal sidde lige i skabet. Tina Müller ser på, hvilken and man skal gå efter, og hvordan man finder rundt i junglen af købetilbehør som bl.a. glaskartofler og rødkål. I køkkenet lover Adam Aamann, at alle med nogle simple tricks kan få succes med den perfekte klassiske julemiddag. Og det gælder også for Tina, som for første gang er i køkkenet med Adam.

09:55  

Fedt, Fup og Flæskesteg (8:8)
Fedt, Fup og Flæskesteg (8:8) Dansk reportageserie fra 2011 Kan man spise sig rask - og glad? Kan kriminelle spise sig ud af fængslerne? Thomas Breinholt tager sin chauffør Kurt ud på en utrolig rejse til unge kriminelle, som har erstattet burger og cola med fiskeolie og salat. Og med til en familie med 2 ADHD-børn hvor kosten er lagt radikalt om. Og nu kan ingen genkende de børn, som før bed og slog deres kammerater. Kan vi virkelig spise os væk fra kriminalitet og psykiske sygdomme? Sendt første gang 25.12.11

10:35  

Debatten
Debatten

DR3

09:25  

Mord på film: James Bond
Mord på film: James Bond DR3 faktatjekker de mest urealistiske scener fra film og serier. Værterne Sigurd og Snake går James Bond efter i sømmene, når de kaster sig ud fra Esbjerg havn for at se, om man kan overleve et fald som i Skyfall. De får stjålet faldskærme i frit fald som i Moonraker, og så skal de forsøge at stikke af fra en af Danmarks bedste skiløbere, Sophie Fjeldvang-Sølling, mens de sidder i en cellokasse.

09:55  

Mord på film: Charlies Angles
Mord på film: Charlies Angles Er det overhovedet muligt at smide rundt med folk, der er dobbelt så store som en selv? Og kan man virkelig bare kaste sig gennem en rude uden at komme til skade? Sigurd og Snake faktatjekker Charlies Angles og i bedste bagedyst stil, har de inviteret selveste Tobias i køkkenet for at bage vaskeægte killermuffins, der skal kastes gennem en dør.

10:25  

Rodløs (5:6)
Rodløs (5:6) DR3 har i denne reportageserie fået adgang til fem unge drenge, som står overfor en kæmpe udfordring: De skal finde sig selv og deres plads i fællesskabet med de danske unge. Men hvordan gør man det, når man er flygtet fra krig og ødelæggelse - og er havnet i et fremmed land uden familie eller venner?

10:55  

I kødet på kærligheden
I kødet på kærligheden Online dating er mere populært end nogensinde før. Men hvordan påvirker den udbredte netdating unges syn på kærlighed og parforhold? Er vi ved at være afhængige af online dating? Og hvordan kan det være, at vi nu, hvor det aldrig har været nemmere at skabe nye relationer, er mere ensomme end nogensinde før? Kig med, når skuespiller Tyger Drew Honey går på opdagelse i det brogede online dating-landskab.

11:50  

Tattoos
Tattoos Engang var tatoveringer mest for sømænd og rockere, men nu er de permanente kropsudsmykninger nærmest blevet allemandseje. Så hvordan er tatoveringer gået fra undergrund til mainstream? På en rejse fra Los Angeles til Tokyo og fra Paris til Amsterdam møder vi tatoveringskunstnere som Lyle Tuttle, Mark Mahoney, Jack Rudy, Paul Booth, Horiyoshi 3, Shige og Tin-Tin - og får nogle af svarene på, hvorfor tatoveringer storhitter.

DR K

09:05  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg om årstal med Hans V. Bischoff som vært. De skal gætte om danske studenter, der hjælper studenter i et andet land, om rationering på benzin, om hærværk i vore tog og om astronomi for hele folket. Redaktion: Marianne Kemp, Per Wiking og Henrik Iversen. Producer: Liselotte Winkel.

09:35  

Store danskere - Per Hækkerup
Store danskere - Per Hækkerup Per Hækkerup elskede sjusser og store cigarer. I 60'ernes og 70`ernes Danmark var han en højtstående minister, der aldrig opnåede den statsministerpost, som mange mente han var selvskreven til. Hækkerup var fremtidens mand, en moderne udenrigsminister, der så Danmark som en del af verden. Men han var også manden, der blev gjort til syndebuk for at have mistet nordsøolien i en brandert til nordmændene. Og selv om politik var hans liv, så var statsministeren, hans chef, Anker Jørgensen ikke inviteret med, da han blev begravet. Sendt første gang 30.03.08.

10:20  

Store danskere - Liva Weel
Store danskere - Liva Weel Hun er den største revystjerne, vi har haft. Hun voksede op på Vesterbro i København og tog hele Danmark med storm i tyverne og trediverne med sin folkelige charme og sit komiske talent. I dag nynner vi stadig med på "Gå med i lunden", "Ta' og kys det hele fra mig" og "En er for lille og en er for stor". Hun svigtede aldrig sit publikum, men hun levede livet hårdt og sled til sidst sig selv op. Tilrettelæggelse: Anne Lea Landsted. Sendt første gang 02.05.04.

11:00  

En kærlighedshistorie - Marilyn Monroe & Arthur Miller
En kærlighedshistorie - Marilyn Monroe & Arthur Miller De udgjorde et sært par. En af 1950'ernes mest prominente forfattere og intellektuelle, og en af filmhistoriens mest sexede og charmerende skuespillerinder. Arthur Miller og Marilyn Monroe møder hinanden i 1950 og bliver gift i 1956. Marilyn har en svær barndom bag sig, og det første Miller siger til hende er, at hun er den mest bedrøvede piger, han nogensinde har mødt. Marilyn er ikke dum og er ked af sit image som dum blondine, men den intellektuelle kløft mellem dem er alligevel for stor. Marilyn vil senere sige -'Miller er klog, og en stor forfatter, men jeg tror, han er mere værd som kunstner end som ægtemand'.

11:45  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var 'Kvissen' om årstal med Gorm som vært og Kvistetten med kapelmester Christian Baltzer. Sendt første gang 1996.

DR Ultra

09:05  

Sebastian på dybt vand (6)
Sebastian på dybt vand (6) Sebastian har fået sit livs chance, når han sammen med et team af dyrepassere fra Danmarks Akvarium skal flytte farlige og eksotiske dyr til Danmarks Nye Akvarium, Den Blå Planet. Sebastian sendes til Randers Regnskov for at hente 4 grønne anakondaer. Efter først at have dealet med en 200 kg og 8 meter lang anakonda, er han ikke så kæk, når han selv skal indfange de nye anakondaer til Den Blå Planet.

09:25  

Junglebanden
Junglebanden

09:40  

Junglebanden
Junglebanden

09:50  

Danmarks sjoveste barn (9:10)
Danmarks sjoveste barn (9:10) Danmarks seks sjoveste børn har været gennem syv ugers koncentreret comedyskole og forude vinker den store finale på Comedy Zoo. Men de skal ikke snydes for deres sidste lektion: hvordan man laver en sjov sang! Esben Pretzmann fra blandt andet Drengene fra Angora skal guide ungerne gennem versefødder, lokumshumor og tonearter, og resultatet er intet mindre end fremragende.

10:20  

Danmarks sjoveste barn (10:10)
Danmarks sjoveste barn (10:10) Afgørelsens time er kommet for Danmarks seks sjoveste børn. Siden sommerferien har de været med Rune Tolsgaard i comedyskole for at lære humorens grundlæggende håndværk at kende. Nu er skolen slut, og i den store finale på standupcomedystedet Comedy Zoo i København skal de optræde foran en fyldt sal i kampen om titlen som Danmarks sjoveste barn. Ud over titlen er præmien at få sit eget program på DR Ultra.

11:05  

Danmarks sjoveste barn - Vinderprogram
Danmarks sjoveste barn - Vinderprogram I efteråret 2013 vandt Natascha titlen som Danmarks sjoveste barn ved finalen i Comedy Zoo i København. Med "funny bones" og is i maven beviste hun, at hun er allersjovest, når hun får lov til at improvisere. Med finalesejren vandt Natascha sit helt eget tv-program at improvisere i, og derfor er der intet manuskript og intet, der er aftalt, når Natascha her skal klare sig ud af de vanskelige, pinlige og tossede situationer, som værten Nikolaj Stokholm bringer hende i.

11:25  

KreaKampen - BYG: Et skørt fuglehus (2:3)
KreaKampen - BYG: Et skørt fuglehus (2:3) Sofie står igen klar til at byde vores fire bygge-glade deltagere velkommen til deres anden dag i Kreakampen, hvor arbejdsbæltet er ladt med træ, skruer og masser af kreativitet. Deltagerne kæmper om at imponere coach og dommer Thomas Dambo allermest, og denne gang er det Thomas, der stiller dagens udfordring - nu skal der nemlig dystes i noget, han er vildt god til - men er deltagerne mon ligeså gode?

11:55  

Verdens bedste quiz II (6)
Verdens bedste quiz II (6) Det gælder liv eller død (næsten) når Virginia og Albert kæmper mod hinanden i dagens afsnit af Verdens Bedste Quiz. I dag skal der bl.a. spilles "Bundebingo" og Kål kegler". Gæt selv med, når Joakim på sit fineste engelsk, har oversat danske byer til engelsk.

DR Ramasjang

09:05  

Skæg med bogstaver (12)
Skæg med bogstaver (12) Ta' med Hr. Skæg ud at lege, danse og synge i en verden af ord, magi og masser af skæg. I dag skal Hr. Skæg fodre bogstavet L, men det er stukket af, og han må have hjælp til at lede. Han skal også finde en ny ven til sin hemmelige vennebog, og så mangler han larm på sin øde ø.

09:30  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe at bjørnen sover hele vinteren? Ta´ med Lille Nørd på bjørnebesøg og se om det lykkes Katrine af få bjørnene til at lave gymnastik..

10:00  

Vilde venner II (3)
Vilde venner II (3) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Hektor og Elsa, der har vagten i klubhuset. Der skal samles lækre agern til sultne egern og fældes træer, så skovmåren kan få et nyt sted at bo. Og så skal de redde to duer, der er kommet lidt på afveje.

10:20  

Kiwi & Strit (23)
Kiwi & Strit (23) Strit har spoleret Kiwis fest, så Kiwi laver sig en ny ven af stof og pinde. Strit er misundelig, men beslutter at lave sin egen ven...

10:25  

Kiwi & Strit (24)
Kiwi & Strit (24) Det er tid til, at Strit skal have et bad, men han vil gøre hvad som helst for at undgå det...

10:30  

Kaj og Andrea leger læge
Kaj og Andrea leger læge Fjernsyn for dig. Med Kjeld Nørgaard, Hanne Willumsen, Christine Skou og Ole Kibsgaard. Manuskript og instruktion: Kjeld Nørgaard og Katrine Hauch-Fausbøll. Producer: Birgit Jensen.

11:00  

Sprinter Galore II - Olde (7)
Sprinter Galore II - Olde (7) Magnus og Viola tager Sprinter med op på hospitalet, så Sprinter kan reparere Olde, der er blevet meget syg. Men Olde kan ikke repareres, siger hun. Og hun vil faktisk heller ikke. Hun vil gerne bare have fred og sover stille ind kort tid efter. Magnus er ked af det. Det er bare det med, at han så aldrig skal se hende igen. Aldrig er bare lang tid ...

11:15  

Quizdyrene - Marsvinet Holger
Quizdyrene - Marsvinet Holger Dagens quizdyr er marsvinet Holger. Han bor på en gård, hvor han får besøg af quizværten Stefan. Holger har måske fået det forkerte marsvineben ud af buret, for han er først temmelig gnaven. Men måske hjælper det lidt på humøret at quizze med Stefan, der giver Holger fem spørgsmål om dyr i Australien og chancen for at vinde en flot præmie.

11:30  

Ramasjang Mysteriet V (3)
Ramasjang Mysteriet V (3) Der er ballade i Ramasjang! Der er nemlig en, der har været så fræk at stjæle Brunos saltbøsse. Men hvem kan det dog være, der har brug for salt? Er det Preben Pølsesnak, Reichardt Thomsen eller en helt tredje? Husk at se med om Kristian, og dagens hjælper Julie, kan fange skurken!

DR1

12:00  

Skattejægerne 2011 (7)
Skattejægerne 2011 (7) Skattejægerne er alle taget ud af huset for at lede efter skjulte skatte i andres gemmer. Jan Helmer fra Svendborg Auktionerne tager til Lyø, hvor han skal nå at tømme et helt dødsbo, inden færgen sejler tilbage til fastlandet. Jonna Wildau tager ud for at besøge Aarhus Klunserne for at købe flere ting til sin butik Madame Butterfly i Aarhus. I Aabenraa er Lasse Petersen på jagt efter nogle sønderjyske antikviteter. Sendt første gang 15.02.11

12:30  

Gintberg på kanten - Mors
Gintberg på kanten - Mors Komikeren Jan Gintberg vover sig endnu engang ud i landets tyndt befolkede områder for at tage temperaturen på den yderste folkesjæl. "Udkantsdanmark" bliver ofte skældt ud for at være fattigt og underudviklet, men måske er der alligevel noget basalt livsbekræftende over indbyggerne, derude hvor alting ender? I aften går turen til Mors, hvor Jan Gintberg afprøver det nordvestjyske lune. Her tager han på sejltur med Danmarks smukkeste muslingefisker, leder efter superfossiler i en kæmpe kattebakke sammen med Mors' svar på Indiana Jones, og så hjælper han den danske svineproduktion lidt på vej, når han "giver en hånd med" på en ornestation. Baseret på sine oplevelser slutter Jan Gintberg af med at optræde for de mennesker, han har mødt, i jagten på selvironien og den lille livgivende latter. Vært: Jan Gintberg Sendt første gang 13.10.11

13:00  

Columbo: Bedrag i stort format
Columbo: Bedrag i stort format Kriminalkommissær Columbo har lige et spørgsmål til, da han får til opgave at se nærmere på en dødsulykke i en militærlejr. For måske var det slet ikke nogen ulykke? Hvad lavede for eksempel generalens unge kone dén nat sammen med oberst Brailie? Columbo: Peter Falk. Brailie: Robert Foxworth. Keegan: Andy Romano. Instruktion: Sam Wanamaker.

14:30  

Mord med dr. Blake IV (8:8)
Mord med dr. Blake IV (8:8) Lægen Lucien Blake er vendt hjem til sin fødeby, hvor han dels har overtaget sin fars praksis, dels arbejder som retsmediciner. Krigsveteranen Blake har oplevet lidt af hvert, og hans utraditionelle metoder falder ikke altid i god jord hos det lokale politi.

DR2

12:05  

Folket mod Maras
Folket mod Maras Maras er en af de mest berygtede og voldelige bander i Mellemamerika. Banden har de facto kontrolleret Guatemala by i mere end 20 år. De har terroriseret lokalbefolkningen, handlet med både narko og mennesker og har haft en lukrativ nebengesjæft i form af lejemord, røverier og afpresning. Politiet har enten været for korrupt eller magtesløst til at reagere. Men nu er folk begyndt at tage skeen i egen hånd, danne militser og lave checkpoints og bevæbnede patruljer. Med fare for sit eget liv rapporterer den franske journalist Thierry Gayton fra helvedets forgård.

13:00  

Ekstrem verden - Ross Kemp i Venezuela
Ekstrem verden - Ross Kemp i Venezuela Ross Kemp rejser til nogle af verdens farligste, mest lovløse og voldelige regioner for at vise, hvordan international organiseret, kriminalitet, terrorister og lokale kriminelle netværk har indgået alliancer, der ødelægger míllioner af menneskers liv. Venezuela sidder på verdens største oliereserver, men har samtidig Sydamerikas højeste mordrate, og et problem med bortførelser, der nærmest er epidemisk.

13:40  

Ekstrem verden - Ross Kemp i Glasgow
Ekstrem verden - Ross Kemp i Glasgow Ross Kemp rejser til nogle af verdens farligste, mest lovløse og voldelige regioner for at vise, hvordan international organiseret, kriminalitet, terrorister og lokale kriminelle netværk har indgået alliancer, der ødelægger míllioner af menneskers liv. Den britiske velfærdsstat skal virke som sikkerhedsnet for landets fattigste og koster de britiske skatteborgere 80 milliarder pund om året. Alligevel kan man i visse områder opleve en fattigdom, der er lige så dyb som i et udviklingsland.

14:25  

Debatten
Debatten

DR3

12:45  

Hård udenpå (3:4)
Hård udenpå (3:4) Marco drømmer om at lægge sin lange karriere som kriminel bag sig, men en gammel narkosag og en tur i retten skal vise sig at afgøre hele hans fremtid. Nichlas har altid været fascineret af Brian Sandberg og det kriminelle miljø, og selv om han har valgt et almindeligt job, kan de hurtige penge stadig friste. Serien følger seks hårde drenge, der har valgt et look, der på mange virker skræmmende. Men bag de pumpede muskler og tatoverede dæmoner gemmer der sig både kæresteproblemer, lavt selvværd, særlige spilleregler og frygten for fængsel.

13:15  

Billet til Kærlighed II (5:6)
Billet til Kærlighed II (5:6) Tina gør sig for alvor sårbar over for daten Jack Thomas. Berta og Martin tør endelig fortælle hinanden om deres følelser, og Christian lægger op til, at ham og Anders skal ses, når de kommer hjem fra Berlin. I Dublin konfronterer Camilla, Tau, med en mistanke, hun har. I en ny sæson af programmet Billet til Kærlighed har fire modige singler sagt ja til at deltage i et kærlighedseksperiment. De skal ud at rejse med en date, de ikke kender, og de må kunne stille ét krav til denne date. Personen skal have det navn, som står på den flybillet, de får udleveret. Eksperimentet vil vise os, om de får bedre muligheder for at finde en kæreste, hvis de giver slip på alle deres normale datingvaner.

13:45  

Doctor Who IX (3:12)
Doctor Who IX (3:12) Skotland 2119: En gruppe forskere finder et mystisk fartøj på havets bund. De tager det med tilbage til deres base på havets bund, så de kan undersøge det nærmere, men pludselig bliver de angrebet af et spøgelse i jaket og høj hat. Det er nu op til doktoren og Clara at redde det skræmte mandskab fra døden, men hvordan besejrer man et væsen, som doktoren ikke vidste eksisterede?

14:30  

Doctor Who IX (4:12)
Doctor Who IX (4:12) Doktorens spøgelse hjemsøger Clara, der stadig befinder sig på basen. Hendes fortvivlelse bliver dog hurtigt afløst af glæde, da doktoren ringer fra fortiden, hvor han er rejst til med Tardis. Her prøver han at finde ud af, hvordan han kan forhindre mordene på basen, men kan han også redde sig selv?

DR K

12:30  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var 'Kvissen' om årstal med Gorm som vært og Kvistetten med kapelmester Christian Baltzer. Sendt første gang 1996.

13:15  

Danmarkshistorien fortalt af Erik Kjersgaard (9:12)
Danmarkshistorien fortalt af Erik Kjersgaard (9:12) 'Dampdragen' var H.C. Andersens poetiske navn for jernbanen, som han forudså ville skabe store omvæltninger i samfundet. Kjersgaard fortæller om liberalismen, dampkraften og industrien, om de nye befolkningsklasser - og om Frederik d. VII's skandaløse ægteskab med Grevinde Danner. Sendt første gang i 1982.

14:15  

Danmarkshistorien fortalt af Erik Kjersgaard (10:12)
Danmarkshistorien fortalt af Erik Kjersgaard (10:12) Perioden var præget af det sejrende demokrati under Venstres ledelse, men også af 1. Verdenskrig og den stærke økonomiske og kulturelle turbulens, som krigen udløste. Sendt første gang i 1982.

DR Ultra

12:10  

Danni (2:4)
Danni (2:4) Sebbe og nabopigen Danni begynder langsomt at lære hinanden at kende. De bliver venner, og Danni fortæller Sebbe en stor hemmelighed... Spørgsmålet er, om Sebbe kan holde på hemmeligheden overfor hans bedste ven Kevin, der også er forelsket i Danni? På hjemmefronten er der andre problemer i kærlighedslivet. Sebbe opdager, at hans mor har en affære. Sebbes far finder ud af det og smider Sebbes mor ud. Medvirkende: Sebbe: Frederik Damm Wetterstein Danni: Emma Høeg Sebbes far: Nikolaj Lie Kaas Sebbes mor: Camilla Bendix Erik: Dick Kaysø Kevin: Lucas Munk Billing Instruktion: Poul Berg Manuskript: Asbjørn Agger og Poul Berg

12:40  

Designtalenterne - Outfit of the Day (8)
Designtalenterne - Outfit of the Day (8)

12:55  

Designtalenterne - Outfit of the Day (9)
Designtalenterne - Outfit of the Day (9)

13:15  

Ultra Jam - Vild Smith
Ultra Jam - Vild Smith I ULTRAJAM møder vi børn og unge, som er rigtig glade for at spille musik. Så glade, at de er blevet rigtig dygtige til det. Derfor vil ULTRAJAM give dem den vildeste dag i deres liv. De tror, at de skal lære Bubber at spille på deres instrument, men i virkeligheden har Bubber en kæmpe overraskelse til dem - de får nemlig lov til at være en del af deres yndlingsband for en dag

13:35  

JULTRA: Bubbers Juleshow (15:24)
JULTRA: Bubbers Juleshow (15:24) Bubber skal lave et stort juleshow, på Costa Del Sol i Spanien, den 24. december, men arrangøren forlanger, at Bubber finder en medvært til showet. Det viser sig at være sværere, end man lige skulle tro, og inden længe har Bubber rodet sig ud i en herrens masse ballade. Får han mon styr på det hele inden juleaften? Og kommer julen nogensinde til Costa Del Sol? www.dr.dk/ultra

13:40  

Klassen - Tissemanden (43)
Klassen - Tissemanden (43) Karl bliver beskyldt for have tegnet en stor tissemand på væggen. Læreren Henning giver Karl en klam straf. Hvad sker der i Klassen? Hvem er venner, hvem er fjender - og hvem er nu kommet galt afsted? Børnene har endnu en skoledag foran sig.

13:50  

Klassen - Emmas dilemma (44)
Klassen - Emmas dilemma (44) Emma og Sami bliver tvunget til at lave gruppearbejde sammen. Det er Emma slet ikke tilfreds med. Hvad sker der i Klassen? Hvem er venner, hvem er fjender - og hvem er nu kommet galt afsted? Børnene har endnu en skoledag foran sig.

14:00  

Riisings flotte talkshow I (5)
Riisings flotte talkshow I (5) Jacob Riising har fået sit helt eget talkshow med flotte gæster, vilde konkurrencer og et stort flot publikum. Denne gang får Djämes Braun muligheden for at kalde sig vaskeægte popstjerner, hvis de kan bestå en test, der blandt andet går ud på at smadre et helt hotelværelse på tid. Riising byder også på intet mindre end en verdenspremiere, når tv-værten Thomas Skov, for første og nok sidste gang, går på scenen sammen med Djämes Braun og optræder med sangen "Kom og giv mig alle dine penge". Til sidst skal en af gæsterne en tur i tønden, når det er blevet tid til konkurrencen "Rul En Kendt".

14:40  

Bugged
Bugged Tegnefilm.

14:45  

The Next Step III (20)
The Next Step III (20) Jeg skal videre

DR Ramasjang

12:00  

Bamses Billedbog
Bamses Billedbog Bamse leger danseskole med Kylling og Ælling Medvirkende: Bamse: Søren Hauch-Fausbøll. Kylling: Brian Patterson. Ælling: Joan Bentsen. Manuskript: Elin Bing. Instruktion og tilrettelæggelse: Katrine Hauch-Fausbøll. .

12:30  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu går det løs i Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally! De glade drenge fra Team Hippie giver Bonderøvene kamp til stregen i den første semifinale. Det kommer til at gå vildt for sig, når de to hold skal køre om kap på Striben, undgå at glide når Specialbanen byder på et underlag af spejlblankt is, og gi' den max gas på Ramasjang Ringen. Dagens vindere får den første plads i finalen i årets Ramasjang Rally.

13:00  

Rosa fra Rouladegade (7)
Rosa fra Rouladegade (7) Rosa er altid klar til at bage. I dag får hun besøg af Ellen, der gerne vil overraske sin søde farmor med en ganske særlig kage. Forklædt som vinduespudsere sniger de sig hjem til farmors hus og kigger efter gode ting til kagen. Og de må selvfølgelig ikke blive opdaget, for så er det jo ikke en overraskelse.

13:30  

Byttebiksen (1)
Byttebiksen (1) Rosa har besluttet sig for at rydde Byttebiksen op, for hun kan godt lide, at hver bytteting er på sin bytteplads. Men Lotte har sådan brug for at lege, og så kan det jo let komme til at rode lidt. Den musikglade Nora kommer forbi for at bytte sin prinsessekjole, og det er heldigt for også Camille kommer forbi - og hun elsker bare at lege prinsesse. Også Jakob kigger indenfor, og han fortæller så levende om sine killinger, at Rosa gerne vil hjem til ham og se dem selv.

13:45  

Minisekterne (10)
Minisekterne (10) Fransk animationsserie om insekternes verden.

13:50  

Minisekterne (11)
Minisekterne (11) Fransk animationsserie om insekternes verden.

13:55  

Sikker & Søn II (5)
Sikker & Søn II (5) Sikker & Søn holder øje med cykelhjelmene. De ender ved et hønsehus, hvor Far låner nogle æg til at teste, hvordan en cykelhjelm kan gøre dig mere sikker i trafikken. Mon en cykelhjelm kan redde et æg fra at splatte ud?

14:05  

Onkel Rejes Sørøvershow (5)
Onkel Rejes Sørøvershow (5) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Adrian, der skal med på skattejagt. Se om de finder Sørøver Jørgens forsvundne lyserøde sørøverbukser, så de kan få guldskatten af ægte chokolade. Mød også Onkel Rejes gamle skolelærer Kannibalen, og se om Adrian og Onkel Reje kan vinde over Kæmpekrabben Ronaldo i sørøverfodbold. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt

14:30  

Der var engang....
Der var engang.... Dansk tegnefilm. Den skønne historie om den forfængelige kejser, der til sidst bliver afsløret af drengen, der siger: "Han har jo ikke noget på!"

DR1

15:25  

Kriminalkommissær Barnaby (48): Fire begravelser og et bryll
Kriminalkommissær Barnaby (48): Fire begravelser og et bryll "Fire begravelser og et bryllup". Barnaby har besøg af svigermor, og hun insisterer på at komme med til landsbyen Broughton, hvor hendes svigersøn skal åbne det traditionsrige årlige marked. Men familien Barnaby er dårligt ankommet til den lille landsby, før festlighederne bliver afbrudt af en række mord. I årtier har Broughton været skueplads for en bizar strid mellem byens mænd og kvinder. Er det denne strid, der pludselig har taget overhånd? Barnaby: John Nettles. Jones: Jason Hughes. Joyce Barnaby: Jane Wymark. Instruktion: Sarah Hellings.

17:00  

Store forretninger IV (5:10)
Store forretninger IV (5:10) Stueetagen i Selfridge's er blevet forvandlet til et filmstudio. Harry har spyttet penge i en ny stumfilm med søstrene Dolly i hovedrollerne, og nu er optagelserne i gang. Det koster Harry kassen, for søstrenes divanykker får optagelserne til at trække i langdrag.

17:50  

TV AVISEN
TV AVISEN

DR2

15:55  

So ein Ding
So ein Ding

16:10  

Når kræften rammer
Når kræften rammer Alle frygter beskeden. Og når diagnosen er stillet, melder spørgsmålet sig: Kan kræften stoppes? Kan den helbredes? Debra, Dennis og Pete er blevet diagnosticeret med henholdsvis en sjælden kræftsvulst, lymfekræft og prostatakræft, og som en sidste udvej er de blevet tilbudt en helt ny og eksperimentel behandling mod netop deres kræftform.

17:00  

DR2 Dagen
DR2 Dagen

DR3

15:15  

The Darkest Hour
The Darkest Hour Jordkloden invaderes af usynlige rumvæsner, der forvandler alt levende til aske. I Moskva tager fem unge mennesker kampen op med de nådesløse invasionsstyrker. Men hvordan bekæmper man en fjende, man ikke kan se? Sean: Emile Hirsch. Natalie: Olivia Thirlby. Ben: Max Minghella. Instruktion: Chris Gorak.

16:40  

Menneskets utrolige univers (1:5)
Menneskets utrolige univers (1:5) Menneskehedens historie er ikke overraskende set fra mennesket den mest værdifulde ting, der er sket i universets historie. Men hvordan er vi nået fra at ligne vores forfædre, aberne, til at kunne sende mennesker ud i rummet? Med udgangspunkt i den nyeste videnskabelige viden undersøges her alt fra bevidsthedens natur til menneskets trang til hele tiden at søge nye indsigter i det ukendte, alt sammen for at skildre menneskehedens lange rejse fra de afrikanske sletter til månen.

17:30  

Ice Road Truckers IX (10:10)
Ice Road Truckers IX (10:10) Endnu engang sætter en gruppe lastbilchauffører livet på spil for at køre forsyninger ud til Canadas mest isolerede egne. Turen går over frosne søer og gennem enorme snemængder. Men ikke nok med det, så er der hård konkurrence mellem chaufførerne. Følg det nystartede vognmandsfirma Le River, der kæmper mod det store fima Polar Industries, når de tackler den barske natur og dyster mod hinanden.

DR K

15:20  

Australiens historie (4:6)
Australiens historie (4:6) "1917-1942" Australsk dokumentar fra (The Story of Australia) Australske soldater kæmpede tappert i 1. Verdenskrig, selv om et forslag om værnepligt blev nedstemt både i 1916 og 1917. Den økonomiske depression i 1929, ramte Australien hårdt, men forhindrede ikke bygningen af landets hidtil største konstruktionsprojekt: en bro over havnen i Sydney. Og ved 2. Verdenskrigs udbrud var Australien igen klar til at kæmpe side om side med Storbritannien. Historien om de mennesker, steder og begivenheder, der har formet Australien fra de første mennesker satte deres fod på kontinentet og til I dag.

16:10  

Australiens historie (5:6)
Australiens historie (5:6) "1942-1975" Australsk dokumentar fra (The Story of Australia) Det lykkedes under 2. Verdenskrig at redde det australske kontinent fra en japansk invasion. Efter krigen forsøgte man aktivt at få så mange immigranter som muligt fra Europa. Mellem 1948 og 1975 ankom der mere end to millioner, og mange fik arbejde i en blomstrende efterkrigsøkonomi og statslige infrastrukturprogrammer. Historien om de mennesker, steder og begivenheder, der har formet Australien fra de første mennesker satte deres fod på kontinentet og til I dag.

17:05  

Jussi - alting afhænger af øjnene der ser
Jussi - alting afhænger af øjnene der ser Dokumentarfilm om forfatteren Jussi Adler-Olsen, der beskriver hans opvækst på diverse sindssygehospitaler, hvor faderen var overlæge i psykiatri, bl.a. på Brønderslev Sygehus. Rejsen tilbage til sindssygen beskriver rammen om Jussi Adler-Olsens forfatterskab, og den bagage og arv, som faderen videregav i kraft af viden, rummelighed og medmenneskelighed. Filmen er instrueret af Helle Retbøll Carl.

DR Ultra

15:10  

Braceface (12)
Braceface (12) Sally er 13 år, går i 8. klasse og kæmper med alt, hvad teenagelivet byder på. Men hun har et hemmeligt våben - hun har tandbøjle! Ingen kan modstå et ægte bøjlegrin.

15:35  

Freaktown (6)
Freaktown (6) Slumrekuglen

15:45  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

15:55  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

16:05  

Zorro (21)
Zorro (21) En snedig plan

16:30  

Thunderbirds (2)
Thunderbirds (2) Ildringen del 2

16:50  

Wild Kratts
Wild Kratts Kunsten at røre en kolibri

17:15  

Junglebanden
Junglebanden

17:25  

Junglebanden
Junglebanden

17:40  

Klassens Jul - Sild eller sandhed (16)
Klassens Jul - Sild eller sandhed (16) Fælles Jul kræver en fælles menu. Derfor har alle i klassen taget en ret med, så de kan stemme om hvad, der skal serveres på den store aften. Josefine har dog vigtigere ting at tænke på. Hun vil tale med Bertram, da hun mistænker ham for at vide noget om nissen. Måske han har nogle informationer, der kan bevise, at Frederik er uskyldig.

17:50  

Klassens Jul - Det uhyggelige opkald (17)
Klassens Jul - Det uhyggelige opkald (17) For at styrke klassens sammenhold har lærer Charlotte arrangeret en skattejagt for klassen. Bertram, Martine, Josefine og Mathilde er i gruppe sammen. Sidstnævnte er meget opsat på at vinde skattejagtens præmie. Men resten af gruppen har en helt anden mission; at finde ud af hvem der står bag D.O.N. Et uhyggeligt opkald på Bertrams telefon bringer gruppen tættere på sandheden.

DR Ramasjang

15:00  

Sarah og And (27)
Sarah og And (27) Langsom søgen

15:05  

Sarah og And (28)
Sarah og And (28) Verdens brøddag

15:15  

Morten Skildpadde (16)
Morten Skildpadde (16) Morten og skygge-sneen

15:40  

Gurli Gris VI (19)
Gurli Gris VI (19) Frugt

15:50  

Chuggington
Chuggington Jern lokoerne

16:00  

Chuggington
Chuggington Wilson, den store redningsmand

16:10  

Masha og Bjørnen (15)
Masha og Bjørnen (15) Synligt usynlig

16:15  

Albi
Albi Albi vil have en drage

16:20  

Yakari III (18)
Yakari III (18)

16:35  

Paw Patrol II (15)
Paw Patrol II (15) Vovserne redder en ven

17:00  

Ramajetternes Jul (15:24)
Ramajetternes Jul (15:24) Flummer og drillenissen Mib hygger sig med svoger-kagebagning og banko-spil, men pludselig springer et vandrør. På casinoet i Ungarn får vores venner brug for både list og snilde for at få adgang til de hemmelige optagelser fra overvågningssystemet.

17:15  

Nissernes Ø (15:24)
Nissernes Ø (15:24) Endelig kan Pyt fortælle om, hvad der står i bind 8 - men et mystisk ekko ved Fornøje- Frederiks kontor kunne godt få en til at tro, at der er nogen, der lytter. Lunte er syg igen - men denne gang er han ikke alene. Nu er der TO idioter! Junior forsøger at lære det grønlandske sprog - og han er begyndt at smile til sin læremester. Det manglede også bare andet! Er det muligt at Pyt nu forelsker sig i gangsteren Signore Carbonara? Medvirkende: Flemming Jensen, Niels Olsen, Jesper Christensen, Søren Pilmark, Jesper Klein, Christoffer Bro, Mick Øgendahl, Trine Gadeberg, Pia Rosenbaum, Roger Matthiesen og mange flere. Manuskript og instruktion: Flemming Jensen. Sendt første gang 2003

17:45  

Quizdyrene II (10) - Æslet Pépe
Quizdyrene II (10) - Æslet Pépe Dagens quizdyr er æslet Pépe. Egentlig skulle Stefan have quizzet med en hest ved navn Drabant, men han sprang fra i sidste øjeblik. Heldigvis går Pépe med til at quizze i stedet for Drabant, selvom Pépe selv er lidt usikker på om han er god nok til at være med. Pépe får nu fem spørgsmål om giftige dyr og chancen for at vinde en flot præmie. Det viser sig, at han er bedre til at quizze end han selv gik og troede. Men han må alligevel bruge sin livline og ringe til sin fætter i Mexico, for at få hjælp til et af spørgsmålene.

17:55  

Snakkel spektakel
Snakkel spektakel

DR1

18:00  

Auktionshuset III (6)
Auktionshuset III (6) I Auktionshuset skal Jesper Bruun Rasmussen sælge den kongelige ring, han i sidste uge vurderede til mellem 150.000-200.000 kr. Ringen var en gave fra Kong Frederik den 5. til Adam Gottlob Moltke og den eneste af sin slags. Det er enestående at have så kostbar en ring under hammeren, men om det lykkes at få den solgt til prisen, er både Jesper Bruun Rasmussen og sælger af ringen, Lisa Hage, meget spændte på. Ekspert i moderne design, Peter Tholstrup er på vej mod Fyn for at undersøge en stol, der kunne være en af de sjældne H.J. Wegner modeller og dermed en eftertragtet stol. Er det tilfældet, er Peter Tholstrups fornemmeste opgave at overbevise kunden om at sætte den til salg. Men han kommer på lidt af en prøve, da kunden ikke går i salgstanker. Velkommen til Auktionshuset

18:30  

TV AVISEN med Sporten
TV AVISEN med Sporten

19:00  

Disney sjov
Disney sjov

19:30  

Snefald (15:24)
Snefald (15:24) I den dagbog, de fandt på Julius' loft, står der, at Julius skulle mødes med "min hemmelige ven i haven". Hvem kan det være? Og hvordan kan de komme ud i haven, når det er blevet forbudt at gå derud? Stål hænger postkassen op udenfor Winters hus, så julebrevene kan finde vej til den nye Julemand. Sendes med synstolkning på DR1Syn

20:00  

Ørkenens Sønner - Et skud i tågen (1:2)
Ørkenens Sønner - Et skud i tågen (1:2) Omar-Papa, Yassirfir Dosirfem, Ali Bubbas Barkhar og Khamel Ull-Zuut er tilbage! Det overordnede tema i Et Skud i Tågen er det vilde vesten. Hvad dette kan udarte sig til, kan man kun gisne om, men at det bliver i den vante frække, elegante, grove og ikke mindst charmerende stil er sikkert. Sendt første gang 16.09.05

DR2

18:30  

Nak & Æd en and - 2. forsøg
Nak & Æd en and - 2. forsøg Det er januar måned, og frosten bider. Jørgen og Nikolaj er taget til Borre Knob ved Horsens. De to går endnu engang efter at få skudt en and, da første forsøg mislykkedes, og de endte med at måtte spise krager. Men vil vejret arte sig - eller skal de endnu engang spise et mindre appetitvækkende dyr? Sendt første gang 13.11.11

19:00  

Husker du ...
Husker du ... Den 8. april 1970 mødes 12 unge kvinder på Strøget i København. De har paryk på hovedet og balloner i brystholderen. Danmarks første rødstrømpeaktion er en realitet. En uge senere er de 200, og i løbet af 70'erne bliver de fleste danske kvinder på en eller anden måde påvirket af rødstrømperne. Kvinderne gider ikke længere finde sig i mændenes tyranni. De tager på ø-lejr og arrangerer kvindefestival, og i 1973 får de formelt indført ligeløn. Men med friheden følger den dårlige samvittighed. Den udearbejdende kvinde er ond ved sine børn, og skønhedsdronningen medvirker til kvindeundertrykkelsen. Tag de nostalgiske briller på og tag med tilbage til dengang hvor kvinderne tog skeen i den anden hånd og mændene blev bløde som smør. Sendt første gang 11.05.05

20:00  

Oranges and Sunshine
Oranges and Sunshine Den engelske socialarbejder Margaret Humphreys opsøges af en vred australsk kvinde. Kvinden er kommet til England for at finde sin familie. Hun fortæller, at hun som fireårig blev sat på en båd til Australien sammen med hundredvis af andre børn, der var blevet fjernet fra deres hjem. Margaret graver i sagen. Og kommer på sporet af en oprørende skandale, som myndighederne vil gøre alt for at holde skjult. Margaret Humphreys: Emily Watson. Len: David Wenham. Jack: Hugo Weaving. Instruktion: Jim Loach.

DR3

18:10  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

18:55  

Alene i vildmarken USA III (12:12)
Alene i vildmarken USA III (12:12) Patagoniens barske natur begynder for alvor at vise tænder i det amerikanske overlevelseseksperiment Alone. Vinteren er på vej, så deltagerne kæmper nu med kulde, blæst og færre fisk. Med sig har deltagerne kun en lille rygsæk med udstyr, og ellers skal de selv skaffe mad og tackle ekstreme vejrforhold og vilde dyr. Til gengæld modtager den, der klarer sig længst i vildmarken, en præmie på 500.000 dollars.

19:35  

Pandaerne (7:8)
Pandaerne (7:8) Debbie er utilfreds. Hun føler, hendes liv mangler eventyr og frihed. Efter et møde med forretningsmanden Dick Bird, beslutter hun sig for at melde sig ud af samfundet. Hendes plan er klar: familien skal deltage i at skabe et helt nyt fristed. Et fristed, hvor der ikke findes nogle regler og hvor alle kan leve præcis som de ønsker. Familien flytter ud på en lille ubeboet ø og starter et nyt liv. Sendt første gang 12.10.11

20:05  

Ripper Street V (6:6)
Ripper Street V (6:6) Reid har endelige fanget Nathaniel Dove - den mest frygtede morder i Whitechapel siden Jack the Ripper. Men Reid mangler stadig at rense sit eget og Jacksons navn. Det kræver, at makkerparret får skovlen under politiinspektør Augustus Dove. Sammen må de forsøge at bevise, at Dove dræbte drengen Robin Sumner.

DR K

18:05  

Kongen og vaneforbryderen
Kongen og vaneforbryderen Johannes Andersen (1898-1970) var en norsk brændevinssmugler og tyv med tilnavnet 'Osten'. I 1920'erne og 30'erne blev han i Norge kendt som vaneforbryder, men på grund af ekstraordinære historiske og personlige tilfældigheder under 2. Verdenskrig blev han personlig ven med den norske kong Haakon VII. Men hvordan kunne en vaneforbryder som 'Osten' slippe af sted med mord? Hvordan kunne han blive beskyttet af kongen og få et savværk i gave fra ham - efter at have dræbt to forsvarsløse mennesker i fredstid?

19:00  

Sex, magt og diktatur
Sex, magt og diktatur Er det magten, der gør tyrannen til et seksuelt uhyre, eller tragter det seksuelle uhyre efter magt og bliver tyran for at kunne tilfredsstille sine lyster? Historikere, psykologer, journalister og øjenvidner giver deres bud på, hvorfor ualmindelig blodtørstige diktatorer som Stalin, Mussolini, Hitler, Mao og Gaddafi på alle måde skejede ud - også seksuelt.

19:55  

Dagens sang: Glade jul
Dagens sang: Glade jul

20:00  

Begyndelsen og enden på universet (2:2)
Begyndelsen og enden på universet (2:2) På samme måde som den teoretiske fysiker Jim Al-Khalili undersøgte universets begyndelse, forsøger han her at give sit bud på enden på universet. Vil det ske med et brag eller med en stille hvisken? Han afslører et univers, der er mere fremmed og sært, end nogen forestillede sig, og som i en tid, hvor videnskaben ved og forstår mere og mere, går til grænserne for vores forestillingsevne.

DR Ultra

18:00  

The Next Step III (20)
The Next Step III (20) Jeg skal videre

18:25  

Bugged
Bugged Tegnefilm.

18:30  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

18:45  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

18:55  

JULTRA: Bubbers Juleshow (15:24)
JULTRA: Bubbers Juleshow (15:24) Bubber skal lave et stort juleshow, på Costa Del Sol i Spanien, den 24. december, men arrangøren forlanger, at Bubber finder en medvært til showet. Det viser sig at være sværere, end man lige skulle tro, og inden længe har Bubber rodet sig ud i en herrens masse ballade. Får han mon styr på det hele inden juleaften? Og kommer julen nogensinde til Costa Del Sol? www.dr.dk/ultra

19:05  

Snefald (14:24)
Snefald (14:24) Winter indfører mange nye regler i Snefald. Han vil have ro og orden! Han siger, at dagen i dag er Store Oprydningsdag i Snefald. IQ siger, at Winter må i gang med at blæse i julekuglerne, men der er kun kommet 4 breve siden Julius forsvandt, og det er mærkeligt. På Julius' loft finder Selma og Frida noget rigtig spændende. Sendes med synstolkning på DR1Syn

19:30  

Trio (1:10)
Trio (1:10) 11-årige Nora flytter til den lille bygd, Skjåk, og bliver indblandet i en spændende skattejagt efter Odins guld. Et lig dukker op, men ingen tror på børnene før de pludselig står ansigt til ansigt med en sandhed, der er endnu værre...

19:55  

Klassens Jul - Det uhyggelige opkald (17)
Klassens Jul - Det uhyggelige opkald (17) For at styrke klassens sammenhold har lærer Charlotte arrangeret en skattejagt for klassen. Bertram, Martine, Josefine og Mathilde er i gruppe sammen. Sidstnævnte er meget opsat på at vinde skattejagtens præmie. Men resten af gruppen har en helt anden mission; at finde ud af hvem der står bag D.O.N. Et uhyggeligt opkald på Bertrams telefon bringer gruppen tættere på sandheden.

20:10  

Bugged
Bugged Tegnefilm.

20:15  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

20:30  

Asterix og byplanlæggeren
Asterix og byplanlæggeren Den lille galliske landsby er endnu ikke blevet erobret af de romerske styrker. Årsagen er en heroisk indsats fra Asterix og Obelix samt Miraculix' trylledrik. Landsbyens evige modstand irriterer Julius Cæsar, der vælger at skifte taktik og forfører de barbariske gallere med den romerske civilisation og kultur. Cæsar lader derfor et luksuriøst boligkompleks opføre lige ved siden af landsbyen. Nu er det op til Asterix og Obelix at modstå fristelserne og besejre invasionsmagten.

DR Ramasjang

18:05  

F for Får (28)
F for Får (28) Fårrygende animation fra Aardman

18:15  

Sprinter Galore (10)
Sprinter Galore (10) Familien skal til at have deres årlige grillfest, hvor Thomas skal dyste med underboen Heino om, hvem der kan lave de bedste pølser. Det er som regel Heino der vinder, så derfor har Thomas anskaffet sig en stor grill, men han kan ikke finde ud af at samle den. Sprinter bygger den derfor om til en særlig rumgrill, men da de prøver den kommer Heino på uanmeldt besøg. Kan Sprinter nå at gemme sig og skulle han egentlig ikke hjem til sin egen planet?

18:30  

Op og hop (10)
Op og hop (10) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. Denne gang med MonsterBuster der viser, hvordan de varmer op til at buste monstre.

18:40  

Onkel Rejes sørøvershow II (10)
Onkel Rejes sørøvershow II (10) Dr. John har kidnappet Carls storesøster Dagmar for at koge hende om til skønhedscreme. Onkel Reje og Brille er heldigvis klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer en Super Puster 2000, Mor Karens luftskib og en tur til både Fyn og Det Røde Hav. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

18:55  

Walt Disney klassikere
Walt Disney klassikere

19:00  

Gurli Gris VI (16)
Gurli Gris VI (16) Havespil

19:05  

F for Får IV (29)
F for Får IV (29) Skjulte talenter

19:10  

Søpapegøjernes ø
Søpapegøjernes ø Forårsregn

19:20  

Hjørne Bjørne IV (26)
Hjørne Bjørne IV (26) Henry Hundestejle skal til fødselsdag og vil bestemme alt. Det laver hans venner snart om på.

19:25  

Musen Tip
Musen Tip Shazam!

19:35  

Den fortryllede karrusel
Den fortryllede karrusel

19:45  

Minisekterne (25)
Minisekterne (25) Fransk animationsserie om insekternes verden.

19:50  

Søpapegøjernes ø II
Søpapegøjernes ø II Find mariehønen

20:00  

Udsendelsesophør Ramasjang
Udsendelsesophør Ramasjang

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:15  

Vores vejr
Vores vejr

21:25  

Burnt
Burnt Mesterkokken Adam havde medvind og Michelinstjerner i Paris, men satte det hele over styr i en sky af sprut og stjernenykker. Nu vil Adam starte forfra i London. Målet er at skabe en restaurant i absolut topklasse og erobre den tredje, sjældne Michelinstjerne. Først må Adam hyre branchens bedste kokke, men det er ikke let, når man har brændt alle broer bag sig. Adam: Bradley Cooper. Helene: Sienna Miller. Michel: Omar Sy. Instruktion: John Wells.

23:00  

Cliffhanger
Cliffhanger Klatreren Gabe arbejder for redningstjenesten i Rocky Mountains, da det går galt. Hans kollegas kæreste styrter i døden, og stærkt plaget af skyldfølelse siger Gabe sit job op. Alligevel lader han sig overtale til at hjælpe en gruppe hikere, der er strandet på en sneklædt bjergtop. De nødstedte "hikere" viser sig imidlertid at være en bande svært bevæbnede forbrydere, og Gabe må kæmpe for sit liv i de svimlende højder. Gabe: Sylvester Stallone. Qualen: John Lithgow. Hal: Michael Rooker. Instruktion: Renny Harlin.

DR2

21:40  

Drabet på det nygifte par
Drabet på det nygifte par I juli 1986 blev et nygift par myrdet i deres hus i den lille by Paris i Illinois. To vidner udpegede Randy Steidl og Herb Whitlock som drabsmændene. De erklærede sig begge ikke-skyldige, men Steidl fik alligevel dødsstraf, mens Whitlock blev idømt livsvarigt fængsel. Efter nogle år tog den unge politimand, Michael Callahan, sagen op, og hans efterforskning afslørede så mange løgne og korruption i retssystemets egne rækker, at han måtte sætte sin egen karriere på spil for at redde en uskyldig mand fra dødsgangen.

22:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

23:00  

Vejret på DR2 - Det lille grå vejroverblik
Vejret på DR2 - Det lille grå vejroverblik Anders G. Jørgensen gi'r dig sin helt egen vinkel på vejret, og den er sjældent opmuntrende.

23:05  

JERSILD minus SPIN
JERSILD minus SPIN Jens Olaf Jersild og hans panel skærer igennem spin og mediebilleder for at finde ud af hvad der reelt foregår i dansk politik.

23:50  

Mord i vildmarken (3:4)
Mord i vildmarken (3:4) Drabene i den lille nordnorske by påvirker alle dybt. Nu er endnu en pige forsvundet, og denne gang er både politichefen Ed og byens kriminelle overhoved, Margot, personligt berørt. Samtidig fifler politimanden Dreyer igen med beviserne efter sin fatale fejltagelse.

DR3

21:00  

Sherlock: Den afskyelige brud
Sherlock: Den afskyelige brud London 1895: Thomas Ricoletti er forbløffet over pludselig at se sin kone, klædt i brudekjole, eftersom hun et par timer tidligere tog sit eget liv. Nu hjemsøger fru Ricolettis genfærd Londons gader med en uslukkelig tørst efter hævn. Så Sherlock Holmes og doktor Watson må bruge al deres list, hvis de skal sætte en stopper for denne fjende, der tilsyneladende er genopstået fra de døde. Sherlock Holmes: Benedict Cumberbatch. Doktor John Watson: Martin Freeman.

22:30  

Are You Here
Are You Here Skørtejægeren Steve og den maniodepressive, kaotiske Ben er barndomsvenner. Da Ben får at vide, at hans far er død, sætter duoen kurs mod hans barndomshjem. Det viser sig, at Ben er sin fars hovedarving, og pludselig havner han i et juridisk slagsmål med sin frygtindgydende søster. Og mens Ben kæmper med sin søster, sit nye ansvar og sit skrøbelige sind, får Steve et godt øje til farens smukke unge enke. Steve: Owen Wilson. Ben: Zach Galifianakis. Terry: Amy Poehler. Instruktion: Matthew Weiner.

DR K

21:00  

Martin Luther
Martin Luther Den tyske præst Martin Luther (1483-1546) ønsker ikke at reformere kirken, ej heller at gøre oprør mod den. Men han nærer et stærkt ønske om at ændre, hvad han opfatter som en ugudelig praksis. Med udgangspunkt i de hellige skrifter prædiker han mod afladssystemet, det ikke specielt hellige Rom, og pavens ufejlbarlighed! Martin Luther: Joseph Fiennes. John Tetzel: Alfred Molina. Frederik den Vise: Peter Ustinov. Johann von Staupitz: Bruno Ganz. Instruktion: Eric Till.

22:55  

Blood Ties
Blood Ties Brødrene Chris og Frank har fulgt hver sin bane i livet. Chris er kriminel, mens hans lillebror er blevet politimand. Da Chris bliver prøveløsladt efter ni år bag tremmer, flytter han ind hos Frank. Han lover at holde sig på den rigtige side af loven, men snart begynder han alligevel at falde tilbage i sine gamle vaner. Chris: Clive Owen. Frank: Billy Crudup. Monica: Marion Cotillard. Natalie: Mila Kunis. Instruktion: Guillaume Canet.

DR Ultra

21:50  

Ultras sorte kageshow III (7)
Ultras sorte kageshow III (7) Så er det finaletid i verdens bedste bageprogram - Ultras Sorte Kageshow, hvor Joakim Ingversen og Micki Cheng har inviteret de mega seje finalister i studiet for i bælgravende mørke at bage den flotteste og allerlækreste finalekage.

22:22  

Udsendelsesophør Ultra
Udsendelsesophør Ultra

DR Ramasjang
DR1

00:45  

Kriminalkommissær Barnaby (46): Rævestreger
Kriminalkommissær Barnaby (46): Rævestreger "Rævestreger". Den excentriske sir Freddy Butler kalder sin kone, sine to ekskoner og sine sønner sammen på familiens landsted. Han har en vigtig meddelelse, men før han kan nå at afsløre, hvad det er, falder han død om. Obduktionen viser, at sir Freddy døde af naturlige årsager. Alligevel synes Barnaby, at der er noget muggent ved sagen, så han beslutter sig for at aflægge familien Butler en lille visit. Barnaby: John Nettles. Jones: Jason Hughes. Sir Freddy: Joss Ackland. Instruktion: Peter Smith.

02:20  

Lewis: Liv født af ild
Lewis: Liv født af ild En ung mand begår selvmord i en kirke for øjnene af præsten. Et døgn senere myrdes præsten på bestialsk vis. Lewis og Hathaway sættes på sagen, der har tråde til Hathaways fortid og kommer til at berøre ham dybt. Samtidig sender sagen Hathaway på konfrontationskurs med Lewis, der synes, at hans unge makker er en tand for hemmelighedsfuld. Lewis: Kevin Whately. Hathaway: Laurence Fox. Pastor King: Ian McNeice. Instruktion: Richard Spence.

03:55  

Sherlock Holmes (18)
Sherlock Holmes (18) Klassisk engelsk dramaserie med Jeremy Brett som Conan Doyles mesterdetektiv. (The Return of Sherlock Holmes) "Abbey Grange". Sir Eustace Brackenstall er død, myrdet med en ildrager. Hans kone Lady Mary blev overfaldet inden den dødelige kamp, og hun kan give en klar beskrivelse af gerningsmændene. Men Holmes er ikke tilfreds.

DR2

01:40  

Kunst eller håndværk?
Kunst eller håndværk? Mark Landis er blevet kaldt en af de mest produktive kunstforfalskere i USA's historie. Hans imponerende værkliste spænder over 30 år og dækker en bred vifte af genrer og perioder fra 1400-tals ikoner over Picasso til Walt Disney. Men Landis har aldrig tjent penge på sine forfalskninger. I stedet har han optrådt som alt fra godgørende rigmand til jesuitpræst og har foræret hundredvis af sine værker til institutioner og mindre museer over hele USA. Landis er nu blevet afsløret, men kan man straffe en skizofren mand, der aldrig har tjent en krone på sine imponerende efterligninger?

02:35  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

00:20  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

01:00  

Dark Tide
Dark Tide Kate er hajekspert og svømmer med de frygtede hvidhajer uden at være beskyttet af et metalbur. Da hun en dag er uforsigtig, får det fatale følger. Et år senere opsøges Kate af sin ekskæreste, Jeff. Hun har ikke dykket siden ulykken, men Jeff overtaler hende til at tage ud på havet igen. En rigmand vil betale en formue for at dykke med hvidhajer, og Kates båd sætter kurs mod hajfyldt farvand. Snart sejler båden ind i en voldsom storm... Kate: Halle Berry. Jeff: Olivier Martinez. Brady: Ralph Brown. Instruktion: John Stockwell.

02:45  

Så hurtigt: Action Man med lydens hastighed
Så hurtigt: Action Man med lydens hastighed Legetøjshelten Action Man er efterhånden gået i glemmebogen. Men nu vil legebarnet James May give Action Man en chance for at komme tilbage i rampelyset ved at teste, om Action Man kan rejse hurtigere end lydens hastighed. Kig med, det kommer ikke til at gå stille for sig.

03:45  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

DR K

00:55  

Kapo - Håndlanger for SS
Kapo - Håndlanger for SS Under 2. verdenskrig bliver den 14-årige jødiske pige Edith og hendes forældre sendt i kz-lejr af nazisterne. Edith adskilles fra sine forældre, og for at redde sit liv tager hun en død, ikke-jødisk kvindes identitet. Som led i Ediths kamp for at overleve bliver hun til sidst kapo, en skånselsløs "overfange", der holder opsyn med de andre fanger. 'Kapo' blev nomineret til en Oscar og var en af de første film, der skildrede kz-lejrenes grusomheder. Edith: Susan Strasberg. Sascha: Laurent Terzieff. Terese: Emmanuelle Riva. Instruktion: Gillo Pontecorvo.

03:35  

Møbler til tiden - en film om Børge Mogensen
Møbler til tiden - en film om Børge Mogensen Børge Mogensens møbler er ikke bare møbler. Det er stilren møbelkunst, som med signifikante, raffinerede og tidløse detaljer har skabt Mogensen et internationalt følge af dedikerede beundrere og samlere. Historien om manden bag designklassikerne er historien om både designeren, håndværkeren og privatpersonen - og om et Danmark, der i årtierne efter anden verdenskrig oplevede et uset økonomisk opsving, som afspejlede sig i kultur og livsstil. Hans livshistorie oprulles blandt andet af hans søn, Thomas Mogensen, der bringer os tæt på historier, der aldrig har været fortalt før, og som tilføjer nye facetter af Børge Mogensen liv igennem en helt unik adgang til hele hans omfattende arkiv af billeder, tegninger og - ikke mindst - møbler. Instruktør: Casper Høyberg

DR Ultra
DR Ramasjang
 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, PADBORG.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1215144707